Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Spalio » 22

Daktaro Roberto Malone'o ir Peterio McCullougho laisvės judėjimas pristato naujus kovos su Didžiuoju Persitvarkymu Žingsnius

Pirmuose dviejuose plano žingsniuose žmonės raginami naudoti grynuosius pinigus, o ne kreditines ar debetines korteles, ir pirkti maistą iš vietos ūkininkų.

Iniciatyva "Reignite Freedom" ("Pasaulinis išėjimas"), kurios komandą sudaro daktarai Peteris McCulloughas (Peter McCullough) ir Robertas Malone'as (Robert Malone), ragina žmones sumažinti pagrindinės žiniasklaidos ir sėklų aliejų vartojimą, be kita ko, vengti didžiųjų bankų ir taip kovoti su pasauline tironija.

Šiame straipsnyje yra teiginiu, kurie atspindi Andreas Wailzer autoriaus nuomone... iš LifeSiteNews.com

Be pirmųjų dviejų savo plano žingsnių, kuriais žmonės raginami naudoti grynuosius pinigus, o ne kreditines ar debetines korteles, ir pirkti maistą iš vietinių ūkininkų, "Reignite Freedom" paskelbė dar penkis "Pasaulinio išėjimo" žingsnius, kurių, pasak jų, kiekvienas gali imtis, kad pasipriešintų globalizmui.

Trečiuoju žingsniu "Pasaulinio išėjimo" komanda, kuriai taip pat priklauso buvęs "Pfizer" vadovas Michaelas Yeadonas (Michael Yeadon), teisininkas ir rašytojas Robertas F. Kennedy (Robert F. Kennedy,) jaunesnysis ir tokie katalikų lyderiai kaip Australijos laisvės kovotoja Monica Smit, "The Remnant" redaktorius Michaelas Mattas (Michael Matt) ir Austrijos katalikų aktyvistas Alexanderis Tschugguelis (Alexander Tschugguel), kviečia žmones kuo labiau sumažinti pagrindinės žiniasklaidos vartojimą.

Iniciatyvoje pateikiamas vaizdo įrašas, taip pat mažos kortelės, paaiškinančios žingsnio priežastis, kurias galima dalyti žmonėms ir taip skleisti žinią. 

Trečiajam žingsniui skirtoje kortelėje pateikiamos šios priežastys, dėl kurių reikėtų sumažinti pagrindinės žiniasklaidos vartojimą: 

  • Pagrindinė žiniasklaida dažniausiai yra neigiama ir pagrįsta baime. Jei jos vartosite per daug, tai gali paveikti jūsų psichinę būseną ir gyvenimo kokybę.  
  • Atrodo, kad tiriamoji žurnalistika yra nykstantis įgūdis. Žurnalistams dažnai nurodoma, ką rašyti ir sakyti, ir jie mažai kontroliuoja istorijos kryptį. 
  • MSM priklauso nuo peržiūrų ir paspaudimų. Jei sumažinsime vartojimą, jie bus priversti keisti savo taktiką. 
  • Pastarieji 2,5 metų aiškiai parodė šališkumą, susijusį su COVID pasakojimu ir vyriausybės elgesiu su pandemija. Žurnalistai ir ekspertai, išreiškę kitokią nuomonę, buvo atleidžiami, juodinami ir cenzūruojami.  

Ketvirtajame žingsnyje, pavadintame "parama mažesniems bankams", grupė ragina žmones, jei tik jie gali, perkelti savo lėšas į sąjunginius ar vietinius bankus, nes šios įstaigos paprastai labiau remia vietos verslą ir dažnai yra "mažiau kontroliuojamos didžiųjų korporacijų ir vyriausybės". 

"Nesame tikri, kokia bus ateitis. Žinome, kad globalistai bando įvesti skaitmeninį asmens tapatybės dokumentą ir visuomenę be grynųjų pinigų. Vien tik šis žingsnis tam neužkirs kelio, tačiau tai yra pradžia", - teigiama iniciatyvos tinklalapyje. 

Penktasis žingsnis pavadintas "pasidalykite savo vėliava". Šiuo žingsniu, kurį įkvėpė ūkininkų protestai Nyderlanduose, žmonių prašoma visur, kur tik gali, iškelti apverstas savo šalies vėliavas - universalų nelaimės rodiklį. 

Šeštasis "Pasaulinio Pasivaikščiojimo" žingsnis vadinasi "Bendruomenės pietų stalai visame pasaulyje". Vaizdo įraše Nyderlandų parlamento narys Thierry Baudet (Thierry Baudet) aiškina, kad žmonės turėtų bent kartą per savaitę susitikti vakarienės ar pietų su draugais ir šeima ir "pradėti kurti bendruomenę nuo pat savo namų". 

"Aptarkite su jais einamuosius reikalus. Užtikrinkite, kad vis daugiau jūsų bendruomenės žmonių suprastų, kas vyksta, ir patys entuziastingai organizuokite tokias vakarienes. Kurkime bendruomenių vakarienių stalus visame pasaulyje", - vaizdo įraše teigė Baudet. 

Po vaizdo įrašo pertraukos Smitas paaiškina, kodėl svarbu reguliariai susitikti asmeniškai.

"Tiek daug to, ką jie daro, yra skirta tam, kad mus atskirtų, suskaldytų ir priverstų ginčytis tarpusavyje", - sakė Smitas. "Kai stengiamės bendrauti su aplinkiniais žmonėmis, tai skatina sveikas diskusijas, debatus ir naujas idėjas... Tokia vienybė gąsdina tuos, kurie nori mus kontroliuoti." 

Smitas taip pat paragino žiūrovus pasikviesti žmones, "su kuriais nesutarėte per pastaruosius 2,5 metų", kad būtų galima sveikai diskutuoti ir diskutuoti. 

Septintasis žingsnis suskirstytas į dvi dalis. Pirmoje dalyje žmonės raginami niekada nesinaudoti savitarnos kasomis parduotuvėse ir neužsisakyti maisto naudojant QR kodą, nebent tai būtų neabejotinai būtina. 

Antroji dalis yra sveikatos patarimas dėl sėklų aliejų vartojimo. Joje žmonėms patariama kuo labiau vengti labai apdorotų sėklų aliejų, ypač kukurūzų aliejaus, rapsų aliejaus, medvilnės sėklų aliejaus, sojų aliejaus, saulėgrąžų aliejaus, dygminų aliejaus, vynuogių sėklų aliejaus ir ryžių sėklų aliejaus. 

Puslapyje "Global Walkout" pateikiama nuoroda į daktarės Kate Shanahan (Cate Shanahan) straipsnį, kuriame argumentuojama, kodėl sėklų aliejai yra nesveiki, nes juose yra daug nestabilių riebalų rūgščių (PUFA), kurios gali suskilti į kenksmingus toksinus. 

"Dėl šio nestabilumo PUFA neturėtų sudaryti daugiau kaip 10 % mūsų raciono, o geriau būtų 4-5 %, nes tai labiau atitinka mūsų istorinį suvartojimą", - teigė K. Shanahan. 

"[...] gamyklinis rafinavimas susijęs su dideliu karščiu", o tai reiškia, kad sėklų aliejų buteliuose "yra toksiškų junginių", o "maiste, pagamintame su sėklų aliejais, toksinų yra dar daugiau", pridūrė gydytojas. 

"Dabar amerikiečiai 80 proc. riebalų kalorijų gauna iš sėklų aliejų, nes jie yra daugumos perdirbtų maisto produktų sudedamoji dalis. Tai reiškia, kad apie 15-30 proc. kalorijų sudaro PUFA, o tai yra istoriškai precedento neturintis rodiklis. Ir tai yra labai, labai per daug." 

Shanahanas taip pat pateikia sąrašą gerų alternatyvų sėklų aliejams, įskaitant avokadų aliejų, alyvuogių aliejų, sviestą, ghee, lajų, ančių taukus, žemės riešutų aliejų, taukus, makadamijos riešutų aliejų ir kt. 

Žmonės gali oficialiai prisijungti prie "Pasaulinio Pasivaikščiojimo" arba "Global Walkout" ir įsipareigoti kuo geriau atlikti numatytus judėjimo veiksmus užsiprenumeravę judėjimo adresatų sąrašą.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.06.2019 laikas 08:44 Receptai – Patiekalai Drėgnas šokoladinis pyragas “negriukas”!
Gardaus šokoladinio pyrago gamyba ir receptas. Drėgnas pyragas “negriukas”! Gardaus šokoladinio pyrago receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

17.09.2018 laikas 10:25 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai išutimų gydymui
Išutimai liaudies medicinoje, išutimai, išutimo gydymas, išutimo receptai, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

21.09.2018 laikas 08:21 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai siekiant pašalinti nemalonų burnos kvapą
Blogas burnos kvapas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai siekiant pašalinti nemalonų burnos kvapą, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip g...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau