Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2023 » Sausio » 15

7 jausmai, rodantys, kad vyras nėra tavo

Jei su partneriu nuolat jaučiate kurį nors arba visus šiuos dalykus, tai tikras ženklas, kad čia nėra žuvies, t. y. su šiuo žmogumi nėra ko gaudyti.

Kaip sužinoti, ar šis žmogus yra "mano", ar "ne mano"? Tarsi, jei jis yra mano, tai garantuoja meilę iki pat kapo ir laimingą gyvenimą. Žinoma, niekas negali suteikti tokių garantijų (išskyrus Dievą), o konkrečius ženklus sunku nustatyti. Tačiau vis tiek yra atskaitos taškas, kuriuo galite pasikliauti. Tai, kaip jaučiatės. Tiksliai žinokite, kaip jaučiatės šalia šio vyro, ir galite spręsti, ar jis jums tinka. Toliau apie tai kalbėsiu išsamiau.

Jei vienodai jaučiatės su visais priešingos lyties žmonėmis, greičiausiai tai yra jūsų pačių ypatybė, o ne konkretaus žmogaus reikalas. Antras svarbus dalykas - šių jausmų pastovumas. Pavieniai ar reti atvejai neskaičiuojami. Šie jausmai gali atsirasti vos tik susipažinus su žmogumi (bet neišnykti) arba išnykti laikui bėgant.

psichologija, santykiai, meilė, vyras, moteris

Nerimas, nerimas. Tai signalas, kad kažkas negerai, bet dar neaišku, kas tai yra. Tarsi lauktumėte laimikio, nesate tikri dėl žmogaus, nepasitikite juo. Jis jums neatrodo aiškus ar patikimas. Neskubate dalytis slapčiausiais jausmais, parodyti savo silpnumo, pažeidžiamumo, netobulumo. Nesidalijate kažkuo, kas jums svarbu.

Įtampa. Jaučiatės sustingę šalia žmogaus, nesate laisvi. Jūs stengiatės save kontroliuoti, valdyti ir neleisti sau būti nereikalingam. Tai signalas, kad negalite atsipalaiduoti ir būti savimi jų akivaizdoje.

Baimė. Šalia jo jaučiatės nesaugiai. Šią baimę gali sukelti elgesys su jumis arba kitais žmonėmis. Jei pastebėjote, kad asmuo su jumis elgiasi įžūliai (jau nekalbant apie agresyvų, įžeidžiantį, žeminantį ar fiziškai smurtaujantį elgesį), mėgsta jus pamokyti ar mokyti apie gyvenimą, elgiasi nepagarbiai arba bando apriboti jūsų laisvę, 1000 % atvejų jis nėra "jūsų žmogus". Nes sveiki ir laimingi santykiai su toksišku žmogumi yra nerealūs.

Nuobodulys. Pasitaiko santykiuose, kai nėra bendrų interesų arba kultūrinis ir intelektualinis lygis yra pernelyg skirtingas. Tai gali būti ir kitoks humoro jausmas. Nuobodulys rodo, kad jūsų interesai su šiuo partneriu nėra patenkinti.

Nepatogumas, netinkamumas, gėda. Jaučiatės taip, tarsi darytumėte kažką ne taip ir su jumis kažkas negerai, nes neprilygstate savo partneriui. Atrodo, kad jūsų partneris yra didelis, o jūs - daug mažesnis.

Susierzinimas, pyktis. Šie jausmai gali kilti įvairiais atvejais: arba partneris pažeidžia jūsų ribas, arba jaučiate jam grėsmę, arba nepriimate jo tokio, koks jis yra. Šie dalykai nieko gero nepasako apie "jūsų" asmenį.

Vienatvė. Tai signalizuoja, kad su asmeniu nėra kontakto, emocinio artumo. Tai yra dviejų vienatvė. Kai žmogus atrodo esantis šalia, bet jūsų nesupranta, nesijaučiate reikšmingas ir vertingas savo partneriui.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.11.2017 laikas 09:10 Receptai – Patiekalai Arbatos receptas nuo karščiavimo
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: aviečių lapai, aviečių uogos, raudonėlis, šalpusnio lapai, vanduo.

Skaityti daugiau

20.09.2019 laikas 21:21 Receptai – Patiekalai Medaus tortas „Paryžiaus kokteilis‟

Įstabiai gardus skanėstas, tortas, gaminamas iš plikytos tešlos ir kremo, pasižymi nuostabiu aromatu ir unikaliu skoniu – jis tiesiog burnoje tirpsta.

Skaityti daugiau

20.06.2019 laikas 06:02 Receptai – Patiekalai Baklažanai su česnaku

Baklažanai ne visada gali būti skanūs, net galima pasakyti, kad jie tik mėgėjams. Tačiau viskas slypi teisingame jų paruošime. Mes skubame pasidalyti su jumis tokios įdomios daržovės paruošimo receptu, kad ji gali būti tokia sk...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau