Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Aiškiaregiai, Didieji Pranašai » 2022 » Lapkričio » 2

Aiškiaregis Krzysztofas Jackowskis: pasaulio laukia didelė žmogaus sukelta katastrofa

Kiek galima spręsti iš įvairių laikų, skirtingų šalių ir tautų pranašų apreiškimų, ateities vizijos jiems nepasitaiko kasdien, o kai kuriais atvejais net kartą gyvenime.  Tačiau žanras, kurį mėgstamas lenkų aiškiaregys Krzysztofas Jackowskis pasirinko bendravimui su visuomene, reikalauja praktiškai kassavaitinių vanagų, o tai, kaip žinome, neįmanoma.

Taigi ponas Jackowskis kaip įmanydamas ištempia malonumą visuomenei: 90 proc. jo prognozių yra jau anksčiau pasakytų dalykų pakartojimas, ir tik dešimtadalis yra kažkas naujo, matomo ateityje, dabar ar anksčiau, bet jau pats laikas tai pasakyti. Ir šiandien yra nemažai naujovių: atrodo, kad artėja didžiulė žmogaus sukelta katastrofa, kuri gali tapti labai dramatiškų pasaulinių įvykių priežastimi. 

Artėja kažkas, apie ką kalbėjau ir ką jaučiu jau daugelį mėnesių. Artėjame prie momento, kuris man asocijuojasi su tam tikra visuotine psichologine baime, t. y. baime, kurią sukelia ne reali fizinė grėsmė, o visuotinė panika dėl šios grėsmės. 

Matau, kaip griūva kelios didžiulės plieninės konstrukcijos. Atrodo kaip gamyklos vamzdžiai, ant kurių pritvirtinti kažkokie kiti didžiuliai geležiniai daiktai.  Jis prasideda nuo to, kad lūžta vienas iš trijų objektą laikančių vamzdžių. Tada iškart po to deformuojasi antrasis, lūžta trečiasis, ir visa grandiozinė konstrukcija sugriūva. 

Kai šie gamykliniai vamzdžiai pradės trūkinėti, kai kurie lėktuvai skris į juos ir kažką išmes bei išlies. Tačiau tai nelabai padės. Nematau, kur tai įvyks. Galbūt į ką nors Ukrainoje vėl pataikys raketos, bet tikrai ne. Galiu tvirtai pasakyti, kad kai visa ši plieno sistema žlugs, karas Ukrainoje tarsi pasitrauks į antrą planą.  

Jei ir kai tai įvyks, daugelyje šalių staiga kils didelė panika, žiniasklaidoje ir tarp politikų.  Staiga ims trūkti daugelio dalykų. Negaliu sakyti, kad nebus visko, tačiau nebus sudėtingų, iš sudedamųjų dalių surenkamų produktų, pavyzdžiui, automobilių. Trūkumas bus šiek tiek netolygus: vienų prekių labai trūks, o kitų bus perteklius. 

Iškils klausimas dėl atsargų - vandens ir maisto atsargų. Viskas bus prieinama, bet ne viskas bus vartojama. Todėl visos šalys ragins pradėti taupyti.

Jei ir kai tai įvyks, vyriausybės visomis priemonėmis stengsis paremti bankų veiklą. Dėl to atsiras finansinių suvaržymų, kurie paveiks ištisas šalis ir atskirus asmenis.  

Be viso to, pradės plisti liga, apie kurią jau daug kartų kalbėjau. Pirmiausia ši liga kaip nors pasireiškia ant odos, todėl visi ims tikrinti atviras kūno vietas. 

Visa tai padidins bendrą chaosą ir šiek tiek primins 2022 m. vasario pabaigą ar kovo pradžią, t. y. konflikto Ukrainoje pradžią, kai visi skubėjo ir nežinojo, kaip į visa tai reaguoti. Tačiau noriu dar kartą pabrėžti: Ukraina išnyks į antrą planą. Ir ši visuotinai prasidėjusi netvarka dar labiau pagilins pasaulio žlugimą. Tikriausiai tai taip pat prie to prives. 

Kur įsitvirtinti šiais neramiais laikais? Kur persikelsime, jei prireiks? Man atrodo, kad šiuo metu saugiausios vietos pasaulyje yra Bulgarija, Turkija, Graikija, Izraelis ir kai kurios arabų šalys. Tačiau Europa taps bloga vieta, kur žmonės bijos net kvėpuoti. Daug žmonių paliks Lenkiją, bet dar kartą sakau, kad panika bus labai perdėta, grėsmė bus grynai psichologinė. O kai žmonės bėga, jie nustemba pamatę, kad ten, iš kur jie bėgo, nieko blogo nenutiks.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.01.2018 laikas 19:09 Receptai – Patiekalai Vaisingumui skatinti (Paprastoji takažolė)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Džiovinta takažolė, Verdančio vandens

Skaityti daugiau

04.12.2017 laikas 11:14 Receptai – Patiekalai Nuovirai skrandžio darbui palengvinti (vyšnios; mėlynės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Skrandis. Ingredientai: Vyšnių, Mėlynių

Skaityti daugiau

06.12.2017 laikas 20:01 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (kadagio, dirvinio)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: kadagio uogų, dirvinio asiūklio.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:17 Myliu vedusį vyrą, kurio atsisakiau vardan dukros ramybės
Rašau ir suprantu, kad šį kryžių nešiu visą gyvenimą. Sumokėti už klaidas tenka akimirksniu – dabar aš pajutau, kas yra pragaras, sielos skausmas, sudaužyta širdis. Įsimylėjau, iš tikrųjų, nuoširdžiai.

Skaityti daugiau