Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Lapkričio » 21

3 dažniausiai pasitaikančios santykių klaidos

1. Prarasti save ir ištirpti partnerio kailyje taip, kad kitas tampa toks svarbus, jog tavo paties "aš" nervingai rūko kampe.)

Savo norus išjungiate ir visą dėmesį skiriate santykiams ir aistros objektui.

Pradiniame įsimylėjimo etape tai yra normalu, tam tikro įsigilinimo į Kitą ir jo interesus etapas yra būtinas, kad geriau pažintume ir suprastume vienas kitą.

Tačiau tada reikia atsiskirti, išsiskleisti ir šiek tiek atsitraukti, kad abu partneriai galėtų lengvai ir laisvai kvėpuoti.

Ir lengviau pamatyti tiesą iš šalies.

2. Pokyčių lūkesčiai ir iliuzija.Tai yra, kai matote trūkumą, suprantate, kad tai rimtas elgesio ar charakterio trūkumas, bet vis tiek nusprendžiate su tuo partneriu kurti santykius ar šeimą.

Svarbiausias žodis - partneris, lygios teisės ir galimybės. Ir iš pozicijos, kai jau esate nusileidę ir sutikę su tam tikra sau nepalankia padėtimi.

Pavyzdys: jis geria - jis tikrai nebus su manimi; jis eina į pasimatymus su draugais ir jie jam svarbiausi - aš jį išmokysiu to nedaryti; jis nenori rimtų santykių - aš jam parodysiu, kokia esu šauni ir rūpestinga, ir jis tikrai to norės; jis nemėgsta komplikacijų ir atsakomybės - jis susituoks, bet tada turės šeimą...

Arba dar vienas variantas – matote, kad santykiai klostosi pagal vieno partnerio scenarijų, neatsižvelgiant į kito norus, o jūs visada nusileidžiate ir gniuždote savo svajones ir save… Susigūžiate į kamuoliuką ir galvojate – „dabar pakentėsiu, užtat paskui viskas bus nuostabu“.

Na taip, juk pasakoje galiausiai paaiškėja, kad monstras, pabaisa – tai viso labo užburtas princas, aha…

3. Stagnacija ir stabilumas

Taigi, jūs jau kartu, jūs jau pora, galbūt netgi šeima. Ir čia jūsų laukia dar viena, dažniausiai moteriška klaida: visa tai truks amžinai! Valio! Aš nugalėjau!

Ir jūsų galvoje susiklosto įsitikinimas, kad tai – likimas ir tai išties yra mano!

Kodėl tai kenksminga? Kenksmingas nusiraminimas. Ta jūsų pergalė – viso labo iliuzija, kadangi viskas pasaulyje turi savo ciklus – aušra, diena, vakaras, naktis… Ir vėl viskas iš naujo.

Tas pats ir su santykiais – jiems reikia naujos patirties, kivirčų audrų ir susitaikymo liūčių. Sklandu viskas būna tik romanuose apie meilę, o realybėje santykiai – tai veiksmai: palaikyti, suprasti, kartais pasitraukti į šalį, pagailėti arba motyvuoti poelgiams.

Visi mes gyvi žmonės, gyvenimas gali kartais padaryti itin staigų ir netikėtą posūkį.

Netgi santuoka nėra amžina, o meilė irgi gali atvėsti be naujovių ir pokyčių.

Būkite tam pasiruošę ir mėgaukitės meilės momentu tiesiog dabar.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko dalinkitės.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.11.2017 laikas 13:37 Receptai – Patiekalai Vitaminų kaukė iš varškės įvairių tipų odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Varškė, Citrinų sultys, Apelsino skiltelė.

Skaityti daugiau

04.11.2019 laikas 21:36 Receptai – Patiekalai Super drėgnas šokolado pyragas be kiaušinių
Minimalus produktų kiekis, laiko ir ant stalo turite nuostabų drėgną šokoladinį pyragą be kiaušinių!

Skaityti daugiau

26.09.2018 laikas 13:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo akmenligės

Akmenligės liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo akmenligės, akmenligė, akmenligės gydymas, akmenligės recepta, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau