Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Spalio » 2

Atvejo ataskaitoje patvirtinta, kad mirusio vyro širdyje ir smegenyse rasta mRNA smailių baltymų

Dr. Michaelis Mörzas (Michael Mörz), dirbantis Drezdeno-Friedrichštato ligoninėje Vokietijoje, pateikė 76 metų vyro, sergančio Parkinsono liga (PD), kuris mirė praėjus trims savaitėms po trečiosios COVID-19 injekcijos, atvejo ataskaitą.

Atvejo ataskaita pirmadienį buvo paskelbta žurnale "Vaccines".

Pasak pranešimo, pacientui 2021 m. gegužės mėn. buvo suleista Oksfordo-AstraZenecos COVID-19 vektorinė vakcina, po to tų pačių metų liepos ir gruodžio mėn. buvo suleista "Pfizer-BioNTech" vakcina.

mirusio vyro širdyje ir smegenyse rasta mRNA smailių baltymų

Mirusiojo šeimos nariai, pastebėję tam tikrus klinikinių simptomų, pasireiškusių prieš pat mirtį, neatitikimus, paprašė atlikti skrodimą.

Iš atvejo ataskaitos:

Šio atvejo klinikinėje istorijoje buvo pastebimi kai kurie su COVID-19 skiepais susiję įvykiai.

Jau pirmosios vakcinacijos 2021 m. gegužės mėn. dieną (ChAdOx1 nCov-19 vektoriaus vakcina) jam pasireiškė širdies ir kraujagyslių sistemos simptomai, dėl kurių prireikė medicininės pagalbos ir nuo kurių jis atsigavo labai lėtai. Po antrosios vakcinacijos 2021 m. liepą (BNT162b2 mRNA vakcina) šeima pastebėjo ryškius elgesio ir psichologinius pokyčius bei staiga prasidėjusį ryškų PD simptomų progresavimą, dėl kurio stipriai sutriko jo motorika ir nuolat reikėjo pagalbos neįgaliojo vežimėlyje.

Jis niekada visiškai nepasveiko, bet vis tiek buvo dar kartą paskiepytas 2021 m. gruodžio mėn. Praėjus dviem savaitėms po šios trečiosios vakcinacijos (antrosios vakcinacijos BNT162b2), jis staiga nugriuvo valgydamas vakarienę. Stebėtina, kad jis nerodė jokio kosulio ar kitų maisto aspiracijos požymių, o tiesiog nukrito nuo kėdės.

Kyla klausimas, ar šis staigus griuvimas tikrai buvo susijęs su aspiracine pneumonija. Po intensyvaus gaivinimo jis daugiau ar mažiau pasveiko, tačiau po savaitės vėl staiga tyliai nugriuvo valgydamas. Po sėkmingų, bet ilgų gaivinimo bandymų jis buvo perkeltas į ligoninę ir iš karto nustatytas į dirbtinę komą, tačiau netrukus mirė. Klinikinė diagnozė - mirtis dėl aspiracinės pneumonijos. Dėl dviprasmiškų simptomų po COVID skiepų šeima paprašė atlikti skrodimą.

Dr. Michael Mörz taip pat pažymėjo, kad pacientas anksčiau neturėjo jokio COVID-19 poveikio. Tai įrodė, kad smailiojo baltymo buvimas širdyje ir smegenyse buvo vakcinos, o ne virusinės infekcijos pasekmė.

Nors šis pacientas anksčiau nebuvo užsikrėtęs COVID-19, buvo atlikta SARS-CoV-2 antigenų (smaigalio ir nukleokapsidės baltymų) imunohistochemija.

Dyglio baltymą iš tiesų buvo galima įrodyti ūminio uždegimo vietose smegenyse (ypač kapiliarų endotelio srityje) ir smulkiosiose širdies kraujagyslėse. Tačiau pastebėtina, kad nukleokapsidų vienodai nebuvo. Užsikrėtus virusu, abu baltymai turėtų būti išreikšti ir aptikti kartu.

Kita vertus, genų pagrindu sukurtose COVID-19 vakcinose koduojamas tik smaigalio baltymas, todėl šiuo atveju tik smaigalio baltymo (bet ne nukleokapsidės baltymo) buvimas širdyje ir smegenyse gali būti siejamas su skiepijimu, o ne su infekcija. Tai atitinka paciento ligos istoriją, kurioje buvo trys vakcinos injekcijos, trečioji - likus vos 3 savaitėms iki mirties, tačiau nebuvo nustatyta teigiama laboratorinė ar klinikinė infekcijos diagnozė.

Galutinė paciento diagnozė - absceduojanti abipusė bronchopneumonija, Parkinsono liga, nekrozinis encefalitas ir miokarditas.

"SARS-CoV-2" antigenų (smailiojo baltymo ir nukleokapsidės) imunohistochemija parodė, kad nekrozinio encefalito pažeidimai bei ūmūs uždegiminiai pokyčiai smulkiosiose kraujagyslėse (smegenyse ir širdyje) buvo susiję su gausiomis smailiojo baltymo SARS-CoV-2 1 subvieneto sankaupomis. Kadangi SARS-CoV-2 nukleokapsidinis baltymas nuolat nebuvo aptinkamas, reikia manyti, kad smailiojo baltymo buvimą pažeistuose audiniuose lėmė ne SARS-CoV-2 infekcija, o audinių transfekcija genų pagrindu sukurtomis COVID-19 vakcinomis", - teigė Dr. Mörz.

"Tai leidžia daryti tvirtą prielaidą, kad dygliuotasis baltymas galėjo bent jau prisidėti prie šio paciento pažeidimų atsiradimo ir ligos eigos", - pridūrė jis.

Smegenys, Nucleus ruber. SARS-CoV-2 smailiojo baltymo gausus buvimas

Smegenys, Nucleus ruber. SARS-CoV-2 smailiojo baltymo gausus buvimas išbrinkusiame kapiliarinės kraujagyslės endotelio sluoksnyje rodo ūmaus uždegimo požymius su retais mononuklearinių uždegiminių ląstelių infiltratais (ta pati kraujagyslė, kaip parodyta 12 paveikslėlyje, serijiniai 5-20 μm pjūviai). Imunohistocheminis SARS-CoV-2 smailiojo baltymo 1 subvieneto įrodymas, matomas kaip rudos granulės kapiliarų endotelio ląstelėse (raudona rodyklė) ir atskirose glijos ląstelėse (mėlyna rodyklė). Padidinimas: 200×.

Širdies kairysis skilvelis. Teigiama reakcija dėl SARS-CoV-2 smaigalio

Širdies kairysis skilvelis. Teigiama reakcija dėl SARS-CoV-2 smaigalio baltymo. Kapiliarinės kraujagyslės skersinis pjūvis (ta pati kraujagyslė, kaip parodyta 14 paveiksle, serijiniai 5-20 μm pjūviai). Imunohistocheminis SARS-CoV-2 smaigalio 1 subvieneto rudų granulių pavidalo įrodymas. Atkreipkite dėmesį į gausų smaigalio baltymo buvimą kapiliarų endotelio ląstelėse (raudona rodyklė), susijusį su ryškiu endotelio patinimu ir keletu vienbranduolinių uždegiminių ląstelių. Padidinimas: 400×.

Dr. Mörzas savo išvadoje teigė: "Pranešta apie daugybę encefalito ir encefalomielito atvejų, susijusių su genų pagrindu sukurtomis COVID-19 vakcinomis, ir daugelis iš jų laikomi priežastiniu ryšiu susijusiais su skiepijimu. Tačiau tai pirmasis pranešimas, kuriame įrodyta, kad encefalitiniuose pažeidimuose yra baltymo "spike", ir jis siejamas su vakcinacija, o ne su infekcija. Šios išvados patvirtina priežastinį COVID-19 vakcinų genų vaidmenį, o šis diagnostinis metodas yra aktualus ir kitų organų galimai vakcinų sukeltiems pažeidimams."

Visą atvejo ataskaitą galite perskaityti toliau:

A Case Report: Multifocal N... by Jim Hoft

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju. Taigi, kas įdomiausia, kai vieni slepia, kiti gydytojai tiria.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.11.2019 laikas 17:58 Receptai – Patiekalai Prancūziški Pyragėliai

Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems sk...

Skaityti daugiau

12.06.2019 laikas 21:57 Receptai – Patiekalai Švelnus mėsos pyragas be terlionės su tešla

Tortas yra labai minkštas, švelnus ir sultingas, neužima daug laiko jį paruošti. Išsamų maisto paruošimo procesą žiūrėkite vaizdo įraše

Skaityti daugiau

22.06.2019 laikas 15:27 Receptai – Patiekalai Tarkuotų bulvių apkepas su sūriu ir česnaku

Vieną kartą atsitiktinai radau tarkuotų bulvių pyrago-apkepo receptą, dažnai jį kepu, o dabar noriu pasidalinti ir su jumis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau