Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Rugpjūčio » 30

CDC, VAERS duomenys: PO COVID-19 injekcijų vaikams gresia MIRTIS

Ligų kontrolės ir prevencijos centro (CDC) ir Pranešimų apie nepageidaujamus įvykius, susijusius su vakcinomis, sistemos (VAERS) duomenys atskleidė, kokią riziką vaikams kelia skiepai nuo Wuhan koronaviruso (COVID-19).

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Verslininkas Džoelis Smalėjus (Joel Smalley) savo straipsnyje "Substack" nurodė, kad VAERS užregistravo 45 pranešimus apie vaikų mirtis po to, kai jiems buvo sušvirkšta COVID-19 vakcina. Dvidešimt septyni iš šių vaikų - 60 proc. - prieš skiepijimą buvo visiškai sveiki. Trys iš mirusių vaikų dalyvavo klinikiniuose šios injekcijos tyrimuose.

"Anksčiau bet kuri vakcina... būtų buvusi pašalinta po 25-50 įvairaus amžiaus žmonių mirčių, jau nekalbant apie vaikus, o ką jau kalbėti apie tris vaikus klinikinių tyrimų metu", - rašė Smalley. "Reguliavimo agentūros ir "vakcinų" gamintojai nuosekliai neigė priežastinį ryšį".

Vakcinų saugumo tyrimų fondo vykdomasis direktorius Stivas Kiršas (Steve Kirsch) šį klausimą išdėstė 2021 m. lapkričio mėn. straipsnyje. Jis citavo CDC analizę, kurioje aptariama 14 vaikų, kurių amžius nuo 12 iki 17 metų, mirtis po skiepijimo.

"Statistiškai tų 14 vaikų, kuriuos jie analizavo, mirties priežastis galėjo nutikti atsitiktinai, gal vienas iš milijardo. Tačiau niekas neatliko matematinių skaičiavimų, kad tai sužinotume", - rašė Kiršas.

"Šie vaikai mirė, o CDC net neatliko analizės, kad nustatytų, kokia tikimybė, jog tai įvyko atsitiktinai. Nes jei jie atliktų skaičiavimus, tai būtų pripažinimas, kad tai atsitiko ne atsitiktinai".

Tyrimais nustatyta, kad rizika vaikams sunkiai susirgti ar mirti nuo COVID-19 yra labai maža. Analitikai stebisi, kodėl tuomet sveikiems vaikams nurodoma vartoti eksperimentines vakcinas, kai VAERS ir CDC, kurie abu laikomi "teisėtais sveikatos šaltiniais", jau paskelbė išvadas, kad ši vakcina gali pražudyti vaikus.

Kirschas taip pat priekaištavo, kad akivaizdžiai trūksta informacijos apie vaikų mirtį.

"Žinutė, kurią jie bandė pasiųsti, buvo tokia: "Nėra čia nieko vertingo, žmonės, judėkite toliau". Nė vieno žvilgsnio iš pagrindinės medicinos bendruomenės, kuri skundėsi, kad jie visiškai nutylėjo šias mirtis".

Prisimenant du vaikus, mirusius nuo mirtinos COVID injekcijos

Kamrynn Thomas (Kamrynn Thomas) ir Ernesto Ramirezas (Ernesto Ramirez) jaunesnysis, kuriems buvo 16 metų, žuvo nuo COVID-19 vakcinos. Jų tėvams iki šiol skauda širdį dėl jų ankstyvos mirties vien dėl to, kad jie norėjo apsisaugoti nuo infekcijos, nuo kurios yra didelė tikimybė pasveikti.

Tomas, kilęs iš Viskonsino, mirė praėjus 11 dienų po to, kai 2021 m. kovo mėn. jam buvo suleista vakcina.

Remiantis ligoninės įrašais, namuose jai sustojo širdis, dėl to ji buvo paguldyta į ligoninę. Vėliau jos plaučiuose susidarė dideli kraujo krešuliai, kurie galiausiai tapo mirtini. Nors Thomas anksčiau neturėjo jokių sveikatos istorijų, pranešama, kad ji vartojo keletą receptinių vaistų, pavyzdžiui, kortikosteroidų nuo astmos, antidepresantų ir geriamųjų kontraceptikų.

Tuo tarpu Ernesto Ramirezas jaunesnysis mirė praėjus vos penkioms dienoms po to, kai jam buvo sušvirkšta pirmoji "Pfizer" mRNA vakcinos dozė. Jam sustojo širdis, kai jis buvo parke, o greitosios pagalbos medikams nepavyko priversti jo širdies vėl plakti.

Jo tėvas Ernestas Ramirezas sugebėjo pasiekti, kad būtų atliktas jo vienintelio sūnaus skrodimas. Teismo medicinos ekspertas mirties priežastimi įvardijo "išsiplėtusią širdį", pažymėdamas, kad šešiolikmečio širdis buvo "daugiau nei dvigubai didesnė nei įprastai".

Kardiologas daktaras Peteris McCulloughas (Peter McCullough), peržiūrėjęs skrodimo ataskaitą, padarė išvadą, kad paauglys mirė dėl vakcinos sukelto miokardito. Toks širdies dydžio pokytis gali įvykti labai greitai per penkias dienas nuo jaunesniojo Ramireso skiepijimo iki mirties.

Daugiau informacijos apie COVID-19 vakciną, nuo kurios miršta vaikai ir paaugliai, rasite svetainėje VaccineDeaths.com.

Pažiūrėkite toliau pateiktą vaizdo įrašą, kuriame kalbama apie jaunų suaugusiųjų mirtis nuo vakcinų VAERS.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.09.2018 laikas 07:42 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai klausos gerinimo gydymui
Klausos gerinimas liaudies medicinoje, klausos gerinimas, klausa, receptai klausai, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

21.11.2017 laikas 10:38 Receptai – Patiekalai Arbata nuo laringito (ramunėlė, juoduogio šeivamedis, liepžiedžiai)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas. Ingredientai: ramunėlės žiedai, juoduogio šeivamedžio žiedai, liepos žiedai

Skaityti daugiau

19.06.2019 laikas 21:37 Receptai – Patiekalai Moliūgų blynai
Gardžių moliūgų blynų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau