Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugsėjo » 10

Holivudas sunerimęs dėl Caros Delevingne būklės - dabar tai gali nutikti bet kam

2022 m. gegužę visi pasaulio bulvariniai laikraščiai entuziastingai aptarinėjo keistą Karos Delevingne (Cara Delevingne) elgesį "Met Gala 2022" pokylyje, kurį organizavo Metropoliteno muziejaus Kostiumų institutas - aktorė akivaizdžiai turėjo judėjimo problemų:

Paprastai sąmokslo terapeutai labai nesidomi kino grandų gerove, tačiau šis metas neįprastas, nes gydymo "Covid" kampanija įtempė daugelį žvaigždžių į kampaniją už stebuklingą vaistą. Prie kampanijos prisijungė ir Kara: 

Vasarą žmonės ginčijosi dėl aktorės metamorfozės priežasties, nes ji ir toliau turėjo koordinacijos problemų - ore pamesdavo mobilųjį telefoną ar kitus daiktus, draskydavosi rankas ir pan. 

Dabar aktorė buvo kitame vaizdo įraše, kurį žmonės suskubo aptarti su didele jėga:

Taigi visi simptomai, kurie pasirodė "Met Gala 2022" renginyje, išlieka, o dabar, matyt, prie jų prisidėjo ir problemos su daiktų išlaikymo rankose - gegužę Kara, regis, nieko nenumesdavo. 

Vaizdo įrašui aptarti buvo sudaryta gydytojų grupė, todėl, kaip visada, medikų nuomonės išsiskyrė. 

Pirmasis simptomas, į kurį atkreipė dėmesį profesoriai, buvo Britney Spears marškinėliai, su kuriais bėgiojo Kara. 2007 m. Britney patyrė nervinį sukrėtimą, kuriuo remiantis buvo daroma prielaida, kad šis sukrėtimas kažkokiu būdu per marškinėlius buvo perduotas Karai. Arba ji, matydama artėjantį gedimą, dėvėjo marškinėlius kaip apsauginį amuletą, arba kažką panašaus. 

Apskritai idėja yra viduramžių luomų lygio, tačiau diagnozė iš korifėjų skamba būtent taip

Antroji teorija - narkotikai. Tai reiškia, kad mergaitė sirgo depresija ir ėmė vartoti įvairias medžiagas, todėl viskas taip ir baigėsi. 

Versija taip pat gana keista, panaši į pirmąją. Narkotikai, roko muzika ir kino pramonė yra neatsiejami vienas nuo kito, o šioje srityje dirbantys žmonės nuolat vartoja narkotikus, kad praplėstų savo protą. 

Taigi prisišaukti Karai priklausomybę nuo narkotikų, žinoma, labai patogu visiems medicinos šviesuoliams, tačiau ši diagnozė įtikins tik pasiturinčių rajonų namų šeimininkes, kurios narkomaną matė tik per televizorių. Ir kas keista: net nesvarstoma reakcijos į palaimintą injekciją versija. 

Kol kas, žinoma, negalime šimtu procentų tvirtai teigti, kad Karos reakcija į šūvį, nes kitos žvaigždės begioja nepaisant gydymo. Holivudas yra labai tankiai apgyvendintas rajonas, o imtis ten yra didžiulė, tačiau ten nėra jokių koordinacinių sutrikimų, kitaip tai būtų akivaizdu. Tačiau, jei vakcina vis dar yra priežastis, tuomet viskas atrodo gana niūriai, nes, kaip teigiama, panašūs simptomai pasireikš ir kitiems gydytiems asmenims.  Tačiau niekas nežino, kada ir kaip tai prasidės, todėl būkite atidūs. 

Taigi prisišaukti Karai priklausomybę nuo narkotikų, žinoma, labai patogu visiems medicinos šviesuoliams, tačiau ši diagnozė įtikins tik pasiturinčių rajonų namų šeimininkes, kurios narkomaną matė tik per televizorių. Ir kas keista: net nesvarstoma reakcijos į palaimintą injekciją versija. 

Kol kas, žinoma, negalime šimtu procentų tvirtai teigti, kad Karos reakcija į šūvį, nes kitos žvaigždės veikia nepaisant gydymo. Holivudas yra labai tankiai apgyvendintas rajonas, o imtis ten yra didžiulė, tačiau ten nėra jokių koordinacinių sutrikimų, kitaip tai būtų akivaizdu. Tačiau, jei vakcina vis dar yra priežastis, tuomet viskas atrodo gana niūriai, nes, kaip teigiama, panašūs simptomai pasireikš ir kitiems gydytiems asmenims.  Tačiau niekas nežino, kada ir ar apskritai tai prasidės, todėl būkite atidūs.

P komentaras: užsienis rašo, todel tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.11.2017 laikas 12:31 Receptai – Patiekalai Žolelės vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Šalpusnių, Vaistinių ramunėlių, Barkūno, Širdažolės, Kalendulos žiedų, Verdančio vandens

Skaityti daugiau

31.08.2019 laikas 14:51 Receptai – Patiekalai Mano mama kepenėles gamindavo tik taip - sultingas, krakmolingas ir traškias

Sultingos, skanios ir ekonomiškos! Marinuojame kepenėles kiaušinio, krakmolo, druskos ir pipirų mišinyje, mažiausiai 40 minučių, geriausia 1-1,5 valandos. Tada kepkite kepenėles karštame aliejuje. Kaip pasigaminti, žiūrėkite va...

Skaityti daugiau

30.08.2019 laikas 21:18 Receptai – Patiekalai Mano vyro mėgstamiausias maistas. Sluoksniuoti paplotėliai ant vandens!

Tu juos įsimylėsi! Nors gamink kiekvieną dieną, neatsibos. Tiesiog šedevras! Aš darau trečia dieną iš eilės ir suvalgoma labai greitai. Tokie sluoksniuoti paplotėliai keptuvėje yra maistingi ir kvapnūs. Trapus ir subtilus skoni...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau