Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2022 » Spalio » 26

Liaudiška patirtis nuo kraujospūdžio, varikozės, kraujavimo, bronchito, kepenų, skrandžio

Kraujospūdžiui normalizuoti

Šie receptai gali padėti normalizuoti kraujospūdį:

♦ Nuvalyti balto svogūno galvutę (mėlynas netinka), sumalti su mėsmale. Stiklinei (250 g) svogūno košelės reikia tiek pat medaus. Mišinį išmaišyti, kad medus ištirptų, ir vaistas paruoštas. Vartoti po 1 valgomąjį šaukštą 3 kartus per dieną, likus pusvalandžiui iki valgio, niekuo neužgerti.

♦ Pritarkuoti stiklinę krienų šaknų, užpilti 200 ml degtinės, laikyti parą ir nuspausti sultis.

Į paruoštą tirpalą įpilti po 1 stiklinę morkų ir burokėlių sulčių, 2 stiklines mišinio iš graikinių riešutų, džiovintų abrikosų ir razinų, sumaltų su mėsmale, įdėti 2 su mėsmale sumaltas citrinas ir 1 stiklinę medaus. Viską gerai išmaišyti, sudėti į stiklainį, uždengti dangteliu ir laikyti šaldytuve. Vartoti pirmas 2 dienas po 1 arbatinį šaukštelį, paskui po 1 valgomąjį šaukštą 3 kartus per dieną, likus 1 valandai iki valgio. Gydymo kursas - 2 mėnesiai. Po 20 dienų gydymą galima kartoti.

Tepalas nuo varikozės

Daug metų mane vargino varikozinis venų išsiplėtimas. Kartą kaimynė rekomendavo tokį receptą: supjaustyti 4 pilnas saujas medetkų žiedų ir lapų. Paimti 500 g vidinių kiaulinių taukų, ištirpinti, suberti susmulkintas medetkas, užvirinti ir maišant nukelti nuo ugnies, uždengti, laikyti 1 dieną, paskui pašildyti ir nukošti per audinį. Paruoštą tepalą (šaltą) dėti ant išsiplėtusių venų. Po 2-3 savaičių mazgai gali sumažėti.

Pupelės nuo sumušimų

Paprastas ir veiksmingas sumušimų gydymo metodas - baltos pupelės. Išvirkite 0,5 kg sunokusių baltų pupelių, sutrinkite į tyrę. Kai tyrė atvės, dėkite ant sumuštos vietos, uždenkite medvilnine servetėle ir apriškite plačiu bintu arba vilnoniu šaliku. Tokius “pupelių" kompresus darykite prieš naktį, o ryte nuimkite.

Nuo kraujavimų iš nosies

Tiems, kuriuos vargina dažni kraujavimai iš nosies, gali padėti tokie receptai:

♦ 2 valgomuosius šaukštus smulkintų baltalksnių lapų ir jaunų šakelių užpilkite 300 ml verdančio vandens, vandens vonelėje garinkite, kol liks pusė pirminio skysčio tūrio. Į nuovirą įpilkite 1 valgomąjį šaukštą cukraus. Vartokite į vidų, likus pusvalandžiui iki valgio.

♦ Užplikykite dirvinius asiūklius (1 valgomasis šaukštas + stiklinė vandens) ir vartokite po 1/4 stiklinės 3 kartus per dieną po valgio.

Valome kepenis

Ilgai vartojant vaistus, kepenų srityje gali atsirasti skausmų. Atsikratyti jų padeda tokia priemonė: šviežiai spaustas morkų sultis (100-120 g) sumaišykite su nenugriebtu pienu (100-120 g), pašildyto iki 70-80°C. Gerkite ryte tuščiu skrandžiu mažais gurkšneliais. Šis gėrimas turi pakeisti jūsų pirmus pusryčius. Kursas - 1 mėnuo.

Gydome bronchitą

Išbandykite tokią priemonę: 0,5 kg svogūnų galvučių nuvalykite, smulkiai supjaustykite, paslėkite po svoriu, kad ištekėtų sultys. Jas surinkite į stiklainį ir įdėkite 0,5 kg cukraus. Mišinį laikykite po saulės spinduliais 2 savaites. Kasdien vartokite tuščiu skrandžiu po 1 valgomąjį šaukštą. Jei reikia, vaistą paruoškite dar kartą ir vartokite toliau be pertraukos.

Pastaba: prieš vartojant visus išorinius receptus, būtina atlikti individualaus jautrumo testą. Užtepkite vaisto ant riešo odos, palaikykite 15-20 minučių. Jei oda nesudirgsta, priemonę galima naudoti.

Kraujažolių trauktinė

Turiu receptą trauktinės, kuri padeda įvairiais gyvenimo atvejais.

Nuplaukite kraujažolių lapelius, apdžiovinkite ir užpilkite degtine - 0,5 l degtinės ir didelė sauja lapelių. Laikykite 10 dienų. Tada vaistas jau yra paruoštas. Trauktinės nenukoškite. Jei vartosite po 1 valgomąjį šaukštą 3 kartus per dieną, likus 20 minučių 

iki valgio, pamiršite negaluojantį skrandį. Vartojimo trukmė - pagal savijautą.

Skauda ausį? Lašinkite po 2-3 lašus. Skausmas netrukus praeis. Įsipjovėte? Uždėkite vatos gabalėlį, suvilgytą trauktine. Atsirado spuogų? Patrinkite trauktine veidą.

Bet atminkite: gydymo tikslams reikia imti tik lapelius-eglutes be žiedo ir stiebo.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
24.09.2019 laikas 07:21 Receptai – Patiekalai Obuolių ir varškės suflė be miltų
Suflė iš obuolių ir varškės be miltų tiems, kas skaičiuoja kalorijas! Pasigaminkite namuose suflė kurie mėgsta skaičiuoti kalorijas. Skanaus!

Skaityti daugiau

24.11.2019 laikas 08:36 Receptai – Patiekalai Makaronai Su Mėsa Ir Daržovėmis, Be Virimo

Greitas patiekalas. Skanūs makaronai pietums. Makaronai su mėsa ir daržovėmis. Kitą dieną jei nesuvalgote makaronai išlieka nesusilietę, atskirti vienas nuo kito ir tokie pat skanūs, tereikia juos pašildyti.

...

Skaityti daugiau

20.08.2019 laikas 12:20 Receptai – Patiekalai Virtinukai su bulvėmis ir šonine

Gaminame namuose. Virtinukai su bulvėmis ir šonine. Virtinukai su bulvių ir šoninės įdaru tiekiami su grietinės-sviesto arba grietinės-spirgučių padažais. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau