Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Spalio » 23

Ženklai, kad sutikote netinkamą žmogų

Daugelis gali būti netikri dėl savo esamų santykių, kas yra visiškai normalu. Ne visiems iš pirmo karto pavyksta susirasti tobulą antrąją pusę, su kuria norisi praleisti visą savo likusį gyvenimą.

Nepatikimumas

Atsakykite į klausimą, ar jūsų partneris suteiks jums visokeriopą palaikymą sunkiausiais momentais? Jei atsakėte „taip“ – sveikiname, jei „ne“ – tuomet reikėtų pagalvoti, ar dabartinė antroji pusė tikrai yra jūsų žmogus.

Nepatikimumas gali pasireikšti ne tik sunkiausiais momentais, bet ir smulkmenose. Pavyzdžiui, galbūt paprašysite išnešti šiukšles, bet jūsų partneris griežtai atsisakys. Galbūt pažadės pasiimti draugą iš oro uosto, bet taip ir nepasirodys. Galiausiai per tokius atvejus neužtrunka suprasti, kad niekuomet negalite būti tikri, ar toks žmogus savo pažadus įvykdys.

Tuo tarpu jei esate su tinkamu žmogumi, visuomet jaučiatės saugūs ir žinote, kad visi darbai bus atlikti, o jei ne – kad tam yra labai svari priežastis.

Jaučiatės įstrigę

Gyvenimas yra skirtas tobulėti, užsibrėžti ir pasiekti naujus tikslus, kilti karjeros laiptais ir semtis patirties įvairiose srityse. Bet jei jaučiate, kad jūsų partneris jus stabdo ir nepalaiko jūsų ambicijų – greičiausiai atėjo laikas pasukti skirtingais keliais.

Galbūt pradėję šiuos santykius nustojote sportuoti ar užsiimti kitu jums patikusiu hobiu? Galbūt praradote ar metėte jums patikusį ir gerai apmokamą darbą? Jei bent į vieną klausimą atsakėte teigiamai ir įtariate, kad tai įtakojo jūsų dabartiniai santykiai,  tuomet greičiausiai esate neteisingai nusistatę prioritetus arba jus kažkas stabdo.

Sveikuose santykiuose partneriai vienas kitą verčia būti geriausia savęs versija, palaiko vienas kito ambicijas ir skatina tobulėti bei siekti naujų tikslų. Kai esate su sau tinkamu žmogumi, turite jausti augimą ir tobulėjimą.

Galvojate apie kitokias gyvenimo situacijas

Galbūt pastebite, kad kartais jūsų mintys nuklysta ir savęs klausiate  „kas būtų, jei…“? Tai vienas iš pagrindinių požymių, kad jūs norite kažko daugiau, ypač jei pagaunate save galvojant apie naujus santykius ar kitus žmones.

Tokios fantazijos iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti labai nekenksmingos, juk visi kartas nuo karto pagalvoja, kaip elgtųsi ir ką veiktų būdami kito žmogaus batuose, tačiau jei tokios mintys jus aplanko dažnai – reikėtų įvertinti dabartinių santykių pliusus ir minusus.

problemos, santykiai

Nuolat turite teisintis

Jei jūsų antroji pusė jus nuolat tardo, rodo savo nepasitikėjimą ir prašo nuolat pasiteisinti ir paaiškinti kur buvote ir ką veikėte – tai viena didžiausių raudonų vėliavų, kurias tik galite pastebėti.

Tokie žmonės dažniausiai siekia kontrolės ir nori, kad darytumėte tik tai, kas jums liepiama. Apie savarankiškumą ir laisvę čia nėra nė kalbos. Be to, tokie žmonės dažniausiai ginasi, kai jiems yra užduodami tokie patys klausimai, mat jie nori išlaikyti savo nepriklausomybę.

Tokie santykiai pavojingi ne tik dėl to, kad galite prarasti save kaip asmenybę, bet ir dėl to, kad tokie nuolatiniai pasiaiškinimai gali stipriai pakenkti ir jūsų psichinei sveikatai.

Kuomet šalia savęs turite tikrą savo sielos draugą, nė vienam iš jūsų nereikia aiškintis ir teisintis kur buvote ir ką veikėte, mat tokie santykiai yra pagrįsti pasitikėjimu.

Esate nelaimingi

Vos prasidėjus santykiams visi pereina per taip vadinamą  „medaus“ laikotarpį, kuomet viskas atrodo tobula. Šiuo laikotarpiu aistra neblėsta ir meilė vienas kitam, regis, tik stiprėja. Žinoma, ilgainiui tai išblėsta ir pasimato tikrosios žmonių spalvos.

Jei pastebite, kad santykiuose labai dažnai jaučiatės nelaimingi ir prislėgti – verta susimąstyti. Tiesa, prieš galvojant apie santykių nutraukimą, pirmiausia reikėtų pasikalbėti su savo partneriu ir pasistengti kartu atrasti jūsų nepasitenkinimo priežastį. Jei to padaryti nepavyksta arba jūsų partneris atsisako padėti – greičiausiai jums abiem ne pakeliui.

Turėdami sau tinkamą partnerį, jūs džiaugsitės net ir pačiais mažiausiais dalykais. Mėgausitės vienas kito laime, o sunkumus priimsite kaip savo.

Sielos draugą gali rasti kiekvienas

Jei skaitydami šį straipsnį suvokėte, kad jūsų partneris gali būti jums netinkamas – pirmiausia įvertinkite savo santykių pliusus ir minusus. Geriausia yra tai daryti vizualiai, užsirašyti kompiuteryje ar ant lapo popieriaus. Jei minusai viršija pliusus – laikas priimti sprendimą.

Atminkite, kad geriau yra likti vienišam nei bandyti kurti santykius su sau netinkamu žmogumi. Ilgainiui tie santykiai vis tiek nutrūks, tad kam eikvoti savo energiją. Žinoma, santykių nutraukimas yra vienas sunkiausių dalykų, kuriuos gali patirti žmogus, ypač, jei tie santykiai tęsėsi ilgą laiką, tačiau juk kartais tenka priimti sunkius sprendimus, kad pasielgtumėte iš tiesų teisingai.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.11.2019 laikas 13:45 Receptai – Patiekalai Nepakeičiamas griliažinis tortas: vaikystės nostalgija
Planuojate savo artimuosius palepinti saldžiais gaminiais? Išbandykite griliažinį pyragą, kuris ne tik sukels vaikystės nostalgiją, bet sužavės ir visą šeimą.

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 13:20 Receptai – Patiekalai Nostalgija. Labai paprastas skanių vaflių receptas
Sugrįžimas į vaikystę, kam mama kepė tokius vaflius. Gaminame. Vafliai. Ištirpiname sviestą ir paliekame, kad atvėstų. Kiaušinius išplakame, beriame cukrų, žiupsnelį druskos ir gerai išsukame mediniu šaukštu, kad cukrus ištirptų....

Skaityti daugiau

28.08.2019 laikas 20:04 Receptai – Patiekalai 5 minutės ir keletas valandų šaldytuve, ir skanus tortas paruoštas!

Patinka jums saldumynai? Esate tikri, kad jūs neprieštaraujate pasmaguriauti skaniu desertu su karšta arbata. Bet, kartais taip nesinori teptis miltais, minkyti tešlos ir ilgą laiką kepti skanėstą orkaitėje.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau