Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Spalio » 10

Ar miręs giminaitis gali pakenkti šeimai?

Išstumtas iš šeimos ir išmestas iš šeimos...

Pagalvokite apie tuos, kurie mirė...

Jei šeimoje nuolat kyla rūpesčių, netekčių, praradimų, jei šeimos narių asmeninis gyvenimas nėra geras, jie nesituokia arba nėra laimingi santuokoje, jei nori vaikų, bet jų neturi, arba gimsta ligoti vaikai, o ligos persekioja suaugusius šeimos narius - gali būti, kad reikalas yra ne sugedimas - taip manė mūsų protėviai, - o "įkeistas numirėlis". Jis ateina į šeimą ir kenkia. atima laimę. Puškinas pasakojo, kad nuskendęs žmogus atėjo į namus to, kuris jo nepalaidojo, beldėsi į langus, neteko ramybės...

"Zalozhennye" buvo vadinami mirusieji, kurie buvo laidojami ne taip, kaip derėtų, o guldomi su šakomis ir šakelėmis, samanomis ir žole ant žemės paviršiaus. Jie juos paguldė ir paliko. Taip buvo elgiamasi su savižudžiais, įtariamaisiais raganavimu, kūdikiais, kurių niekas nenorėjo, klajokliais ir net vienišais žmonėmis. Tai buvo "netinkami" mirusieji, ir jie buvo palaidoti ne žemėje, o tokiu paniekinamu būdu: iš tikrųjų jie buvo užversti šiukšlėmis. Tai buvo tokia nemaloni apeiga. Nepagarbus. Nes neva "žemė nepriėmė" tokių mirusių žmonių.

Psichologinė ir filosofinė prasmė buvo tokia: vienas iš mirusiųjų šeimos narių buvo negerbiamas, kaltinamas, šmeižiamas arba turėjo nuoskaudų mirusiajam. Tarkime, girtuoklis ir ištvirkėlis tėvas mirė toli nuo šeimos arba ištvirkęs sūnėnas atėmė sau gyvybę. Senoji moteris niekam nebuvo naudinga ir mirė viena tarp svetimų žmonių. Ji buvo palaidota valstybės lėšomis, o giminaičiai stengėsi ją ištrinti iš atminties. Nebent jie prisimena jos niūrumą. O dar blogiau, kai mirusysis nuolat prisimenamas negražiais žodžiais ir emocingai reiškiamomis nuoskaudomis jo atžvilgiu. Viena moteris nuolat peikė savo mirusią motiną; ji iš tiesų buvo sunkus žmogus. Tačiau ji mirė, o jos dukra vis rašė ir kalbėjo apie ją blogus dalykus, keikė motiną iki mirties ir kaltino ją dėl savo nelaimių. Ir ji niekada neidavo į kapines...

Atrodo, kad šie žmonės nusipelnė tokio požiūrio; dažniausiai taip ir būna. Taip pat nepaisoma mirusiojo, jie stengėsi jį pamiršti. Jis buvo, bet pasimetė. Palikimas buvo dalijamas nepasakant nė vieno gero žodžio apie žmogų. Ir bažnyčioje jie nepadėjo žvakės...

"Mirusysis yra iš šeimos išstumtas mirusysis, tokia yra prasmė. Manoma, kad šis mirusysis atims iš šeimos laimę ir apkartins gyvųjų gyvenimą. Galbūt ne pats mirusysis kenkia ir keršija. Pasąmonė keršija. Slapta kaltė persekioja šeimą kaip juodas šešėlis. Kas žino? O gal įžeista siela atima gyvų žmonių energiją, kaip buvo tikima senovėje?

Reikia galvoti apie tuos, kurie mirė. Galbūt nelaimės ir ligos prasidėjo po nelabai mylimo žmogaus mirties arba po to, kai mirė žmogus, kuris nebuvo tinkamai palaidotas? Bet buvo prisimintas negražiais žodžiais ir dėl kažko apkaltintas? Galbūt teisingai apkaltintas, tik miręs negali pasiteisinti ar susitaikyti. Ir ateina šaukdami, pranešdami apie savo apsilankymą per virtinę nelaimių? Todėl buvo draudžiama, pavyzdžiui, blogai kalbėti apie savižudžius ar juos teisti. Tai ne mūsų reikalas.

Jei šeimoje buvo toks žmogus, kurio negalima pavadinti geru, teisingu, gali būti, kad jis yra "įkeistas miręs žmogus". Jei leidžia religija, turime atlikti visas būtinas apeigas, be to, turime nustoti kalbėti blogus dalykus apie mirusįjį. Ir padarykite ką nors gero jo labui: paaukokite pinigų, padėkite kam nors... Kai tas žmogus buvo gyvas, jis nepadarė daug gero, tad padauginkime jo gerus darbus iš mūsų.

Draudžiama nepagarbiai elgtis su mirusiais savo šeimos nariais, nedera mėtyti šakas ant savo šeimos nario, kad ir koks jis būtų, kūno. Kitaip, kaip tikėta, prasidės nelaimių virtinė. Net ir nelabai geras žmogus turi teisę į paskutinio poilsio vietą - ne tik fiziškai, bet ir morališkai. Tačiau nėra lengva atsikratyti "mirusiojo pėstininko" įtakos. Reikia stengtis ir suvokti problemą. Ir tada jį išspręskite.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
12.07.2018 laikas 20:08 Receptai – Patiekalai Balzamo receptas nuo kunigo
Šis balzamas pasirodė tikrai stebuklingas. Kartą traukinyje mano kaimynas buvo kunigas. Jis pamatė, kad aš geriau širdies lašus, paklausė kuo sergu ir rekomendavo pabandyti balzamą pagal šį receptą.

Skaityti daugiau

14.06.2019 laikas 20:03 Receptai – Patiekalai Naminiai sausainiai ant keptuvės. Skanūs sausainiai, be problemų!
Pabandykite pasigaminti patys! Naminiai sausainiai ant keptuvės. Skanūs sausainiai, be problemų! Skanaus!

Skaityti daugiau

01.09.2019 laikas 13:33 Receptai – Patiekalai Nuostabūs sekmadienio pusryčiai - sotūs paplotėliai!

Lengvi ir skanūs! Dubenyje sumaišykite visus sausus produktus: cukrų, druską, miltus ir sodą. Atskirai suplakite kiaušinį su pienu mikseriu ir augaliniu aliejumi iki purių putų. Mišinio kiekis turėtų padidėti.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau