Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Aiškiaregiai, Didieji Pranašai » 2022 » Spalio » 26

Aiškiaregis Krzysztofas Jackowskis: artėja nauja per maistą plintanti pandemija

Paskutiniame neplanuotame vaizdo įraše Krzysztofas Jackowskis šiek tiek išgąsdino savo sekėjus, pažadėdamas, kad iš Maskvos bus paleistos raketos, tačiau naujame vaizdo įraše mylimas aiškiaregis ir toliau gąsdina lenkus. Jis jaučia, kad artėja antroji pandemija (arba koks nors oro užkrėtimas), apie kurią jis kalbėjo karūnos pradžioje.

Tačiau panašu, kad naujoji pandemija gali virsti badu, nes užkratas bus susijęs su maistu. Jei taip yra iš tikrųjų, užkrėstas maistas turės būti pašalintas iš parduotuvių lentynų ir maisto sandėlių. Tačiau labai svarbus klausimas, ar jie bus pakeisti.  

Daugiau nei prieš metus ne kartą sakiau, kad Lenkija kažkaip pradės prarasti savotišką pelningumą, ekonominę nepriklausomybę ir savarankiškumą. Lygiai taip pat sakiau, kad Lenkijai tenka rimtas vaidmuo bendrame pasauliniame restruktūrizavime. Ir dabar bijau, kad jau šį rudenį bus pradėti atskleisti slapti planai ir kortos. 

Nerimauju dėl mūsų šalies, nes dabar vyksta daug naujų dalykų labai konkrečiu būdu. Prieš daugelį mėnesių, net metų ir sakė, kad kils visuotinis susirūpinimas ir net panika, kad visa tai laukia ateityje.  2021 m. balandį ir gegužę buvo neaišku, kaip Lenkija gali prarasti pelningumą, kodėl laikui bėgant susidursime su didžiule krize ir kainų sukrėtimais. Tuo metu man ir jums tai buvo visiškai nesuprantama. Tačiau dabar viskas ima įgauti prasmę. 

Dabar su dideliu susirūpinimu perskaičiau straipsnį, kuriame kalbama apie galimą Kremliaus "netikrą vėliavą", t. y. apie tai, kad ukrainiečiai neva ruošia kažkokią "nešvarią bombą". Nežinau, ar Maskva nuspręs žengti tokį žingsnį, bet, kaip pamenate, jau seniai sakiau, kad kils ir baimė, ir panika, nors iš tikrųjų niekas mūsų fiziškai nepaveiks, todėl turėtume elgtis protingai, galvoti savo galva ir nereaguoti neapgalvotai.

Dabar esu labai susirūpinęs dėl spalio ir lapkričio pradžios ribos. Jaučiu, kad bendro visuotinio nerimo motyvas kaip nors pasikeis. Prasidės kai kurie nauji veiksmai ir atrodo, kad mūsų laukia blogi mėnesiai. Tačiau kokie bus tie veiksmai, apie tai kalbėsime iki pačių įvykių.  

Lapkritį man asocijuojasi su oro grėsme, kažkuo susijusia su atmosferos cirkuliacija. Tai bus dviašmenis kardas.  Gali būti net du aspektai: atmosferos keliama grėsmė ir tam tikros odos dėmės, tam tikra odos reakcija. Dėl tam tikrų priežasčių ant rankų atsiras dėmių, kurios visą laiką bus rodomos per televiziją. Tai sukels naują visuotinį nerimą. 

Tai, kad per televiziją pamatysime, jog kažkas ją turi, bus laikoma kažkuo pavojingu. Ir tada mums bus primygtinai sakoma, kad vengtume žmonių minios, nes tai, kas sukelia odos dėmes, yra labai užkrečiama. 

Gydytojai apžiūri žmogaus odą. Kas norės kirsti sieną, turės pasieniečiams parodyti rankas - ar ant jų yra pokyčių ant odos. Bus daug triukšmo ir kalbų apie kažkokią naują epidemiją ir grėsmę žmonių gyvybėms.

Jie sakys, kad pienas, duona, kiti pagrindiniai maisto produktai yra susiję su šia nauja infekcija. Tai tikriausiai turės įtakos viskam, ką perkame apskritai. 

Visos šios naujienos sukels didelį susirūpinimą. Turėsime reikalų ne su kažkuo trumpalaikiu, bet su kažkuo nauju ir ilgalaikiu, ko visi turėsime nuolat saugotis. Nors labai greitai prie to priprasime. Ir mums reikės paklusti naujoms taisyklėms, kurios galiausiai bus skirtos mūsų pačių labui.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.08.2019 laikas 12:20 Receptai – Patiekalai Virtinukai su bulvėmis ir šonine

Gaminame namuose. Virtinukai su bulvėmis ir šonine. Virtinukai su bulvių ir šoninės įdaru tiekiami su grietinės-sviesto arba grietinės-spirgučių padažais. Skanaus!

Skaityti daugiau

15.11.2017 laikas 11:19 Receptai – Patiekalai Arbata nuo kosulio (čiobrelis, šalpusnis, tubė)

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: čiobrelis, šalpusnio lapai, tubė.

Skaityti daugiau

08.09.2019 laikas 10:16 Receptai – Patiekalai Apverstas karamelinis obuolių pyragas
Kepamus obuolius ištraukite iš orkaitės, apibarstykite cinamonu ir ant viršaus supilkite tešlą. Pyragą dėkite atgal į orkaitę ir kepkite 25 – 30 minučių, kol gražiai apskrus.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau