Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugsėjo » 6

Vyras išėjo, bet paskui grįžo. Kokiais atvejais vyras grįžta po išsiskyrimo?

Jei žmogus išvyksta ir grįžta, reikia atkreipti dėmesį į svarbų dalyką. Mūsų atmintis veikia taip, kad blogus dalykus pamirštame, o gerus prisimename. Todėl būna, kad žmonės išsiskiria, praeina keli mėnesiai ir jie vėl nori susitikti. Juk blogi dalykai pasimiršta, o geri dalykai nuolat yra jų mintyse. Tačiau vos tik jie vėl susitinka, prisimena visus blogus dalykus. Nepamirškite to, kai norėsite vėl susitikti. Tačiau šiandien kalbame ne apie tai. Šiandien aptarsime situacijas, kai vyras grįžta po išsiskyrimo.

Kai jis išvyko dėl emocijų. Žinote tas poras, kurios kas pusmetį nutraukia santykius, o paskui vėl susitaiko ir tai daro jau daugelį metų? Na, tai, kad vyras išeina dėl emocijų, čia vaidina svarbų vaidmenį. Pavyzdžiui, vyrui kažkas nepatinka ir jis nuoširdžiai nori išeiti.

Jis užtrenkia duris ir išeina. Praėjus savaitei, jis supranta, kad išvyko vedamas emocijų. Tai nebuvo labai logiška, nes santykiai nebuvo tokie blogi. Ir tada žmogus gali greitai persigalvoti. Atrodo, kad moteris valdo emocijos, bet ne, kartais emocijos gali imti viršų.

Antroji situacija. Kai suvokiate per ilgus metus užsimezgusių santykių vertę. Tai tikrai vertingas dalykas. Taip, būna kivirčų, nesusipratimų, bet jie įvyksta taip dažnai, kad tai jau nuspėjama. Jūs suprantate vienas kitą iš pusės žodžio, jau viską žinote vienas apie kitą. Kai vyras palieka tokius santykius, jis apie tai negalvoja.

Jis gali išeiti, netgi susirasti naują moterį. Tačiau jis greitai supras, kad ryšio nėra, ir jam teks praleisti daugybę metų, kad susigrąžintų tai, ką turėjo. Taigi vyras gali suvokti anksčiau turėto ryšio vertę. Jis pagalvos apie tai ir grįš. Taip atsitinka.

Kita situacija. Kai moteris pasiūlo pabandyti santykius dar kartą. Vyrai yra išdidūs vyrai. Ir net jei jis norės grįžti pas moterį, neaišku, ar jis nueis ir ką nors pasakys. Tikriausiai ne. Tačiau jei moteris pasiūlo pabandyti dar kartą, patogiau grįžti atgal.

Taigi, jei esate moteris ir tikitės, kad vyras sugrįš, galbūt turėtumėte imtis iniciatyvos. Ypač jei vyras ilgą laiką buvo vienas, žinokite, kad jis niekam nerado. Tikėtina, kad jam trūksta santykių. Nauja galimybė gali būti kaip tik tai, ko jam reikia. Tai, žinoma, nėra faktas, bet tai yra galimybė.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.06.2019 laikas 16:29 Receptai – Patiekalai Trapių žagarėlių receptas
Trapių žagarėlių receptas. Pasigaminkime skanius žagarėlius. Labai paprastas, greitai pagaminamų, skanių, trapių žagarėlių receptas.

Skaityti daugiau

21.08.2018 laikas 10:49 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai virškinimo gydymui
Virškinimas liaudies medicinoje, Virškinimas, liaudiškomis priemonėmis, receptas nuo virškinimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

21.09.2019 laikas 14:39 Receptai – Patiekalai Pieniškos dešrelės bulvių tešloje

Tai nuostabi vakarienė, svečiams atradimas, jei jie netikėtai užsuks pas jus. Galimas dalykas, jums šis patiekalas bus antras iš mėgstamiausių patiekalų, po kiaušinienės. Žinoma, čia tik idėja, galite į bulves įdėti įvairius pr...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau