Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugsėjo » 5

3 vyro bruožai, kurie išduoda, kad jis buvo nemylimas vaikas

Jei asmuo turi visus šiuos bruožus, beveik neabejotinai galima teigti, kad vaikystėje jis buvo nemylimas. Tėvai buvo šalti, abejingi arba jų išvis nebuvo. Kartais net viena iš šių savybių gali daug pasakyti. Tai priklauso nuo kiekvieno konkretaus atvejo. Pažvelkime į tai.

Pirmasis bruožas. Nepasitikėjimas pasauliu. Jei žmogus yra mylimas, jam atrodo, kad pasaulis yra saulėtas ir draugiškas. Tokie žmonės dažnai mano, kad galima drąsiai pasitikėti visais. Net jei priešais stovi abejotinas personažas. Ir atvirkščiai, jei žmogus nemylimas, jis niekada negalės pasitikėti pasauliu.

Jei važiuosite taksi, bijosite taksisto, jei jis jus kur nors nuveš. Jis bijo eiti į pasimatymą, jei kas nors ateitų. Ypač sunku tokioje situacijoje gyventi moterims. Jie negali pasitikėti pasauliu ir yra fiziškai silpnesni. Vyrui lengviau, bet vis tiek jis mažai pasitikės aplinkiniais.

Antrasis bruožas. Nesugebėjimas mylėti kitų. Jei žmogus nebuvo mylimas, jis negali suprasti, kas yra meilė. Ir net nereikia kalbėti apie kultūrą. Mūsų visuomenėje labai retai pasitaiko normalios meilės. Filmuose ir muilo operose daug kovų, dramų ir pan. Retai kada pamatysite normalią meilę.

Žmogus nesupranta, ką reiškia mylėti kitą žmogų. Taip, vyras gali būti šalia jūsų. Jis netgi pradės pasitikėti. Tačiau jam bus labai sunku mylėti. Tokie žmonės turi labai ilgai dirbti, kad išspręstų šią problemą ir išmoktų mylėti. Deja, dauguma žmonių nieko nedaro. Taigi jei žmogus nebuvo mylimas vaikystėje, jis negalės mylėti savęs.

Trečiasis bruožas. Nesugebėjimas mylėti savęs. Taip yra ir su savimi. Žmogus nežino, kas yra meilė. Todėl žmogus nemylės savęs. Jis toleruos blogą požiūrį į save, toleruos ligas, negalvos apie save. Toks žmogus neturės sveiko egoizmo. Nebent jis yra įprastas.

Žmogus nusivils visais aplinkiniais, todėl jis galvos tik apie save ir savo naudą. Tačiau tai net neprilygsta meilei sau. Kai mylite save, atvirkščiai, geriau elgiatės su aplinkiniais, nes žinote, kad taip bus geriau visiems. Jie elgsis su jumis geriau, mylės jus, draugaus su savimi. Laimi visi. Deja, jei žmogus nėra mylimas, jis nemyli ir savęs.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
17.09.2018 laikas 08:27 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kraujospūdžio gydymui

Kraujospūdis liaudies medicinoje, kraujospūdis, kraujospūdžio gydymas, kraujospūdžio receptai, vaistažolės kraujospūdžiui, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydy...

Skaityti daugiau

30.08.2018 laikas 07:48 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai pleiskanų gydymui

Pleiskanų naikinimas liaudies medicinoje, Pleiskanų naikinimas, receptai nuo pleiskanų, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

...

Skaityti daugiau

04.06.2019 laikas 21:34 Receptai – Patiekalai Varškės pyragaičiai «Varškėčiai»

Manau, kad kiekviena mama savo vaikui gamina varškėčius, bet jie ne visada būna purūs ir minkšti. Aš jums pasakysiu, kaip greitai ir labai skaniai pasigaminti varškėčius. Labai svarbu, įtikti savo vaikams skaniais patiekalais.<...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
29.03.2024 laikas 22:09 Teleportacija Viktorijos laikų Londone
Momentinis žmonių ar daiktų perkėlimas - vis dar nepasiekiama mokslininkų svajonė. Tačiau tai, kas mokslui neįkandama, XIX amžiuje buvo įprasta britų spiritistams.

Skaityti daugiau

29.03.2024 laikas 20:34 Vaistažolės inkstams gydyti ir valyti
Inkstai labai svarbūs normaliam organizmo darbui.  Susirgus inkstų ligomis, pasireiškia patinimas, kenčia širdies ir kraujagyslių sistema, sąnariai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau