Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Aiškiaregiai, Didieji Pranašai » 2022 » Spalio » 3

Aiškiaregis Krzysztofas Jackowskis: spalio 7-9 d. gali įvykti naujas valstybinis terorizmo aktas

Paskutiniame nuotolinio matymo seanse lenkų mėgstamas aiškiaregys Krzysztofas Jaczkowskis didžiąją dalį savo prognozių skyrė Lenkijai ir tik trumpai užsiminė apie padėtį pasaulyje. Visų pirma jis perspėjo, kad spalio mėnesį laukiniai kaip nors pakeis savo karinę strategiją ir pradės naudoti oro jėgą, o gal net bandys atidaryti antrąjį frontą arba pakeisti dabartinį.

Šiandien Krzysztofas, paprašytas kanalo abonentų, šiek tiek praplėtė apžvalgą ir netgi įvardijo konkrečią konflikto eskalavimo datą su galimybe jam peraugti į naują lygį:

Padėtis Ukrainoje gana greitai paaštrės, susidaro įspūdis, kad spalio 7-9 d. padėtis Ukrainoje gali tapti labai karšta. Padėtis greitai įkais, tačiau tai vyks ne pasienyje, kur vyksta Ukrainos ir Maskvos kovos, o kažkur Ukrainos gilumoje.

Pasakysiu keistą dalyką: matau kažkokią mokyklą, iš kurios visi tvarkingai išeis. Tai bus pamokų laikas - kelios valandos prieš vidurdienį arba šiek tiek vėliau. Tačiau nežinau, ar tai bus reali grėsmė, ar pratybos. Tuomet dieną kils staigi panika, mums nuolat bus teikiama naujausia informacija, tačiau atkreipkite dėmesį - realios grėsmės nebus. 

Mane jau seniai persekioja ši vizija, kai matau mokyklą ir jaunuolius, bėgančius su mokytojais, visi tai daro labai greitai. Mokyklos visada skirtingos, todėl arba daugelyje įstaigų susiklostys kokia nors aštri situacija, arba visa tai tik simboliška, t. y. viską reikia aiškinti kaip simbolį. Tačiau bet kuriuo atveju, kai tokia situacija susiklostys, iš tikrųjų nieko neįvyks, panika bus daugiau žodžiais ir žinutėmis. 

Po įvykio Ukrainos gilumoje visur bus skelbiama, kad Maskva nuo šantažo perėjo prie teroro, ir tai sukels pasipiktinimą. Visas pasaulis bus pasipiktinęs ir visi vadins tai, kas įvyko, teroro aktu.

Tuomet atsiras tam tikrų sutrikimų - elektros energijos tiekimo, ryšio ir net interneto sutrikimų. Įvyks tam tikras komunikacijos žlugimas, po kurio kils energetinis chaosas, ir mes net nesuprasime, kaip smarkiai tai sugriaus mūsų ramybę ir kasdienybę.

Jei visa tai iš tikrųjų įvyks, iš pradžių bus daug emocijų, o kai jos šiek tiek atslūgs, prasidės galingas energetinis ir bendravimo chaosas. Tuo pat metu chaosas bus nuolatinis ir periodiškas. Iš pradžių ji iš karto sugrius, tada atsigaus, tada vėl sugrius ir taip kelis kartus.  Galų gale tai smarkiai sugriaus sistemą, bet kokio normalaus socialinio funkcionavimo tvarką.

Konfliktas diplomatinėje linijoje tarp NATO ir maskviečių bus labai stiprus. Galiausiai Aljansas imsis labai rimtų atsakomųjų veiksmų. Tai gali būti net tam tikra kontrataka. 

Susidarys keista situacija, kai labai, labai daug žmonių skubės gauti kokį nors labai svarbų kvitą. Negaliu pasakyti, koks tai bus dokumentas, bet jis bus kažkuo labai svarbus prasidėjusiame energetiniame chaose. 

Šiuo metu, kaip jau seniai perspėjau, daugelis žmonių spontaniškai nuspręs persikelti. Tačiau didelę klaidą padarys tie, kurie skubės, nes jiems fiziškai nieko blogo nenutiks. Lieka neaišku tik tai, kas sukels tokią panišką žmonių reakciją.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.06.2019 laikas 10:22 Receptai – Patiekalai Šokoladinių keksiukų receptas
Labai gardžių, burnoje tirpstančių, šokoladinių keksiukų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

03.11.2019 laikas 09:05 Receptai – Patiekalai Varškės Keksas Prie Arbatos

Kiaušinius suplakame su cukrumi, įdedame vaniliną, ištirpdytą sviestą ir gerai išmaišome. Įdedame sodą, paskui varškę ir suplakame iki vientisos masės. Tada įdedame miltus ir dar kartą gerai išplakame.

Skaityti daugiau

21.09.2018 laikas 09:54 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai batams nutrynus kojas

Batams nutrynus kojas liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai batams nutrynus kojas, kojų nutrynimas, receptai kojoms, nutrintos, kojos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistaž...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau