Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Lapkričio » 12

3 ženklai, kad moteris niekada nebuvo įsimylėjusi

Išsiskyrimas yra ženklas, kad santykiai pasiekė tokį lygį, kai nebėra meilės. Tačiau tos meilės galbūt niekada ir nebuvo...

Daugelis vyrų, kurie palaiko santykius, net nesuvokia, kad jų moteris jau seniai nejaučia jokių jausmų ir galbūt jau seniai ieško ko nors iš šono. Išsiskyrimas visada yra ženklas, kad santykiai pasiekė ribą, kai meilės nebėra. Tačiau tos meilės galbūt niekada ir nebuvo.

Kaip žinoti, kad moteris niekada nebuvo įsimylėjusi?

1. Darbas

Jei moteris negali arba nenori nieko padaryti dėl vyro, ji negali jo mylėti. Jei moteris vengia net pačių primityviausių ir nereikšmingiausių dalykų, aiškiai matote, kad ji arba nesijaučia įpareigota viską daryti, arba nesijaučia įpareigota mylėti. Ir tai susiję ne tik su sudėtingais veiksmais.

Pavyzdžiui, jei moteris negali tiesiog imtis iniciatyvos ir pasisveikinti su vyru, ji nepadarys nieko reikšmingesnio dėl to vyro. Ji nesakys jam komplimentų, neišleis vyrui pinigų ar ko nors bendro, nesirūpins vyru ir neprisiims atsakomybės už bendrą gyvenimą.

Jei moteris santykiuose su jumis taip elgėsi, t. y. niekada nieko nedarė arba darė tik "po stalu", vadinasi, ji niekada jūsų nemylėjo. Tikrai mylinti moteris automatiškai nori rūpintis vyru, nori dėl jo ką nors padaryti, išpažinti savo jausmus, palaikyti ir padėti jam.

2. Nemylimas, nepatenkintas, nusivylęs

Jei moteris geba nemylėti, vadinasi, ji nesugeba mylėti iš tikrųjų. Tikra meilė nesibaigia lygiomis teisėmis, jos negali sugriauti įvykiai, kai kurie žmonių veiksmai, išgalvoti įžeidimai ar dar kas nors. Jei moteris nemyli, tai visada lemia jos požiūris į pasaulį.

Kai moteris sako, kad įsimylėjo, bet nieko negali dėl to padaryti, ji perkelia kaltę "blogajai meilei", kuri iš pradžių priverčia ją įsimylėti, o paskui staiga palieka. Tačiau, logiškai mąstant, tikra meilė su kiekvienais metais turėtų stiprėti, o ne nykti.

Jei moteris yra turėjusi keletą santykių ar santuokų, bet visada išeina, nes prarado širdį, tai ženklas, kad ji nemoka ir nenori mylėti. O kai prie jos nesugebėjimo mylėti prisideda abejotinas gyvenimo būdas ir iškreiptos pažiūros, visi jos santykiai trunka neilgai ir baigiasi taip pat - ji praranda jausmus ir išeina.

3. Ji sutinka kitą žmogų

Kai vyras mato, kad jo buvusioji iškart po išsiskyrimo susirado kitą, jis mano, kad ji tiesiog yra paklausi ir geidžiama vyrų, todėl taip greitai susirado kitą. Tačiau jei moteris per mėnesį nuo išsiskyrimo pradeda santykius su kitu žmogumi, tai visada yra ženklas, kad tas kitas žmogus jau seniai yra šalia.

Tai ypač akivaizdu tais atvejais, kai moteris tiesiogine to žodžio prasme iš karto gali apsigyventi su kitu vyru arba pradeda internete skelbti laimingas bendras nuotraukas. Tokia moteris yra apgaulinga, veidmainiška ir nejautri. Jei ji gali išduoti vieną kartą, gali tai padaryti dar dešimt kartų, bet dešimtą ar šimtąjį kartą ji jau nebemylės to žmogaus ypatingu būdu.

Jei moteris iš tiesų myli vyrą, bet įvyksta išsiskyrimas, ji negalės atsigauti po to išsiskyrimo daugiau ar mažiau iki trijų mėnesių. O jei ji iškart šoko į lovą su kitu, tai reiškia, kad kalbama ne apie meilę ir atsidavimą, o apie paleistuvystę ir nesąžiningumą.

Tokia moteris visada sugriauna vyro gyvenimą, nes atima iš jo kur kas daugiau, nei jam duoda.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.12.2017 laikas 13:22 Receptai – Patiekalai Receptas lieknėjantiems (gervuogių, beržo, šalpusnio)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Organizmo valymas. Ingredientai: gervuogių lapų, beržo lapų, ankstyvojo šalpusnio lapų

Skaityti daugiau

04.11.2019 laikas 22:16 Receptai – Patiekalai Kepti varškėčiai su obuoliais

Varškę dedame į dubenį, įmušame kiaušinį, beriame cukrų, druską, dedame obuolius ir miltus. Visus ingredientus sumaišome. Tešlą padalijame nedideliais gabalėliais ir apibarstome miltais. Tarp delnų suvoliojame rutuliukus ir pri...

Skaityti daugiau

06.09.2018 laikas 10:23 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai organizmo stiprinimui

Organizmo stiprinimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai organizmo stiprinimui, receptai organizmui stiprinti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau