Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugsėjo » 23

Kaip atrodo tikri energijos vampyrai santykiuose

Toks vampyrizmas yra jūsų pažeminimo santykiuose priežastis....

Fiksuoti save santykiuose. Užsispyrimas dėl kito asmens...

Dauguma žmonių vienaip ar kitaip puola į kraštutinumus, nuolat kyla klausimų. Arba bėgti paskui kitą asmenį, arba elgtis šaltai - žodžiu, viskas arba nieko.

Pirmiausia žmogus perskaito apie savigarbą ir nustoja valgyti nuo stalo mėtomus likučius - tai gerai. Tada jis nusprendžia, kad užmegs santykius tik su tais, kurie iš karto jį pamaitins skanėstais.

Beveik iš karto paaiškėja, kad žmonių, kurie yra pasirengę tai daryti, yra minimumas, ir jie iš esmės greitai susijungia. Vėl klausimai ir atsakymai, pateikiami medžiagos apie dėmesį asmeniui forma.

Dėl to paaiškėja, kad reikia žengti žingsnius nuo asmens, tačiau vos tik asmuo pradeda žengti žingsnius, jam atrodo, kad jis daro per daug ir pažeidžia savo savigarbą. Vėl kyla klausimų.

Galiausiai asmuo nusprendžia nevalgyti likučių, todėl žengia žingsnius kito asmens link ir tiesiogine prasme reikalauja atsakomųjų žingsnių. Jis pažvelgia į save ir jam atrodo, kad jau nebeprašo ir nebelaukia.

Jis reikalauja, o kai tik kas nors nutinka, pasitraukia iš santykių.

Nėra jokio skirtumo tarp maisto trupinių pavidalu ir jūsų meilės reikalavimų. Viskas, ką darote pirmuoju ir antruoju atveju, yra spaudimas.

Arba nieko nedarysite ir tiesiog lauksite, arba žengsite dosnius žingsnius ir reikalausite atsako, o tada nueisite, arba verksite ir maldausite - užsiimsite energetinio vampyrizmo praktika ir būsite atstumti.

Daug tokių įkyrių žmonių komentaruose rašo apie tai, kaip jie mylėjo ir kaip pasaulis pasikeitė ir nebegalima mylėti (nebėra tyros meilės). Jie cituoja Sokratą, Biblijos eilutes, šventųjų posakius, Motinos Teresės žodžius ir pan.

Visa tai - skausmas žmonių, kurie norėjo pastatyti naftos gręžinį ant kito žmogaus galvos ir išsiurbti iš jo energiją. Tai nepadėjo, nes su tokiais troškimais tiesiog negalėjo veikti.

Būtent čia prasideda kaltinimai ir palyginimai su tuo, kaip viskas buvo anksčiau. Beje, Sokratas (senovės graikų filosofas, gyvenęs prieš Kristų) buvo pirmasis, kuris pateikė tokius palyginimus. Jis pirmasis aprašė visus dalykus, kuriuos aprašo įkyrios moterys ir vyrai, teigdamas, kad šis tinklaraštis yra originalus.

Kad geriau suprastumėte savo nesėkmes meilėje, svarbu suprasti, ko norite iš vyro. Yra dvi kryptys - gauti džiaugsmo iš meilės ir konkrečių dalykų/veiksmų iš asmens trūkumas dėl meilės malonumo.

Jei iškart susitelkiate į antrąjį, esate tas energijos vampyras, kuris kaip įkyrus uodas iš pradžių šmirinėja jums po ausimi, o paskui siurbia kraują.

Pats meilės malonumas pasiekiamas visai kitaip. Tai nėra susiję su kito asmens elgesio pokyčiais.

Norint gauti tikrą ir veiksmingą malonumą, reikia atlikti tam tikrą darbą ir gauti rezultatą - savo malonumą. Meilėje jūsų darbas yra kito žmogaus malonumas.

Jūs esate apdovanojami už kito žmogaus malonumą.

Jei susitelkiate tik į savo malonumą ir skaičiuojate, ko jums trūksta iki didžiausios laimės - norite apeiti darbą, bet gauti malonumą. Vampyrizmas.

Negalite būti vartotojiškas bet kokių išteklių atžvilgiu. Tai visada yra darbas, ir tik po jo galima gauti atlygį. Todėl reikia investuoti į kito žmogaus malonumą, o kai žmogus patiria šį malonumą - jis atlieka savo darbo dalį arba atlieka ją anksčiau, tikėdamasis atlygio.

Kalbant apie atlygį - jį gausite, bet tik tada, jei darbas bus atliktas. Tie patys įkyrūs komentatoriai, kurie nuolat verkšlena - niekaip nesupranta šios paprastos formulės.

Kodėl jie nemėgstami? Nes jie daro viską, ką patys nori gauti iš žmogaus, užuot ėmęsi veiksmų, kad jam patiktų.

Nuolat sulaukiu klausimų: "Kas žmogui yra malonumas?" - Draugai, tokie klausimai yra nesąmonė. Norite tapti elektriku, nes jūsų draugas yra elektrikas, ir jūs priimate pirmąjį užsakymą atlikti visus elektros instaliacijos darbus privačiame name. Skambinate draugui ir klausiate: "Klausyk, kaip atliekami elektros darbai name? Noriu atlikti šį užsakymą, pasakykite, kaip...

Jis jums pasakys, bet ne tai, ką norite žinoti - paklauskite, koks namas, koks plotas, kokie lizdai, kokie kabeliai į namą, kokios zonos ir t. t.

Net ir po to per penkias minutes jis jums nieko nepaaiškins. Patys įsitikinkite, kas jūsų pasirinktam asmeniui teikia malonumą. Ar nematote kito džiaugsmo iš tam tikrų veiksmų? Taigi kam jums reikalingi santykiai, jei esate toks savanaudis?

Jei jums nerūpi kito žmogaus malonumas, negalite suprasti meilės džiaugsmo. Tik iš santykių - ne iš kito žmogaus veiksmų. Jūsų meilė visada bus neįgali. Vieni santykiai - be rankos, kiti - be kojos, treti - su visišku paralyžiumi.

Ši kvailystė ir žodžiai "duoti" bei "norėti" persekioja daugumą žmonių santykiuose. Beje, tai susimaišo su didelės paklausos iliuzija, ir žmogus ima manyti, kad kitiems yra didelė garbė išpildyti jo norus ir troškimus.

Dažniausiai galite blaiviai pažvelgti į žmogų ir pamatyti, kad visi jūsų veiksmai neteikia jam jokio malonumo. Jo žvilgsnis nuolatos nuobodus, bukas. Užuot diagnozavę depresiją ar traumą, pagaliau supraskite: žmogus taip gali elgtis tik su jumis.

Niekada neįsiveltumėte į žeminančią istoriją, jei žiūrėtumėte tiesiai į žmogų.

Nežiūrėkite į save kaip į parduotuvės klientą (kuris visada teisus) - kitas asmuo turi savo poreikius. Jei santykiuose save laikote vienintele šalimi, kuri susiduria su neteisybe, ir daugiausia dėmesio skiriate asmeniui, reikalai klostosi blogai.

Toks vampyrizmas yra jūsų pažeminimo santykiuose priežastis.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.09.2018 laikas 08:47 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai sergant onkologinėmis ligomis

Onkologinės ligos liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai sergant onkologinėmis ligomis, receptai nuo onkologijos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis u...

Skaityti daugiau

03.11.2017 laikas 13:10 Receptai – Patiekalai Paprastoji takažolė vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Džiovinta takažolė, Verdančio vandens

Skaityti daugiau

21.07.2019 laikas 09:47 Receptai – Patiekalai Virti vėžiai su krapais

Gaminame namuose. Virti vėžiai su krapais. Puode užviriname vandenį, beriame druską, dedame svogūną, česnako skilteles, lauro lapus, krapus ir sudedame vėžius. Uždengus dangtį verdame apie 15-25 minutes nuo užvirimo (priklausom...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau