Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Lapkričio » 9

Gyvenimui jūsų reikia: 4 ženklai

Yra ypatingų žmonių, kurie turi svarbią misiją, bet to nežino. Iš pažiūros jie yra visiškai paprasti žmonės ir, kad ir kaip pompastiškai tai skambėtų, jie reikalingi Aukštesniajai jėgai...

Galbūt kiekvieno žmogaus užduotis yra tapti naudingu gyvenimui. Ir suprasti savo poreikį...

Yra ypatingų žmonių, kurie atlieka svarbią misiją, bet apie tai nežino. Iš pirmo žvilgsnio jie yra labai paprasti žmonės, užimantys įprastą padėtį ir gyvenantys įprastą gyvenimą. Tačiau jie atlieka tam tikrą užduotį, yra labai reikalingi ir svarbūs filmo veikėjai.

Kad ir kaip pompastiškai tai skambėtų, šie žmonės reikalingi aukštesnėms jėgoms. Tai gali būti metafora, bet ji suprantama. Tokie žmonės turi pranašumą - jie gelbėjami, saugomi ir gelbėjami iš bėdų net pačiomis pavojingiausiomis aplinkybėmis.

Kas tai daro? Paslaptingos aukštesnės galios ar pats gyvenimas kaip procesas? Tačiau neabejotina, kad yra tinkamų žmonių. Nors jie gali nežinoti, kad jų reikia.

Tai pirmas ženklas, kad žmogus reikalingas Aukštesniosioms jėgoms: stebėtina, kad jis buvo išgelbėtas nuo mirties. Kartais daugiau nei vieną kartą. Jis jau buvo ant ribos! Jam jau grėsė pavojus! Tačiau žmogus liko gyvas. Kartais jis jau būdavo klinikinės mirties būklės. Taip ir nutinka. Kai kurie žmonės kalba apie angelų ar nepažįstamų žmonių, kurie pasirodo, gelbsti ir dingsta, gelbėjimą...

Antrasis ženklas yra tas, kad šie žmonės jau buvo ką nors išgelbėję. Vaikystėje netoliese skendo berniukas. Į duobę įkritęs kačiukas. Arba, būdami suaugę, jie galėjo kam nors padėti, šiems žmonėms.

Įvairiais būdais: surasdami kieno nors svarbius dokumentus. Teikti gyvybę gelbstinčius patarimus. Sustabdyti neracionalų žmogų ir išgelbėti jo gyvybę. Pranešti apie gedimą, o gal dalyvauti ginant šalį... Tačiau gelbėjimo tema persmelkia visą tokio žmogaus gyvenimą.

Lemiamą akimirką tokiam žmogui suteikiamas gyvenimo šaltinis. Stebina tai, kad gaunama būtent tokia pinigų suma, kokios reikėjo. Žmonės ateina padėti, jei jiems to reikia. Randama išeitis iš sunkiausios padėties: suteikiamas darbas, randama vieta vežime... O apleistame kelyje atsiranda degalinė.

Atsidūręs beviltiškoje situacijoje, apimtas gilaus liūdesio ar melancholijos, kai gyvenimas nebėra malonus, toks žmogus iš kažkur ateina mintis, kad jis turi kažką svarbaus nuveikti Žemėje. Kad jis turi kažką daryti - dėl kitų.

Tarsi kažkas šnabžda: "Tu esi reikalingas! Nedrįskite pasitraukti ar pulti į neviltį!". Kartais tokie šnabždesiai iš tikrųjų šnabždami šiam žmogui... Ir žmogus, kuriam reikia pagalbos, jaučia atsakomybę, tarsi turėtų svarbią užduotį. Norint įvykdyti šią užduotį, reikia nuolat kovoti ir gyventi.

Galbūt tai yra pagrindiniai požymiai. Vieni iš jų gali būti ryškesni ir matomesni, kiti - mažiau. Tačiau prasmė ta pati - žmogus turi atlikti savo misiją. Galbūt tai bus vienkartinis atvejis. Galbūt visas gyvenimas bus skirtas misijai vykdyti. Tačiau toks didvyris bus apsaugotas iš aukščiau. Ir visada sulauksite pagalbos ir išteklių.

Svarbiausia yra tai, kad naudingu žmogumi galima tapti sąmoningai. Jei padėsite kitiems, jei rodysite daugiau rūpesčio ir dėmesio žmonėms ir kitoms gyvoms būtybėms, jei visada prisiminsite, kad galime būti naudingi visuomenei, planetai, ir stengsitės daryti viską, kas įmanoma, turėsite galimybę tapti Būtinu žmogumi. Tapti ne antraeiliu, o pagrindiniu filmo veikėju.

Taip žmonės randa gyvenimo prasmę ir paramą iš aukštybių. Jie auga ir vystosi. Jie atranda tikrąjį, geresnį, prasmingesnį save... Galbūt tai ir yra kiekvieno žmogaus užduotis - tapti gyvenime reikalingu žmogumi. Ir suprasti savo paties poreikį.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko dalinkitės.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.08.2019 laikas 20:20 Receptai – Patiekalai Subtilus obuolių pyragas, kuris tiesiog tirpsta burnoje. Visi svečiai prašo recepto.

Skanesnio nebūna! Obuolių pyrago receptas. Skaniausias obuolių pyragas, kepinys labai švelnus, kvapnus, tirpsta burnoje! Ypač skanu su rūgščiais obuoliais.

Skaityti daugiau

09.09.2019 laikas 20:06 Receptai – Patiekalai Nuostabus pyragas su sūriu, kurį galima kepti kiekvieną dieną

Pasigaminkime skanų pyragą su sūriu. Receptas labai paprastas. Vaikai, šį pyragą mėgsta labiausiai!

Skaityti daugiau

11.06.2019 laikas 14:17 Receptai – Patiekalai Medaus tortas. Medučio receptas

Gardaus naminio medaus torto receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau