Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Spalio » 27

Kokią nauda galima gauti iš neištikimybės?

Daugeliui iš mūsų neištikimybė asocijuojasi su kažkuo siaubingu ir skausmingu. Aš išmokysiu jus, kaip pamatyti naudą!

Susidūrus su išdavyste, labai sunku ją vertinti racionaliai, šaltu protu. Tai nemalonus įvykis, sukeliantis įvairias emocijas, kurios kartais būna prieštaringos.

Neskatinu jūsų į apgaudinėjimą žiūrėti kaip į teigiamą dalyką. Be to, toks požiūris yra apgaulingas. Juk neištikimybę galima apibūdinti kaip tam tikrą praradimą, kuris vienaip ar kitaip sukelia traumuojančias pasekmes.

Bet aš taip pat nepritariu minčiai, kad išdavystė yra gyvenimo pabaiga. Siūlau išdavystę priimti kaip savotišką pamoką. Ir jūs esate visiškai pajėgūs gauti iš to maksimalią naudą.

Tolimesnės mano mintys aktualios ir tiems, kuriuos išdavė, ir patiems neištikimiesiems.

Neištikimybė gali tapti atskaitos tašku saviugdos pradžiai.

Kai kam tikriausiai bus sudėtinga priimti šią mintį, tačiau tai tikrai tiesa. Susidūrę su neištikimybe, daugelis žmonių persvarsto savo gyvenimą. Jie gauna galimybę pasižiūrėti į save skirtingais kampais ir aspektais, pastebėdami dalykus, kuriuos anksčiau ignoravo. Tokiu būdu neištikimybė tampa savotišku atspirties tašku pradėti darbą su savimi.

„Kai sužinojau, kad mano partneris mane apgaudinėja, patyriau klaikų skausmą. Man atrodė, kad daugiau niekada negalėsiu užmegzti romantiškų santykių, pasitikėti kitu žmogumi. Tačiau po intensyvaus darbo su psichoterapeutu supratau, kad turiu eiti toliau. Šią išdavystę galiu pavadinti investicija į savo būsimą laimę “, – prisipažįsta viena pacientė.

Neištikimybė gali tapti nauja jūsų santykių su partneriu pradžia

Niekas negalės atsakyti į klausimą, ar atleisti partneriui, išskyrus jus pačius. Tačiau iš savo patirties žinau, kad daugeliui pavyksta nuoširdžiai paleisti nuoskaudą ir skausmą, naujus santykius pradėti nuo švaraus lapo. Dar daugiau, po tokios krizės žmonės pradeda žiūrėti vienas į kitą brandžiau, suvokia partnerį tokį, koks jis yra.

Jei santykiuose teko susidurti su išdavyste, neskubėkite dėti jiems taško. Labai tikėtina, kad ši krizė taps naujo laimingo gyvenimo pradžia!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.09.2019 laikas 06:42 Receptai – Patiekalai Aguoniniai lietiniai blynai su įdaru

Išplakite kiaušinius ir 4 šaukštus cukraus, sumaišykite su grietine, aguonomis, cinamonu, pienu ir miltais (kad nebūtų gumuliukų). Iškepkite lietinius kaip paprastai, palaukite, kol truputį atvės ir suminkštės. Tuo tarpu pasida...

Skaityti daugiau

21.08.2018 laikas 10:13 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai žaizdoms gydyti

Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Žaizdos liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai žaizdoms gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, receptai žaizdoms...

Skaityti daugiau

19.05.2019 laikas 16:04 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis linų sėmenimis
Plaukų stiprinimui - išsiplovus plaukus, praskalauti linų sėmenų nuoviru - 2 šaukšteliai linų sėmenų užpilame dviem stiklinėm vandens, paviriname apie 10 minučių, leidžiame nusistovėti bei atvėsti, tuomet nukošiame. Vočių gydymui ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
08.05.2024 laikas 20:37 Kaip Volstrito finansininkas tapo šimtmečio sukčiumi: sėkmingiausio istorijoje vagies Bernio Madoffo istorija
Bernis Madoffas - amerikiečių finansininkas, sukūręs didžiausią istorijoje finansinę piramidę. Per 40 darbo metų jo bendrovė apgavo apie 3 mln. žmonių - ir labai turtingų, ir viduriniosios klasės atstovų. Bendra apgautų indėlininkų finansinių nuostol...

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 13:29 AstraZeneca visame pasaulyje atšaukia Covid vakciną

Bendrovė „AstraZeneca“ visame pasaulyje atšaukia savo „Covid“ vakciną, praėjus keliems mėnesiams po to, kai pripažino, kad ji gali sukelti gyvybei pavojingus sužalojimus.

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 09:30 Italijoje atkastas prestižinis geležies amžiaus nekropolis
Italijoje Kasertos ir Benevento provincijų Archeologijos, vaizduojamojo meno ir kraštovaizdžio direktorato misija atkasė geležies amžiaus nekropolio liekanas, kurios mokslininkus nustebino savo dydžiu ir prabanga....

Skaityti daugiau