Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Aiškiaregiai, Didieji Pranašai » 2022 » Spalio » 22

Aiškiaregis Krzysztofas Jackowskis: išsipildė pirmas ženklas baisiausių įvykių

Istorijoje nėra nė vieno aiškiaregio, kurio pranašystės būtų 100 % išsipildžiusios tiksliai nustatytą dieną ir valandą. Tačiau žmonės visada kažkodėl tai pamiršta, ir kai viena ar kita lenkų mėgstamo aiškiaregio Krzysztofo Jackowskio pranašystė ilgą laiką neišsipildo - pasipila daugybė neigiamų komentarų, kaltinančių pranašą apgaule. Tačiau laikas anksčiau ar vėliau viską sustato į savo vietas.

Spalio 15 d. Stambule dėl neaiškios priežasties užsidegė 24 aukštų dangoraižis, apie kurį pranešė visa pasaulio žiniasklaida. Ir dabar, jau antrą dieną iš eilės, gaunu srautą klausimų iš prenumeratorių, kurių bendra prasmė yra "tu taip sakei!"

Ir aš tai sakiau, paskutinį kartą - spalio 10 d. eteryje.  Liepsnojantis dangoraižis Turkijoje yra labai sena mano vizija, apie kurią daug kalbėjau, nes dangoraižis yra svarbus įvykis, todėl man atrodė, kad būtent čia viskas prasidės. Panašu, kad artėja labai pavojingas metas, kuris tęsis nuo spalio pabaigos iki lapkričio pradžios. Tokioje situacijoje gali prasidėti kažkas labai pavojingo.

Tačiau yra dar vienas ženklas, dar vienas įvykis, kuris turėtų įvykti kartu su dangoraižio gaisru arba kažkur netoli jo. Šį įvykį sieju su geležinkeliu. Kažkas nutiks prekiniam traukiniui. O gal tai nebus prekinis traukinys, bet jis atrodys labai baisiai. Įvyks rimta provokacija, kuri visus labai išgąsdins. Tai bus antrasis ženklas, antrasis ženklas apie tai, kas mūsų visų laukia. 

Antrasis dalykas, kuris dabar man kelia nerimą, yra Kinijos vyriausybė, kuri padarė naują pareiškimą dėl Taivano. Šiame pareiškime teigiama, kad Kinija neatmetė galimybės imtis karinių veiksmų saloje. Šiame kontekste susidaro įspūdis, kad Turkija kažkaip nusigręžia nuo karinių struktūrų, kuriose ji yra, t. y. NATO.  Atrodo, kad rytinėje pusėje formuojasi kažkokia paslėpta bendra jėga, kuri tikrina Turkijos ištikimybę aljansui. 

Atrodo, kad labai greitai pasaulyje įvyks aiški poliarizacija tarp vienos ir kitos kokio nors tarptautinio konflikto pusės. Daugelis šalių šiuo metu aiškiai apibrėš savo elgesį ir parodys, kieno pusėje jos yra. Galbūt tai bus poliarizacija aplink Ukrainą, tačiau taip pat gali būti, kad kalbėsime apie visiškai naują konfliktą. Tokioje situacijoje daug kas priklausys nuo Turkijos; visi atidžiai stebės, į kurią pusę ji stos. 

Kaip jau minėjau, spalio pabaiga ir lapkritis bus labai pavojingas metas. Tai bus pavojingiausias laikas nuo konflikto Ukrainoje pradžios. Kiekvieną dieną situacija atrodys vis dramatiškesnė ir grėsmingesnė. Bus labai didelė tarptautinė įtampa, kiekvieną akimirką bus juntamas pavojus.

Tačiau, kaip jau ne kartą sakiau, baimė bus gerokai perdėta. Visi paniškai bėgs, bet aš nematau jokio realaus pavojaus, bent jau Lenkijai.  Dabar artėja labai rimtas istorinis momentas, tačiau tai nereiškia, kad jis bus tragiškas. Bus baimės. Nuo pat pradžių sakiau, kad mus suvalgys baimė, o ne tikri įvykiai. Ši baimė turės didelių pasekmių pasiūlai ir ekonomikai. 

Susidaro įspūdis, kad mūsų šalyje rengiamas kažkoks naujas reglamentas - jis neturėtų įsigalioti, tačiau pavojaus metu šis reglamentas gali būti periodiškai įvedamas - regioniniu mastu, ne visiškai. Iškils geriamojo vandens problema. Vandens nebus, tačiau bus daug kalbama apie geriamojo vandens problemą. Valstybėje kils finansinio likvidumo problema. Tai taip pat neprasidės staiga ir iš karto, iš pradžių bus tik daug kalbų. 

Baimė kaupsis ir kažkuriuo metu taps tokia didelė, kad daugelis žmonių taps jai neatsparūs. Ir nors ši didėjanti grėsmė bus kažkokia miglota ir nelabai aiški - tai dar kartą primena, kad nereikėtų visiškai atsipalaiduoti ir geriau pasiruošti iš anksto, apsirūpinant visomis būtiniausiomis atsargomis.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.06.2019 laikas 11:58 Receptai – Patiekalai Labai skanūs Žagarėliai
Gaminame. Žagarėliai Į dubenį mušame kiaušinį, suplakame, pilame kefyrą, dedame grietinę, cukrų, vanilinį cukrų, druską ir išmaišome. Miltus sumaišome su kepimo milteliais, dalimis sijojame į dubenį ir maišome, kol bus galima min...

Skaityti daugiau

26.08.2018 laikas 17:15 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai esant sąnarių skausmams
Sanarių skausmai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai esant sąnarių skausmams, receptai nuo sąnarių skausmo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomi...

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 10:57 Receptai – Patiekalai Geltonžiedis barkūnas nuo širdies - kraujagyslių ligų

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos, Stenokardija, Koronarinių kraujagyslių trombozė. Ingredientai: vaistinis geltonžiedžis barkūnas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau