Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Aiškiaregiai, Didieji Pranašai » 2022 » Rugsėjo » 23

Ar aiškiaregis Krzysztofas Jackowskis matė nelaimę Zaporožės AE?

Pastarosiomis dienomis Mokshos pelkėse paskelbta mobilizacija tapo kone visų diskusijų platformų pagrindine tema - apie ją aktyviai diskutuoja net sąmokslo teoretikai ir nibirologai, pamiršę visa kita. Tačiau, jei tikėsime šiandienine Krzysztofo Jackowskio prognoze, netrukus visi pamirš apie mobilizaciją, nes Maskva ruošia pasaulį kitam baisiam dalykui.

Lenkų mėgstama aiškiaregė tiesiogiai neįvardija Zaporožės AE, tačiau pagal aprašymą ji yra gana panaši ir yra didelė tikimybė, kad jie užkimš skylę reaktoriuje skubiai mobilizuojamų dabar pelkėse esančių stebuklingų milžinų užpakaliais. Taigi:

Pamažu vis labiau artėjame prie grėsmingo taško, kai prasidės didysis pasaulinis konfliktas. Tačiau tai neprasidės iš karto, o labiau su visuotine baime, kuri bus jos preliudija.

Man labai neramu dėl artimiausios ateities, tačiau nesijaučiu, kad Lenkijoje ar kur nors kitur netoliese įvyks kas nors labai karinio. Greičiau kils chaosas ir panika, daugybė žmonių skubės kur nors iš Rytų Lenkijos, bet, kaip jau ne kartą sakiau, šie veiksmai bus pernelyg skubūs ir per ankstyvi. Tai bus klaida. 

Vieną rytą visi atsibusime ir staiga sužinosime apie sprogimą kokiame nors objekte. Gali būti net keli sprogimai, du ar trys.  Iš pradžių informacija bus prieštaringa, tai įvyks ryte, bet kiek vėliau informacija bus patvirtinta.  Matau sprogimą kažkokiame dideliame inžineriniame statinyje, o virš jo į orą kyla kažkas geltono.

Kai įvyks šie du pirmieji išmetimai - tragedijos dar nebus daug. Viskas bus labai lokalizuota ir tik pokalbiai bus globalūs. Tačiau pirmieji sprogimai sukels grėsmę, kad gali sprogti kažkas labai didelio. Kažkas ten bus pažeista ir tik laiko klausimas, kada įvyks koks nors išsiveržimas.   Tuo metu mūsų šalyje ir dar labiau šalyje, kurioje tai įvyko, kils panika. 

Negaliu tiksliai pasakyti, kur tiksliai įvyks ši nelaimė, bet matau didžiulį eskalavimą aplink Maskvą ir matau, kad daugelis šalių pradės reikalauti, kad Maskva nedelsiant ištaisytų padėtį, susidariusią dėl jos pastarųjų veiksmų.  Tuo metu pasaulis bus nepaprastai įtemptas ir Maskva bus priversta ką nors daryti. 

Visa tai taip pat sukels didelių problemų dėl elektros energijos, ir, kaip bebūtų keista, problemų kils ir Lenkijoje. Tada iš šio pažeisto įrenginio kažkas išsilies ir bus kažkaip labai karšta. Tada visas pasaulis tiesiogine prasme reikalautų, kad į vietą būtų nusiųsti ekspertai, kurie įvertintų situaciją, bet kai po atkaklių bandymų jiems pavyksta ten nuvykti, viskas vyksta tik pro forma, t. y. leidimas išduodamas. Tačiau fiziškai bus neįmanoma pasinaudoti leidimu viską patikrinti. Dėl to padėtis taps dar dramatiškesnė.

Vis dėlto dar kartą norėčiau pasakyti, kad jei nutiktų tai, ką ką tik mačiau, nepanikuokite, stenkitės vadovautis sveiku protu. Ką nors daryti galite tik tada, jei esate šimtu procentų įsitikinę, kad grėsmė yra reali ir kyla tiesiogiai jums. Kaip jums sakiau vienoje iš savo vizijų, žmonėms, kurie pabėgs iš baimės, bus labai sunku sugrįžti. 

Kita vizija, kuri mane dabar neramina, yra labai, labai keistas dalykas apskritai. Matau grupes žmonių, kurių kojos ir rankos yra smarkiai išsuktos, tarsi jų galūnėms būtų kažkas fiziškai atsitikę. Galbūt tai kažkokia simbolika ar keista teatro inscenizacija.

Ar tai, ką dabar matau ir ką jums sakau, išsipildys detaliai? Nežinau. Norėčiau, kad tai, ką dabar jums pasakoju, būtų tik vizija, o ne tiesa. Tačiau bet kuriuo atveju laikas, prie kurio dabar artėjame, bus lemiamas, ir kai visi šie konfliktai baigsis, atsibusime visiškai kitokioje realybėje ir turėsime visiškai kitokį požiūrį į turėtą laisvę.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.10.2019 laikas 14:20 Receptai – Patiekalai Keptos Vištų Kepenėlės Su Morkomis Ir Svogūnais

Morkas nuskutame ir sutarkuojame, svogūnus nulupame ir supjaustome plonais žiedeliais arba pusžiedžiais. Keptuvėje įkaitiname aliejų, ištirpiname gabalėlį sviesto, dedame morkas, svogūnus ir pakepiname ant silpnos ugnies kol su...

Skaityti daugiau

22.11.2017 laikas 11:14 Receptai – Patiekalai Arbata nuo tonzilito (lakišius, liepžiedžiai, kietis)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Tonzilitas. Ingredientai: lakišius, liepos žiedai, kietis.

Skaityti daugiau

05.07.2019 laikas 19:19 Receptai – Patiekalai Mėsos tefteliai su padažu

Mėsos teftelių receptas. Mėsos teftelius užpilame padažu ir troškiname ant silpnos ugnies 25-30 minučių. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau