Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2022 » Rugsėjo » 25

Kaip prisišaukti meilę vienišosioms?

Štai keletas patarimų, kurie, ezoterikos žinovų nuomone, padeda prikviesti į namus ilgai lauktąjį svajonių princą. Išbandykite, jei pasiilgote meilės, bet jos vis dar nesulaukiate.

Panaikink visus ankstesnių romanų pėdsakus. Būtina nutraukti visus ryšius, saistančius su praeitimi. Išmesk senus meilės laiškus, mielas smulkmenėles ir dovanėles iš buvusių mylimųjų, nors tai tebūtų ir sudžiūvęs jo dovanotos gėlės žiedelis tarp knygos lapų.

Atsikratyk moterų portretų. Žinovai tvirtina, kad moters portretai namuose pritraukia vienatvės energiją.

Jei esi vieniša ir ieškai gyvenimo draugo, greitų teigiamų pokyčių gali sulaukti išmetus iš savo gyvenamųjų patalpų visus paveikslus ir nuotraukas, kurie vaizduoja moterį vieną. Na, jei labai brangini savo pačios portretą, jį gali kuriam laikui „paskolinti“ artimiesiems ar draugams.

Pakeisk kambario nuotaiką. Jei prie lovos stovi tik viena spintelė, o visas kambarys prigrūstas vien tavo daiktų, susidaro įspūdis, kad tau patinka gyventi vienai, ir čia nėra erdvės vyrui. Kosmetikos buteliukai, rožiniai kvepalų flakonėliai, minkšti pliušiniai meškiukai ir lėlės taip pat nepritraukia vyriškos energijos.

Beje, vyrišką energiją tame kambaryje, kuriame turėtų būti jūsų meilės zona, atbaido ir „paaugliški“ ar darbiniai elementai: iš darbo parsinešami dokumentai, kompiuteris, treniruokliai ir pan. Rask jiems kitą vietą.

Atsikratyk aštrių daiktų. Kambaryje, kuriame tu lauki savo svajonių princo, neturi būti aštrių, duriančių daiktų, smailių kampų. Neturi būti netgi kaktusų, nes visi duriantys dalykai sukelia įtampą čia apsilankiusiam svečiui.

P nuomonė: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.06.2019 laikas 16:29 Receptai – Patiekalai Trapių žagarėlių receptas
Trapių žagarėlių receptas. Pasigaminkime skanius žagarėlius. Labai paprastas, greitai pagaminamų, skanių, trapių žagarėlių receptas.

Skaityti daugiau

31.10.2017 laikas 10:13 Receptai – Patiekalai Gudobelės žiedai ir vaisiai gydo širdies ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos. Ingredientai: gudobelė, vanduo, Paprastoji sukatžolė.

Skaityti daugiau

14.09.2018 laikas 07:42 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai klausos gerinimo gydymui
Klausos gerinimas liaudies medicinoje, klausos gerinimas, klausa, receptai klausai, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 14:43 Ekspertai įspėja JAV vyriausybę, planuojančią įšaldyti VISUS Amerikos bankų pinigų išėmimus

Ekspertai įspėja, kad JAV vyriausybė slapta planuoja artimiausiais mėnesiais įšaldyti visų Amerikos bankų pinigų išėmimą dėl artėjančio JAV dolerio žlugimo.

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 11:57 Ateina "100 kartų blogesnė" nei KOVID paukščių gripo "pandemija" psy-opas

Pasak "mokslo", artėjanti paukščių gripo pandemija bus "100 kartų baisesnė nei COVID" - ne todėl, kad ji iš tikrųjų kelia realią grėsmę, bet todėl, kad valdžios atsakas į visas netikras naujienas apie ją bus nepanašus į nieką, ...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau