Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 24

"Klimato kaitos užtikrinimas": Trudeau stato šaunamųjų ginklų saugyklas ir žvalgybos apartamentus ‘Klimato kaitos ministerijai’

Naujos "Klimato kaitos ministerijos" pastato architektūriniai planai atskleidžia grėsmingus Kanados ministro pirmininko Justino Trudeau planus ginkluoti klimato kaitos darbotvarkę pagal Pasaulio ekonomikos forumo vadovėlį.

Trudeau vyriausybės planus dėl klimato kaitos užtikrinimo nutekino informatorius, atskleidęs, kad Kanados aplinkos ir klimato kaitos ministerija (angl. Ministry of Environment & Climate Change Canada, ECCC) Vinipege stato naują objektą, kuriame įsikurs šaunamųjų ginklų arsenalas, tardymo kambariai, biolaboratorijos, ryšių su visuomene biurai, "kontroliuojamos tylos kambariai" ir žvalgybos patalpos.

Šie planai, kuriuos parengė Vinipege įsikūrusi įmonė, atveria langą į būsimus Trudeau planus dėl Pasaulio ekonomikos forumo patvirtintų išpuolių prieš tradicines pramonės šakas - pavyzdžiui, ūkininkavimą ir žemės ūkį, panašiai kaip Nyderlanduose.

Koridoriaus gale nuo siūlomų "šaunamųjų ginklų saugyklų" patalpų yra kelios daiktinių įrodymų patalpos, tardymo kabinetai ir greta esantys įrašų kambariai.

politika, nusikaltimai, Kanada, statybos

Remiantis neseniai paskelbtu skelbimu svetainėje Indeed.com, ministerija ieško įdarbinti klimato "taršos" pareigūnų ir vykdymo užtikrinimo pareigūnų batalioną, padalinį šaltu pavadinimu "Aplinkosaugos vykdymo direktoratas".

Jei išmetate per daug anglies dvideginio, naudojate per daug trąšų ar valgote per daug raudonos mėsos, galite patekti į klimato autoritarų sąrašą.

"Counter Signal" ataskaita: Visas nutekintas objektas, kurio plotas viršija 50 000 kvadratinių pėdų, jame dirbs šimtai ECCC darbuotojų, taip pat čia bus įsikūrę orų prognozavimo darbuotojai.

Poveikio vertinimo įstatymas (IAA), kuris buvo tyliai priimtas paskutinėmis Trudeau daugumos vyriausybės darbo dienomis, suteikia plačius įgaliojimus ministrų "vykdymo pareigūnams". Tačiau iki šiol mažai paaiškinta, kur ir kaip bus dislokuota klimato policija.

IAA suteikia Klimato kaitos ministerijos atstovams teisę be orderio įeiti į patalpas, kad "patikrintų, ar laikomasi [Įstatymo], arba užkirstų kelią jo nesilaikymui.

Trudeau Klimato policija gali įeiti į bet kurią projekto vietą, darančią poveikį aplinkai, fotografuoti, prisijungti prie kompiuterinių sistemų ir ryšių įrenginių ir "nurodyti bet kuriam asmeniui pradėti eksploatuoti bet kokią mašiną, transporto priemonę ar įrangą toje vietoje arba nutraukti jos eksploatavimą". Klimato policija taip pat gali visiškai uždrausti patekti į vietą.

Atrodo, neatsitiktinai šis klimato policijos arsenalas buvo įkurdintas pačioje Kanados žemės ūkio gamybos širdyje. Ši informacija pasirodė praėjus vos kelioms dienoms po to, kai ECCC išsiųsti agentai buvo apkaltinti įsibrovę į privačią žemę Saskačevane, kad paimtų azoto mėginius - naujausią Trudeau klimato kaitos darbotvarkės taikinį.

Pasak žemės savininkų, kurie susidūrė su į jų žemę įsibrovusiais federaliniais agentais, jiems buvo pasakyta, kad jų buvimo ten tikslas - ištirti vandenį ūkininkų duobėse ir nustatyti nitratų kiekį.

Trudeau vyriausybė neseniai paskelbė politiką, kuria siekiama 30 % sumažinti trąšų naudojimą Kanados ūkiuose. Šią politiką labai kritikavo visos šalies ūkininkai ir Vakarų provincijų vyriausybės, o jos priešininkai teigė, kad ji paralyžiuos maisto tiekimą.

Kai kurie stebėtojai teigė, kad yra pagrindo įtarti, jog šie veiksmai yra pirmieji žingsniai siekiant pakartoti išpuolius prieš ūkininkus, kurie išprovokavo plačius neramumus Nyderlanduose ir kitose Europos šalyse.

Nors federalinė vyriausybė to dar nepatvirtino, spėjama, kad vandens mėginiai, apie kuriuos dabar žinome, kad jie imami, bus naudojami kaip baziniai matavimai siekiant priversti mažinti trąšų naudojimą ateityje.

"The Counter Signal" kreipėsi į ECCC dėl komentarų.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.09.2018 laikas 08:10 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai glaukomai gydyti, profilaktikai
Glaukoma liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai glaukomai gydyti, profilaktikai, glaukoma, glaukomos gydymas, receptai glaukomai, vaistažolės glaukomai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip ...

Skaityti daugiau

09.09.2019 laikas 17:35 Receptai – Patiekalai Smėliniai sausainiai su riešutais
Pagaminti skanius sausainius iš smėlinės tešlos gana paprasta. Patiekalo paruošimui reikia nedidelio kiekio ingredientų ir laiko. Tokie sausainiai taps puikia bet kokio stalo puošmena, o svarbiausia – kiekvienas, kuris jų paragaus...

Skaityti daugiau

15.01.2020 laikas 19:45 Receptai – Patiekalai Naujas Receptas: Vaisių Ir Riešutų Duona
Kol kepa pyragas, paruoškite užpilą. Dubenėlyje išmaišykite cukraus pudrą su vanilės ekstraktu, tarkuota apelsino žievele ir apelsinų sultimis. Užipilą tolygiai paskirstykite ant iškepto pyrago viršaus ir pabarstykite kepintomis p...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 06:59 WEF informatorius įspėja, kad netrukus kepsniai bus gaminami iš "žmonių š*do"

Pasaulio elitas planuoja priversti žmoniją valgyti išmatas ir gerti šlapimą, teigia vienas Pasaulio ekonomikos forumo informatorius, kuris tvirtina, kad jei manėte, jog galimybė valgyti vabalus yra bloga, dar nieko nematėte.

...

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 06:35 Balandžio 24 d. horoskopas: sunku Jaučiui, Liūtui, Skorpionui ir Vandeniui
Vakar mums su jumis buvo sunki diena, ypač psichologiniu požiūriu. Šiandiena tęsia vakarykštės dienos tendencijas ir "dovanoja" mums įtampą. Pažvelkite į šios dienos horoskopą - Saulė, Mėnulis ir Plutonas tam tikru metu danguje sudaro įtemptą trikamp...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau