Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Rugpjūčio » 29

Ekspertai "suglumę", nes 30 jaunų, visiškai sveikų gydytojų staiga mirė

Kanadoje jauni, sveiki gydytojai krenta kaip musės, ir vienintelis bendras bruožas, kurį jie turi, atrodo, yra tironiškojo Trudeau režimo primestas "Covid" dūris.

Šis tviterio įrašas vertas dėmesio:

medicina, sveikata, mirtys, gydytojai

Steve'as Kirshas (Steve Kirsh) praneša: Tačiau 2019 m. skaičiai yra klaidinantys, nes atspindi tik dalį 2019 m. Visas skaičius tikriausiai buvo apie 170 per metus. Taigi atrodo, kad 2021 m. mirusių gydytojų skaičius bus maždaug dvigubai didesnis nei įprastai, tačiau didesnį nerimą kelia mirties amžius. Rengiu išsamią analizę ir paskelbsiu skaičiuoklę, kad galėtumėte tuo įsitikinti patys.

Jie pašalino ankstesnes mirtis, nes, pasak CMA, buvo "per sunku išlaikyti" šiuos duomenis. Tai neturi jokios prasmės. Taigi jie rodo tik naujausias mirtis. Bet nieko nuo tada, kai Kanadoje pas gydytojus iškeliavo naujausias stiprintuvas. Kodėl? Todėl, kad jie "buvo labai užsiėmę kitais projektais". Taigi jie tvirtina, kad nieko neslepia. Malonu žinoti, kad tai tik išteklių problema.

Tai, kas rašoma duomenyse, kelia nerimą, ir tai yra visiems matomoje vietoje, ir tai nesunku patikrinti. Esu įsitikinęs, kad CMA galiausiai galės į tai pažvelgti, kai turės daugiau išteklių. Tai gana svarbu, nes tai žudo gydytojus, kuriuos CMA turėtų ginti. Nesu tikras, kas už tai svarbiau.

Prisimenate mano straipsnį apie mano draugą gydytoją kanadietį, kuris man sakė, kad per pastaruosius 30 metų neprisimena nė vieno Kanadoje mirusio jauno gydytojo? Pasirodo, jis buvo teisus. Galite pažvelgti į 2019 m. ir 2020 m. duomenis, kurie vis dar pateikiami svetainėje ir rodo, kad mirštantys gydytojai beveik visada yra 85 metų ar vyresni.

Taigi kaip dabar Kanadoje gali būti daugiau nei 30 jaunų gydytojų, mirusių netrukus po skiepų vax, mirčių? Tai žinau iš labai patikimo šaltinio; duomenys apie šias mirtis bus paskelbti maždaug po savaitės.

Kaip matote iš CMA pranešimų apie mirtis, tokio jaunų gydytojų mirčių skaičiaus beveik nėra. Taigi turi būti kažkas bendro, kas visus šiuos gydytojus pražudė. Tai turėjo būti itin mirtina, kad nužudytų šiuos jaunus sveikus gydytojus. Mirties laikas yra glaudžiai susijęs su vakcinos injekcijos laiku. Atrodo, kad visi jauni mirę žmonės buvo paskiepyti neseniai. Hmmm....

Įdomu, kas tai galėtų būti? Kanados sveikatos priežiūros institucijos yra suglumusios.

Jei turite hipotezę, galite ją pasiūlyti CMA jų naujausiuose "Twitter" pranešimuose arba "Facebook" puslapyje.

Esu tikras, kad jie mielai iš jūsų išgirs!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.06.2019 laikas 17:47 Receptai – Patiekalai Tokio niekur negirdėjau. Dabar „Napoleoną“ gaminu tik ant keptuvės

Šuo receptu su manimi pasidalino mano draugo mama! Iki to karto bandžiau įvairius receptus, kaip pasigaminti nuostabų „Napoleoną“ , bet visada grįžtu prie šio recepto! Tuoj suprasite kodėl!

Skaityti daugiau

07.06.2019 laikas 07:20 Receptai – Patiekalai Lietinių blynų receptas

Gaminame. Lietiniai blynai Prieš gaminant lietinius blynus, kiaušinius ir pieną išimame iš šaldytuvo ir palaikome kambario temperatūroje, kad atšiltų.

Skaityti daugiau

28.06.2019 laikas 18:14 Receptai – Patiekalai Grikių košė su kepintomis morkomis

Gaminame. Grikių košė su kepintomis morkomis Grikius nuplauname. Puode užviriname 2 stiklines sultinio (arba vandens) ir suberiame grikių kruopas. Puodą uždengiame dangčiu ir kaitiname ant labai mažos ugnies apie 15-20 minučių,...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau