Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2022 » Rugsėjo » 18

Dėl taifūno "Nanmadol" Japonijoje daugiau nei 58 000 namų liko be elektros energijos

Dėl artėjančio taifūno "Nanmadol" pietvakarių Japonijos Kagošimos ir Mijazakio prefektūrose 58 000 namų nutrūko elektros energijos tiekimas. Tokius duomenis sekmadienį, rugsėjo 18 d., pranešė "Kyushu Electric Power" atstovai.

NHK televizijos duomenimis, Kagošimoje dėl stipraus vėjo nukrito du vyrai, kurie patyrė galvos traumas. Taip pat pranešama apie apgadintus namų stogus, išdaužytus stiklus ir daugybę nuvirtusių medžių.

Iki šiol apie 2,5 mln. žmonių, gyvenančių Kagošimos, Kumamoto ir Mijazakio prefektūrose, patarta palikti namus ir persikelti į saugias vietas dėl artėjančio taifūno "Nanmadol".

Šį savaitgalį dėl oro sąlygų buvo atšaukta daugiau kaip 520 vidaus skrydžių. Sustabdytas greitųjų traukinių tarp Kagošimos, Kumamoto ir Fukokos bei keltų susisiekimas.

Taifūnas "Nanmadol" dabar yra į pietus nuo Kagošimos. Meteorologai tikisi, kad po pietų jis pasieks Kiūšiū pakrantę. Kai kuriose salos vietovėse jau smarkiai lyja, vėjo gūsiai siekia 40 metrų per sekundę. Kiūšiū pietinėje dalyje bangos siekia 14 metrų aukštį.

Taifūnui Nanmadol suteiktas "labai stipraus" statusas. Kagošimos prefektūroje taip pat paskelbtas specialus įspėjimas. Meteorologai prognozuoja, kad per kelias ateinančias dienas pietvakarių Japonijoje iškris 500 milimetrų kritulių.
 

Tikroji Žemė - Pateikiami naujausi oru vaizdo įrašai iš viso pasaulio. Žiūrėkite, stebėkite orus, klimatą, stichines nelaimes, prenumeruokite Paranormal LT Youtube kanale:

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.06.2019 laikas 09:57 Receptai – Patiekalai Gardžių kokosinių sausainių receptas
Gardžių kokosinių sausainių receptas. Pasigaminkime kokosinius sausainukus namuose. Skanaus!

Skaityti daugiau

16.07.2019 laikas 06:59 Receptai – Patiekalai Kaip pasigaminti baltyminio kokteilio mišinį namuose?
Sportininkai bei sveikos gyvensenos propaguotojai puikiai žino įvairių baltyminių kokteilių skonį. Šiuos kokteilius labai paprasta susiplakti, jie puikiai pasotina ir padeda atgauti jėgas po treniruotės, pasitarnauja kaip užkandis...

Skaityti daugiau

11.07.2019 laikas 13:07 Receptai – Patiekalai Sūrio rutuliukai su česnaku
Gaminame namuose. Sūrio rutuliukai su česnaku. Iš gautos masės formuojame nedidelius rutuliukus, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Aliejaus turi būti tiek, kad sūrio rutuliukai jame pl...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau