Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Lapkričio » 26

"Užmaršusis" Fauci negalėjo prisiminti svarbiausių detalių apie COVID reagavimą į krizę duodamas parodymus: Prokuroras

Dr. Anthony Fauci teigė negalįs prisiminti svarbiausių detalių apie savo veiksmus COVID-19 pandemijos metu, teigia vienas iš pareigūnų, kurie jį apklausė lapkričio 23 d.

A. Fauci, nuo 1984 m. Nacionalinio alergijos ir infekcinių ligų instituto (NIAID) direktoriaus ir prezidento Joe Bideno vyriausiojo patarėjo medicinos klausimais, parodymus davė Luizianos generalinis prokuroras Jeffas Landry (Jeff Landry) ir Misūrio generalinis prokuroras Ericas Schmittas (Eric Schmitt), abu respublikonai.

"Buvo nuostabu, tiesiogine prasme, kad su daktaru Faučiu praleidome septynias valandas - tai žmogus, kuris vienas pats sugriovė JAV ekonomiką, remdamasis "mokslu, vadovaukitės mokslu". Ir per septynias valandas išsiaiškinome, kad jis negali prisiminti praktiškai nieko, kas susiję su jo COVID atsakymu", - sakė Landry laikraščiui "The Epoch Times" išėjęs iš parodymų. "Jis tiesiog pasakė: 'Negaliu prisiminti, aš to nemačiau. Ir aš manau, kad mums reikia šiuos dokumentus įtraukti į kontekstą", - pridūrė Landry.

"Buvo nepaprastai neramu suvokti, kad tai žmogus, kuris pataria Jungtinių Valstijų prezidentams, tačiau negalėjo prisiminti informacijos, kurią paskelbė, kurią aptarė, spaudos konferencijų, susijusių su COVID-19 atsaku", - vėliau pridūrė Landry.

Fauci ir NIAID iš karto neatsakė į prašymus pakomentuoti.

Landry atsisakė pateikti daugiau informacijos apie parodymus, kol jie nebus paskelbti viešai, o tai įvyks ateityje. Tačiau jis teigė, kad pareigūnai galės pasinaudoti kai kuriais sužinotais faktais, kad paskatintų savo bylą.

Gegužės mėn. Landry ir Schmitt padavė į teismą JAV vyriausybę, teigdami, kad ji, spausdama didžiąsias technologijų bendroves cenzūruoti kalbą, pažeidė žmonių teises pagal Pirmąją pataisą. Atsakydama į ieškinį vyriausybė pateikė dokumentus, kurie patvirtino jų teiginius. JAV apygardos teisėjas Terry Doughty, D. Trumpo paskirtas teisėjas, prižiūrintis šią bylą, neseniai nurodė M. Fauci ir dar septyniems pareigūnams duoti parodymus po priesaika apie tai, ar jie žinojo apie cenzūrą.

Doughty padarė išvadą, kad ieškovai įrodė, jog Fauci "turi asmeninių žinių apie klausimą, susijusį su cenzūra socialinėje žiniasklaidoje, kaip tai susiję su COVID-19 ir papildomais COVID-19 klausimais".

Nors Fauci atitinka aukšto rango pareigūno statusą, jo apklausos naštą nusvėrė teismo poreikis gauti informacijos prieš priimant sprendimą dėl prašymo dėl preliminaraus įsakymo, sakė Doughty.

Trečiadienį Fauci pirmą kartą davė parodymus po priesaika apie savo bendravimą su didelėmis technologijų įmonėmis, įskaitant "Facebook" įkūrėją Marką Zuckerbergą.

Prieš parodymų davimą Landry pareiškime sakė: "Visi nusipelnėme žinoti, kaip daktaras Faučis dalyvavo cenzūruojant Amerikos žmones COVID pandemijos metu; tikiuosi, kad rytoj tai sužinosiu."

"Ketiname sekti įrodymus visur, kur tik jie patenka, kad tiksliai išsiaiškintume, kas įvyko, kad išsiaiškintume, jog mūsų vyriausybė naudojosi privačiais subjektais amerikiečių kalbai slopinti", - sakė Landry laikraščiui "The Epoch Times".

Luizianos generalinis prokuroras Jeffas Landry

Luizianos generalinis prokuroras Jeffas Landry (C) kalba per spaudos konferenciją JAV Kapitolijuje Vašingtone, 2020 m. sausio 22 d. (Drew Angerer/Getty Images)

Didžiojo Barringtono deklaracija

Jeninas Younesas iš Naujojo pilietinių laisvių aljanso, dar vienas advokatas, atstovaujantis ieškovams šioje byloje, sakė, kad Fauci teigė, jog jam nerūpėjo dokumentas, pavadintas Didžiojo Barringtono deklaracija.

2020 m. spalio mėn. parengtame dokumente raginama sutelkti didžiausią riziką susirgti COVID-19 keliančių žmonių apsaugą, kartu atšaukiant griežtus apribojimus, kurie buvo taikomi vaikams ir kitiems asmenims, kuriems rizika susirgti šia liga buvo nedidelė. Du jo autoriai, daktaras Jay Bhattacharya ir Martinas Kulldorffas, yra bylos ieškovai.

"Turiu labai įtemptą kasdienį darbą vadovaudamas šešių milijardų dolerių vertės institutui. Neturiu laiko rūpintis tokiais dalykais kaip Didžiojo Barringtono deklaracija", - pasak Youneso, sakė Fauci.

Tačiau Faucis ne kartą kalbėjo apie deklaraciją.

Vėliau paviešintuose vidiniuose elektroniniuose laiškuose F. Faucis ir buvęs F. Faucio viršininkas daktaras Fransis Kolinsas (Francis Collins) kritikavo deklaraciją. F. Collinsas rašė: "Reikia greitai ir triuškinamai paneigti jos prielaidas", ir paskatino F. Fauci nusiųsti jam žurnalo "Wired" straipsnį, kuris, jo teigimu, "paneigia šią teoriją".

Kitame laiške, kurį "The Epoch Times" gavo gavęs Informacijos laisvės įstatymo prašymą, Faucis teigė, kad deklaracija jam primena AIDS neigimą.

Faucis taip pat viešai kalbėjo apie deklaraciją, be kita ko, gynė savo kritiką per gegužės mėnesį vykusį klausymą Kongrese.

"Viešai labai griežtai pasisakiau prieš Didžiojo Baringtono deklaraciją", - rašė Faucis kitame elektroniniame laiške daktarei Deborai Birx.

Kiti parodymai

Vyriausybė paprašė blokuoti kai kuriuos parodymus, bet ne Fauci parodymus. Ji ką tik laimėjo įsakymą blokuoti generalinio chirurgo Viveko Murthy, Kibernetinio saugumo ir infrastruktūros saugumo agentūros direktorės Jen Easterly ir Bideno padėjėjo pavaduotojo Robo Flaherty parodymus.

Panašios pastangos blokuoti buvusios Baltųjų rūmų spaudos sekretorės Džen Psaki ir FTB pareigūno Elvio Čano parodymus buvo nesėkmingos.

Kitą savaitę planuojama, kad Čanas atsakys į klausimus. E. Psaki bus apklausta gruodžio 8 d.

Remiantis byloje surinktais įrodymais ir viešais jo pareiškimais, Chan'as dalyvavo bendraujant su "Facebook", "LinkedIn" ir kitomis didelėmis technologijų įmonėmis dėl turinio moderavimo. Psaki, dar dirbdama Baltuosiuose rūmuose, viešai teigė, kad platformos turėtų imtis griežtesnių priemonių prieš tariamą dezinformaciją ir dezinformaciją.

Ieškovai jau apklausė keletą pareigūnų, įskaitant Danielį Kimmage'ą, Valstybės departamento Pasaulinio įsitraukimo centro pareigūną.

Šis centras bendradarbiavo su V. Easterly agentūra kuriant ne pelno siekiančių organizacijų koaliciją "Rinkimų sąžiningumo partnerystė" (Election Integrity Partnership), kuri spaudė socialinės žiniasklaidos bendroves cenzūruoti kalbas.

Kimmage'as taip pat buvo atsakingas už susitikimus, per kuriuos buvo aptariama cenzūra, o Valstybės departamento pareigūnas Samaruddinas Stiuartas veikė jo nurodymu, kaip teigiama "LinkedIn" pateiktuose dokumentuose.

Daugiau skaitykite čia...

Autorius: Zachary Stieber per "The Epoch Times" (paryškinta mūsų),

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Dr. Anthony Fauci, Nacionalinio alergijos ir infekcinių ligų instituto direktorius, kalba Vašingtone 2022 m. gegužės 11 d. (Alex Wong/Getty Images)

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.09.2018 laikas 13:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo akmenligės

Akmenligės liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo akmenligės, akmenligė, akmenligės gydymas, akmenligės recepta, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

05.06.2019 laikas 19:50 Receptai – Patiekalai Putlūs, sultingi beliašai su mėsa, o tešla kefyro!

Prisipažinkite, kad bent kartą gatvėje užuodę karštų pyragaičių kvapą su mėsa iš karto užsinorėjote jų paragauti. Bet kam juo pirkti kažkur gatvėje, jei galima pasigaminti namuose, namuose skanesni. Radau nuostabų vaizdo recept...

Skaityti daugiau

31.08.2018 laikas 09:36 Receptai – Patiekalai Prakaitavimą skatinantys vaistažolių mišiniai
Prakaitavimą skatina liaudies medicinoje, Prakaitavimą skatinantys vaistažolių mišiniai, receptai skatinantis prakaitavimą, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydy...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau