Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugsėjo » 4

Mylėkite save. Kaip moteris gali pasakyti, kad myli save

Visą gyvenimą galvojome apie du dalykus: kas mus myli ir kas mus myli. Ir labai retai kas susimąsto, ar myli save. Pastebėjau, kad tai labai populiari tema tarp moterų. Norima suprasti: "Ar myli save?" arba "Kaip sužinoti, ar kita moteris myli save?". Manau, kad šis straipsnis padės suprasti šią temą, išsiaiškinti ją ir pagerinti gyvenimą.

Pirmiausia: tokia moteris netoleruoja blogų santykių (su draugais, darbe). Deja, daugybė moterų gyvena ir toleruoja. Jie laukia, kol vyras pasikeis. Arba kai bent kas nors pasikeis. Tačiau esmė ta, kad visi supranta, jog turi išvykti. Tačiau kodėl daugelis moterų neišeina? Jie nemyli savęs. Jie negalvoja apie save, netiki savimi.

Jie galvoja: "Kaip vyras gyvens be manęs?" arba "Kaip aš rasiu naują vyrą?" Jei moteris myli save, jai nekyla tokių klausimų. Ji nenori būti kantri ir švaistyti savo metų. Ji žino, kad yra verta meilės, todėl nebijo likti viena.

Antra: tokiai moteriai patinka patikti pačiai sau. Norėjote kokios nors smulkmenos, kuri pakels nuotaiką, o ne pakenks biudžetui, nusipirkau ją. Norėjo eiti pasivaikščioti ir pasimėgauti oru, ėjo ir patiko. Kada paskutinį kartą matėte moterį, kuri tiesiog vaikščiojo, šypsojosi, pirko sau ledų ar kokio nors gėrimo? Tiesiog norėdama save pralinksminti.

Taip, jei gyvenate dideliame mieste, galbūt neseniai tokį matėte. Tačiau pastebėsite, kad tokių moterų yra labai nedaug. Mažai kas myli save ir džiaugiasi gyvenimu, džiaugiasi savimi kiekvieną dieną. Moteris galvoja apie darbą, vaikus ir pan. Ji pamiršta galvoti apie save, mylėti save. Aplink per daug veiklos. Todėl dar kartą primenu jums, moterys, kad jūs taip pat turite save, taip pat turite galvoti apie save.

Dar vienas klausimas. Jei moteris skiria laiko sau, vadinasi, ji myli save. Laikas sau - tai knygos skaitymas tyloje, mąstymas apie gyvenimą, poilsis nuo žmonių ir darbo. Laikas sau yra svarbus dalykas. Pavyzdžiui, jei moteris nori tobulėti, ji ras laiko sau. Ji skaitys knygą, žiūrės paskaitą, išbandys naujus dalykus.

Jei ji turi laiko sau, gali pasirūpinti savo sveikata. Galite rūpintis savo pomėgiais. Vienišos moterys šiuo požiūriu yra geresnėje padėtyje. Galite skirti daug laiko sau. Jei jau turite šeimą, darbą, tai nėra galimybė. Štai kodėl tai yra pusiausvyra.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.06.2019 laikas 22:43 Receptai – Patiekalai Švelnus tortas su varškės kremu, plakta grietinėle ir persikais

Ką šiandiena pas mus prie arbatos? Švelnus, aromatinis, skanus varškės-vaisių pyragas su persikais! Nuostabus desertas, su kuriuo susidoros net virėjas naujokas.

Skaityti daugiau

03.09.2018 laikas 07:51 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai plaukų priežiūrai

Plaukų priežiūra liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai plaukų priežiūrai, receptai plaukams, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydyti...

Skaityti daugiau

10.09.2018 laikas 09:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo nudegimų

Nudegimai liaudies medicinoje, Nudegimai, Vaistažolių mišiniai nuo nudegimų, receptai nuo nudegimų, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gyd...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau