Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Lapkričio » 28

7 valandų trukmės Fauci parodymai: Ką žinome iki šiol

Kol kas stenograma nepateikta, o žurnalistams nebuvo leista dalyvauti. Tačiau iš ieškinį pateikusių generalinių prokurorų, bylos ieškovų ir jų advokato bei kitų ieškinio prieš Bideno administraciją šalių turime šiek tiek informacijos apie Anthony "Aš esu mokslas" Fauci duotus parodymus. Jis buvo atsako į pandemiją veidas ir yra kaltinamas sąmokslu su "Big Tech", siekiant nuslopinti kitokią nuomonę, pažeidžiant pirmąją pataisą (Ankščiau rašėme: "Užmaršusis" Fauci negalėjo prisiminti svarbiausių detalių apie COVID reagavimą į krizę duodamas parodymus: Prokuroras.)

Klausimas, ar parodymai turėjo būti vieši, pats savaime buvo teisinio dėmesio objektas. Teisingumo departamentas pateikė prašymą blokuoti visus įrašus ir asmenį identifikuojančią informaciją, baimindamasis visuomenės priekabiavimo, ir ši sąlyga buvo patenkinta. Dėl to (kol kas) neturime stenogramos ir jaučiamas didelis vangumas net iš tų, kurie ten dalyvavo, kad paaiškintų visą tai, kas įvyko. Didžioji nacionalinė žiniasklaida neparodė jokio susidomėjimo šia istorija. 

Nepaisant to, turime informacijos, kurią pateikė keletas atvirų tviterio žinučių ir vieno iš ieškovų straipsnis. Pagrindinė išvada yra ta, kad Fauci susirgo rimta amnezija. Per septynias valandas, kaip pranešė Luizianos generalinis prokuroras Džefas Landry (Jeff Landry), jis dažniausiai išsisukinėjo nuo išsamių klausimų, atsakydamas, kad aiškiai neprisimena detalių, kurios galėtų nušviesti jo dalyvavimą slopinant kalbą. 

"Oho! Buvo nuostabu praleisti 7 valandas su daktaru Fauciu. Žmogumi, kuris vienas pats sugriovė JAV ekonomiką remdamasis "mokslu". Ir tik tam, kad sužinotume, jog jis negali prisiminti praktiškai nieko, kas susiję su jo Kovido reakcija!"

Tai daroma nepaisant šimtų puslapių ir daugybės viešų pareiškimų, kurie, atrodo, patvirtina, kad Baltieji rūmai ir daugelis vyriausybinių agentūrų labai glaudžiai bendradarbiavo su "Google", "Facebook", "Twitter" ir kitomis bendrovėmis, siekdami kontroliuoti pasakojimą beveik dvejus metus. Ir šios pastangos tikriausiai tęsiasi. 

Erikas Šmitas (Eric Schmitt), Misūrio valstijos generalinis prokuroras, o dabar išrinktasis senatorius, kartu su Luizianos valstijos generaliniu prokuroru nusipirko ieškinį. Šmitas tviteryje parašė: "Keletas minčių iš Fauci parodymų: Fauci žinojo, kad laboratorijos nutekėjimo teorija turi pagrindo, bet ji grįš prie jo ir stengėsi ją iš karto diskredituoti; jis gynė uždarymus; likusieji "neturi gebėjimų" nuspręsti, kas geriausia mums patiems".

Be to, jis rašė: "Šią savaitę vykusiame Fauci depo teismo pranešėjas čiaudėjo. Fauci norėjo, kad ji dėvėtų kaukę. Tai mentalitetas, kurį 2022 m. lapkričio mėn. turėjo vyrukas, užrakinęs mūsų šalį ir sugriovęs daugybę gyvenimų ir pragyvenimo šaltinių. ekspertai pasekė jo pavyzdžiu. Nesutikimas buvo cenzūruojamas. Amerikoje. Niekada daugiau".

Ieškovas Aaronas Kheritary (Aaron Kheritary), Brownstone vyresnysis mokslininkas ir bendradarbis, aiškina taip:

ATNAUJINIMAS: iš mūsų vakarykščių Fauci parodymų MO prieš Biden bylą. Fauci patvirtino, kad 2020 m. vasarį Fauci pasiuntė savo pavaduotoją NAIAD Cliffordą Lane'ą kaip JAV atstovą PSO delegacijoje Kinijoje. Lane'as įtikinėjo Fauci, kad turėtume imituoti Kinijos užraktus. 

KKP buvo paskelbusi, kad Kinija suvaldė virusą drakoniškais draudimais - dabar žinoma, kad šis teiginys yra klaidingas. Atsižvelgdami į tai, kad Kinija klastojo informaciją, Lane'as ir Fauci į šį teiginį turėjo žiūrėti skeptiškai. Uždarymas buvo visiškai nepatikrintas ir neturėjo precedento. 

Kaip teigė mūsų advokatas @Leftylockdowns1, Fauci "akivaizdžiai buvo pasirengęs grįsti savo blokavimo propagavimą vieno žmogaus, besiremiančio diktatoriaus pranešimais, pastebėjimais". Tai ne visai dvigubai aklo atsitiktinių imčių tyrimo lygio įrodymai, o iš tiesų - ne bet kokio lygio įrodymai. 

Praėjus kelioms dienoms po to, kai Lane'as grįžo, PSO paskelbė savo ataskaitą, kurioje gyrė Kinijos strategiją: "Kinijos bekompromisis ir griežtas nefarmacinių priemonių [uždarymo priemonių] taikymas siekiant sustabdyti COVID-19 viruso plitimą įvairiose aplinkose yra labai svarbi pamoka pasauliniam atsakui. 

"Šis gana unikalus ir precedento neturintis visuomenės sveikatos atsakas Kinijoje sustabdė didėjantį atvejų skaičių", - teigiama ataskaitoje. Mano kolega @jeffreyatucker@brownstoneinst liežuviu nušvietė miglotą PSO ataskaitą: "Aš mačiau ateitį - ir ji yra Wuhanas". 

Uždarymas greitai išplito iš Kinijos į Vakarus, nes nerimą keliantys Vakarų apologetai, be PSO, taip pat žvelgė į klastingą Kinijos komunistų partijos atsakymą. 

JAV ir Jungtinė Karalystė pasekė Italijos, kuri pasekė Kinijos pavyzdžiu, ir visos pasaulio šalys, išskyrus kelias, nedelsdamos pasekė mūsų pavyzdžiu. Per kelias savaites buvo užrakintas visas pasaulis. 

Nuo pat pradžių šios pasaulinės politinės katastrofos įrodomasis pagrindas visada buvo plonas kaip popierius. Dabar gyvename jos pasekmėse. 

Jimas Hoftas (Jim Hoft) iš "Gateway Pundit" pridėjo tiesiogines Fauci citatas, visiškai patvirtinančias Brownstone'o pranešimą apie NIH kelionę į Kiniją 2020 m. vasario mėn:

Džonas Saueris (John Sauer): "O ponas Lane'as, grįžęs iš kelionės, pasakė, kad kinai tvarkėsi labai struktūriškai, organizuotai; tiesa?... Ar jūs aptarėte su ponu Lane'u jo kelionės patirtį, kai jis grįžo iš PSO kelionės?"

Dr. Fauci, "Atsakymas: taip... Dr. Lane'as buvo labai sužavėtas tuo, kaip klinikiniu visuomenės sveikatos požiūriu kinai tvarkėsi su izoliavimu, kontaktinių asmenų atsekamumu, įrenginių, skirtų rūpintis žmonėmis, kūrimu, ir būtent tai, manau, jis turėjo omenyje sakydamas, kad [jie] tvarkosi labai struktūriškai ir organizuotai."

Saueris: "Taigi jis padarė išvadą, kad, jo žodžiais tariant, gali tekti imtis kraštutinių priemonių ir įpareigoti visuomenę atsiriboti, kad protrūkis būtų suvaldytas, ar tiesa?"

Fauci: "Jis su manimi aptarė, kad kinai 19 labai organizuotai bandė suvaldyti plitimą Vuchane ir kitur. Jam neteko vykti į Vuchaną, bet jis buvo Pekine ir, manau, kituose miestuose - bent jau Pekine - ir minėjo, kad jie labai organizuotai, gerai reglamentuotai tvarkėsi su protrūkiu.

Saueris: "Taigi jis į tai reagavo teigiamai. Galbūt Jungtinės Valstijos galėtų pasimokyti, kaip reaguoti į protrūkį?"

Fauci: "Manau, kad daktaras Lane'as priėjo prie išvados, kad, esant plačiai paplitusiai kvėpavimo takų ligai, labai įprastas ir veiksmingas būdas apriboti greitą ligos plitimą - įgyvendinti socialinio atstūmimo priemones... Daktaras Lane'as yra labai įžvalgus klinicistas, ir turiu pagrindo manyti, kad jo situacijos įvertinimas buvo tikslus ir teisingas."

Kad būtų aišku, Fauci čia apibūdino politinį atsaką, apimantį žmonių butų durų užvirinimą ir visišką totalitarinę judėjimo kontrolę, kaip "labai organizuotą" ir "gerai sureguliuotą" "socialinio nutolimo priemonių" įgyvendinimą.

Leiskite tai įsisąmoninti. 

Be to, Hoftas pateikė kol kas išsamiausius pastebėjimus. Čia cituoju visą jo ataskaitą: 

Fauci yra sumanus melagis. Kaip jau kelis mėnesius matome iš jo viešų komentarų, jis meluoja tada, kai mano, kad gali išsisukti nuo atsakomybės, arba kai mano, kad tai neturės reikšmingų pasekmių.

Fauci dažnai meluodavo tol, kol jam nebūdavo pateikiami alternatyvūs faktai. Pavyzdžiui, jis teigė, kad tikrai nepažįsta Ralpho Barico (COVID viruso kūrėjo) ir Peterio Daszako (kuris tarpininkavo, kad Fauci NIAID suteiktų dotaciją Kinijos biologijos laboratorijai Vuchane), kol jam nebuvo pateikti įrodymai, kad jo paties personalo vadovas elektroniniu paštu jam atsiuntė laišką, kuriame Daszakas ir Baricas apibūdinami kaip Fauci komandos nariai!

Faucis tvirtino, kad nežinojo, jog jo komunikacijos komanda nekoordinavo savo veiksmų su socialinės žiniasklaidos bendrovėmis, kad sustabdytų "dezinformaciją ir dezinformaciją", kol buvo priverstas pripažinti, kad iš tiesų žinojo apie tam tikrus koordinavimo atvejus.

Fauci ir toliau stūmė dabar jau paneigtą teiginį, kad COVID-19 yra natūraliai atsiradęs virusas.

Fauci teigė, kad dezinformacija ir dezinformacija (informacija, su kuria jis nesutinka) kelia pavojų gyvybei.

Faucis atsisakė apibrėžti "funkcijos padidėjimo" tyrimų sąvoką, sakydamas, kad tai pernelyg plati sąvoka, kad ją būtų galima apibrėžti.

ĮDOMUS FAKTAS: dar visai neseniai Fauci dukra dirbo "Twitter".

ĮDOMUS FAKTAS: Fauci yra hipochondrikas. Keistas ir stulbinantis epizodas, kai Fauci per parodymų davimą išliejo dalį savo nusivylimo ant vargšo teismo pranešėjo. Parodymus perrašinėjęs teismo posėdžių sekretorius čiaudėjo, o Faučis sustabdė parodymus ir iškeikė teismo posėdžių sekretorių: "KAS SU TAVIMIS NESISEKĖ? Ar jūs sergate kokia nors kvėpavimo takų liga, nes COVID eroje man neramu būti šalia jūsų?". Teismo referentas: "Aš nesergu, tiesiog turiu alergiją. Tačiau galiu dėvėti kaukę." Fauci: "Ačiū, nes paskutinis dalykas, kurio noriu, tai užsikrėsti COVID. [visų pirma, (1) pats Fauci nė karto per parodymus nedėvėjo kaukės ir (2) atrodė, kad jis yra už kelių pėdų nuo teismo pranešėjo].

ĮDOMUS FAKTAS: per dar vieną Fauci hipochondrijos spazmą Fauci akivaizdžiai piktai apsikabino Luizianos generalinį prokurorą Jeffą Landry po to, kai Landry čiaudėjo į jo kostiumo švarką.

Žaidimas. Kiekvieną kartą, kai buvo pristatoma sudėtinga tema, jis nesąžiningai atsisakydavo apibrėžti pagrindinius terminus, kad išvengtų prispaudimo ir atsakomybės. Pavyzdžiui, diskutuojant apie "funkcijos padidėjimo" tyrimų temą, jis atsisakė pripažinti, ką šis terminas reiškia, prieštaraudamas, kad tai toks platus terminas, kurio neįmanoma apibrėžti.

Fauci ne kartą tvirtino, kad "neprisimena" arba "negali prisiminti", ir bandė šiuos neįtikėtinus teiginius paremti apeliuodamas į gaunamų elektroninių laiškų kiekį, į jo stalčių patekusius klausimus ar tyrimus. Beveik visi tokie pareiškimai yra tiesiog neįtikinami, nes minėti incidentai buvo neseniai arba per pastaruosius trejus metus, ir visi jie turėjo didelį politinį atspalvį.

Kitas Fauci melo metodas buvo tiesiog apsimesti, kad ko nors nesupranta, ir tada tikėtis, kad klausimą užduodantis advokatas nesugebės jo pagauti meluojant. Pavyzdžiui, vienu metu jis labai akivaizdžiai melavo teigdamas, kad nežino, kas yra "Meta" (patronuojanti "Facebook" bendrovė), kol buvo priverstas prisipažinti, kad iš tiesų žino, kas yra "Meta".

Dar viena Fauci taktika: Kai buvo priverstas pripažinti, kad svarbiu metu bendravo arba peržiūrėjo svarbų įrašą, arba pažinojo svarbų asmenį ar dirbo su juo, jis bandydavo sumenkinti kiekvieną neigiamą faktą: 1) sumenkindavo bendravimo svarbą; 2) teigdavo, kad nors ir peržiūrėjo svarbų įrašą, iš tikrųjų jo atidžiai neperskaitė, arba (3) su netikru nuolankumu užsimintų, kad jis nėra X srities ekspertas, todėl nevisiškai suprato aptariamą mokslinį tyrimą, arba (4) teigtų, kad nors ir "pažinojo" minėtą asmenį, iš tikrųjų jo taip gerai nepažįsta, nes dirbdamas susitinka su daugybe gydytojų ir mokslininkų.

Ankščiau rašėme: Fauci prisipažįsta, kad precedento neturinčius JAV ekonomikos suvaržymus grindė drakoniškomis priemonėmis, kurias taikė komunistinė Kinija

Kita Fauci apgavystės taktika: pavaldinių įskundimas. Faucis yra garsus biurokratų išgelbėtojas. Vienas iš būdų, kaip jam pavyko taip ilgai išgyventi, yra tas, kad jis prisiima tik laimėjimus, o pralaimėjimus suverčia nelaimingiems pavaldiniams. Ši tendencija tęsėsi ir jo parodymuose, kuriuose jis įžūliai įrodinėjo, kad nors yra NIAID ir jos 6 mlrd. dolerių biudžeto vadovas, jis nuolat neturėjo jokių žinių apie tai, ką jo tiesioginiai pavaldiniai darė jam po nosimi. Faucis pritaria atskaitomybei, kol turi pavaldinį, kurį gali paaukoti.

Fauci teigė, kad hidroksichlorochinas buvo "pavojingas" ir turėjo "toksišką" šalutinį poveikį.... Fauci teigė, kad HCQ neveiksmingas gydant KOVID, tačiau negalėjo nurodyti nė vieno tyrimo, kuris patvirtintų jo teiginį. Fauci taip pat atmetė 371 tyrimų apie HCQ ir jo veiksmingumą gydant ligą sąrašą, kai jam buvo pateiktas šis sąrašas.

Fauci prisipažino melavęs visuomenei. Viename iš labiausiai stebinančių epizodų per savo parodymus Fauci prisipažino, kad pandemijos pradžioje jis sąmoningai padarė melagingus pareiškimus apie visuomenės sveikatą, patardamas žmonėms nenaudoti kaukių, siekdamas atgrasyti visuomenę nuo kaukių atsargų išeikvojimo.

Fauci prisipažino, kad idėjų apie uždarymą sėmėsi iš komunistinės Kinijos, kuri 2020 m. sausio mėn. įgyvendino ekstremalų uždarymą.

Ieškovų advokatas Jeninas Younesas (Jenin Younes), dirbantis Naujajame pilietinių laisvių aljanse, socialiniame tinkle "Twitter" parašė: "Vienas iš mano mėgstamiausių citatų iš šiandieninių Fauci parodymų: "Aš turiu labai įtemptą kasdienį darbą vadovaudamas šešių milijardų dolerių vertės institutui. Neturiu laiko rūpintis tokiais dalykais kaip Didžiojo Barringtono deklaracija".

Nepamirškite, kad turime visus elektroninių laiškų įrašus, kuriuose Faucis prisiėmė nuopelnus už tai, kad "labai griežtai viešai pasisakė prieš Didžiojo Barringtono deklaraciją". 

Apibendrinant galima teigti, kad čia pateikiame stulbinantį Fauci parodymų aprašymą, kuris mus, nuo pat pradžių atidžiai stebėjusius šią bylą, šokiruoja tik dėl to, kad patvirtina visą išdavystės, kurią jau seniai įtarėme esant pačioje JAV uždarymo patirties esmėje, pilnatvę. Taip pat patvirtinome, kad frazė "socialinis atotrūkis" iš tiesų yra ne kas kita, kaip eufemizmas, reiškiantis visišką Kinijos stiliaus išpuolį prieš viską, ką kadaise Vakaruose vadinome laisve.

Autorius: "The Brownstone Institute".

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko dalinkitės.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.09.2018 laikas 13:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo akmenligės

Akmenligės liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo akmenligės, akmenligė, akmenligės gydymas, akmenligės recepta, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

03.01.2018 laikas 15:31 Receptai – Patiekalai Varškės kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Sausos veido odos. Ingredientai: Varškė, Alyvuogių aliejaus, Pienas , Morkų sultys.

Skaityti daugiau

08.08.2022 laikas 15:38 Receptai – Patiekalai Omletas orkaitėje su varške ir daržovėmis
Omletas orkaitėje su varške ir daržovėmis - vasariškas patiekalas su daug baltymų ir vasariškų skonių. Tinka valgyti tiek pusryčiams, tiek pietums. Man jis skanus ir šaltas. Šio patiekalo proporcijas lengva pakeisti. Galima naudot...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau