Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Mistika » 2022 » Lapkričio » 27

Ar turite karminę skolą?

Metų pabaiga – tradicinis metas apibendrinti kai kuriuos gyvenimo rezultatus. Nors tarp mūsų hinduistų nėra daug, žodis „karma” tvirtai įžengė į mūsų gyvenimą, įasmenindamas tikrą bumerango dėsnį, pagal kurį tiek geri, tiek blogi blogi darbai vienokiu ar kitokiu pavidalu būtinai sugrįžta juos padariusiam asmeniui. Sužinokite, ar turite karminę skolą!

Požymiai, kad turite karminę skolą

Kartais, nepaisant geriausių ketinimų, atrodo, kad nuolat patenkame į destruktyvų elgesio modelio ratą. Atrodo, kad nėra pusiausvyros ir atrodo, kad jus persekioja nesėkmė, juodas ruožas ar bloga karma. Štai dažniausiai pasitaikantys ženklai, rodantys, kad galite turėti karminių skolų.

1) Pastebite savo gyvenime destruktyvius modelius. Tai yra:

  • nuolatiniai finansiniai sunkumai (nesugebėjimas gyventi pagal savo galimybes);
  • priklausomybės (alkoholis, apsirijimas, narkotikai, azartiniai lošimai, ištvirkavimas ir pan.);
  • atsakomybės vengimas;
  • kenkimas esamiems ir būsimiems santykiams.

Jei pastebėjote kai kuriuos iš šių dalykų, tikriausiai turite karminę pamoką, kurią turite išmokti. Jei nuolat patiriate finansinių sunkumų ar kovojate su priklausomybe nuo alkoholio, lošimų ar sekso, tai yra ženklas, kad turite karminę skolą.

2) Jūsų santykiai su žmonėmis yra toksiški. Nesvarbu, ar tai būtų draugystė, romantika ar santykiai šeimoje, visada yra problemų ir nerimo. Dėl toksiškų santykių nuolat jaučiatės emociškai išsekę. Tačiau tokių santykių nutraukti nesiryžtate, net jei nepataisomi.

3) Kitus iškeliate aukščiau savęs. Jūs per daug rūpinatės kitais žmonėmis ir dažnai save laikote paskutiniu, kad visi būtų laimingi. Atrodo, kad tai yra pats gerumas. Tačiau dažniausiai tai tėra tik silpnumas. Tokias atvejais atrodo, kad ir kiek gero padarytum kitiems, to niekada neužtenka. Žmonės visada nori ir jiems reikia vis daugiau iš jūsų. Jei persistengiate dėl kitų ar tiesiog negalite pasakyti „ne”, tai gali būti vienas ženklas, kad turite karminę skolą.

4) „Dabar atsisėsk ir pagalvok, ką padarei!”. Ar pagaunate save veikiantį, negalvodami apie pasekmes, ar pasakote tai, dėl ko vėliau gailėsitės? Šiais veiksmais jūs kaupiate karminę skolą dabartiniame gyvenime. Jei dažnai ištinka „aš neturėjau to daryti” akimirkų, tai yra ženklas, kad turite karminę skolą.

5) Po gerų įvykių iš karto eina blogi. Tai tikrai nemalonu. Puikus pavyzdys būtų, kai gaunate pinigų sumą, kurios nesitikėjote. Galvojate, kad išleisite ją naujiems batams ar mobiliajam telefonui, bet staiga kažkas nutinka, pavyzdžiui, jūsų automobilis atsitrenkia į tvorą ir remontas jums kainuos daugiau nei galvojote. Tai yra vienas žingsnis į priekį ir trys atgal.

6) Jūs nuolat nervinatės ir nerimaujate. Jūs negalite judėti į priekį. Atrodo, kad nieko negalite padaryti. Sako, kad gyvenimas yra kaip zebras, bet panašu, kad jums ši taisyklė negalioja, nes jums juoda juosta niekada nesibaigia. Bėdų pasitaiko nuolat. Galbūt sugedo ką tik nusipirktas telefonas, buvo atmestas darbas ar atšauktas skrydis. Bet kuriuo atveju viskas klostysis blogai. Problemos ir kančios gyvenime neišvengiamos, tačiau kai jos pasirodo gyvenime per dažnai, tai ženklas, kad turite karminę skolą ir turite už ją susimokėti.

Atsikratyti karminės skolos yra svarbiau, nei manote. Tai padeda išlaisvinti sielą iš visų žemiškų pančių, kad vieną dieną galėtumėte patirti visišką harmoniją. Kai miršta mūsų žemiški kūnai, egzistencija nesibaigia, tai kodėl turėtumėte būti skolingi dvasiniam pasauliui. Pirmas ir svarbiausias dalykas yra pripažinti, kad turite karminę skolą. Norint nutraukti karminės skolos grandines, reikia dėti daug pastangų, norint jas pašalinti.

priekavos.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.09.2018 laikas 14:36 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai astmos gydymui

Astma liaudies medicinoje, astma, astmos gydymas, receptai astmai, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

24.08.2018 laikas 09:36 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantys vaistažolių mišiniai
Šlapimui varyti liaudies medicinoje, Šlapimą varantys vaistažolių mišiniai, receptai šlapimui varyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydy...

Skaityti daugiau

14.08.2019 laikas 17:38 Receptai – Patiekalai Tinginiai virtinukai su varške
Tačiau kai po ranka yra receptai „Greiti patiekalai“, galima greitai pagaminti skanių patiekalų visai šeimai. Mes parengėme jums šį „Virtinukų-tinginių“ receptą. Beje, vaikai dažniausiai juos labai mėgsta!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau