Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugsėjo » 23

3 priežastys, kodėl daugelis vyrų renkasi gyvenimą be moters

Vyras gyvena vienas. Jis nenori kurti šeimos ar net užmegzti santykių. Jis sako, kad jam geriau gyventi vienam. Manau, kad esate matę tokių vyrų. Tačiau kodėl taip atsitinka? Atrodo, kad beveik visi vyrai anksčiau ar vėliau sukuria šeimas. Vyras randa moterį ir jie kažką daro. Tačiau kas blogo yra tais atvejais, kai vyras nusprendžia, kad jam geriau gyventi vienam? Panagrinėkime tris atvejus.

Pavargote ieškoti. Vyras gali norėti gyventi su moterimi, bet jam nusibodo ieškoti. Draugai gali supažindinti jį su naujomis moterimis, tačiau vyrui reikia ne to. Sėdint pažinčių svetainėse tai nėra tas pats. Ir vyras supranta, kad praleisti visą gyvenimą ieškant moters - ne išeitis. Tai atima per daug laiko ir energijos.

Todėl toks vyras nori įsikurti ir gyventi vienas. Tai nėra taip blogai, ypač jei netoliese yra giminaičių ir artimų žmonių. Jei yra geras darbas ir pan. Tada galėsite nustoti ieškoti ir kurti savo gyvenimą. Jei pasirodo moteris, tai gerai, o jei ne, tai irgi gerai. Taip mąsto tokie vyrai.

Jie mato neigiamus pavyzdžius. Tai antroji priežastis. Žmogus turi draugų. Pavyzdžiui, jis mato, kad kiekvienais metais jo draugų vis mažėja. Mažiau laiko, skirto kam nors įdomiam, mažiau energijos, daugiau problemų šeimoje. Kiekvieną kartą, kai vyras mato savo draugus, jis girdi tik neigiamas istorijas apie tai, kas vyksta jų santykiuose.

Be to, jei vyras turėjo tuos pačius tėvus, pasirodo, jis apskritai nėra matęs gerų ir sveikų santykių. Jam atrodys, kad vienintelė santykių galimybė yra kentėti ir būti kantriam. Tada jis norės gyventi vienas.

Negalėjimas bendrauti su moterimis. Tai trečioji priežastis. Visi prisimename vaikinus, kurie mokykloje negalėjo sugyventi su gražia mergina. Visada buvo tam tikrų problemų, įtampos ir pan. Buvo sunku užmegzti kontaktą. Juo labiau nekvieskite jų į pasimatymą.

Pasirodo, tokių vyrų būna ir trisdešimtmečių, ir keturiasdešimtmečių. Jie tiesiog nesupranta, kaip užmegzti santykius, kaip pradėti bendrauti su moterimi. Jie neturi patirties. O tai vyrui kelia didelį stresą. Todėl jis nusprendžia, kad lengviau atsisakyti šios idėjos ir gyventi vienam.

Patinka, komentuokite, prenumeruokite. Dėkojame už dėmesį!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.09.2019 laikas 11:19 Receptai – Patiekalai Rudeninis trupininis pyragas iš moliūgų. Moliūgų pyragas

Sotaus pyrago gaminimas iš moliūgo.. Paruošas pyragas yra minkštas, trupininis, šiek tiek drėgnas. Ir labai skanus.

Skaityti daugiau

04.06.2019 laikas 21:34 Receptai – Patiekalai Varškės pyragaičiai «Varškėčiai»

Manau, kad kiekviena mama savo vaikui gamina varškėčius, bet jie ne visada būna purūs ir minkšti. Aš jums pasakysiu, kaip greitai ir labai skaniai pasigaminti varškėčius. Labai svarbu, įtikti savo vaikams skaniais patiekalais.<...

Skaityti daugiau

10.12.2019 laikas 10:42 Receptai – Patiekalai Įdaryti Kiaušiniai: Chorizo Ir Sūrio Įdaras
Kiaušinius dedame į šaltą vandenį ir kai užvirs verdame ant silpnos ugnies 10 minučių. Virtus kiaušinius paliekame atvėsti šaltame vandenyje. Nulupame chorizo dešros odelę, supjaustome ją smulkiau ir truputį pakepiname keptuvėje ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau