Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gruodžio » 10

BUM! Pasaulio ekonomikos forumas skelbia, kad ‘Jėzus yra netikra naujiena’ ir ‘Dievas miręs’

Pasak Klauso Švabo (Klaus Schwab) ir Pasaulio ekonomikos forumo, kuris taip pat pareiškė, kad "Jėzus yra originalios netikros naujienos" ir kad WEF lyderiai "įgyja dieviškų galių" kurti ir naikinti, žmonės yra "hakeriai be sielos".

Pasak WEF, atsirado nauja viena pasaulinė religija, kuri suvienija visą žmoniją, garbinančią klimato mokslo, technokomunizmo ir eugenikos altorių. Dievas, Jėzus ir krikščionybė yra "netikros naujienos", kurias žmonija turi atmesti.

Jei jums sunku patikėti, kad Klauso Švabo WEF nueitų taip toli, akivaizdu, kad nesigilinote į pastarojo meto įvykius. Tuo šventvagystė nesibaigia. Klauso Švabo dešinioji ranka Juvalas Nojus Hararis (Yuval Noah Harari) paskelbė, kad WEF taip sėkmingai įgyvendino savo planus, kad jie pavers žmones dievais.

WEF taip pat vis priešiškiau nusiteikęs krikščionybės ir pagrindinių religijų atžvilgiu. Jei tik truputį paskaitysite tarp eilučių, bus aišku, kad WEF sąmoningai bando išstumti Jėzų.

Pasak WEF, Jėzus yra netikra naujiena, Dievas miręs, o jūs neturite sielos. Esate "hakerinis gyvūnas", kuris neturi laisvos valios gebėjimo.

Pasaulio ekonomikos forumas dešimtmečius praleido tyliai infiltruodamasis į demokratiškai išrinktas vyriausybes, skverbdamasis į ministrų kabinetus ir darydamas didžiulę įtaką pasauliui iš Švabo slėptuvės Šveicarijos Davoso mieste koridorių.

Dabar šie tironai tapo arogantiški ir įsitikinę savo sėkme. Jie nebesislepia šešėlyje ir nebetraukia marionečių virvelių iš už uždangos.

Pasak Švabo, jo vaidmuo - formuoti dabartinio laikotarpio pasaulio "transformaciją". Ir nenuostabu, kad jis žavisi Kinijos valstybės kontrolės autoritarizmo sistema.

Tvirtai kontroliuojant pasaulio lyderius ir ministrų kabinetus, Vakarų demokratija buvo sunaikinta. Trudeau Kanada tapo autoritarinės kontrolės dykviete. Jacintos Ardern Naująją Zelandiją Davoso technokratai tikriausiai kontroliuoja dar griežčiau.

Kodėl jie turėtų gerbti mus ir mūsų žmogaus bei konstitucines teises, jei laiko mus "hakeriniais gyvuliais", nesugebančiais laisvai mąstyti?

Pažvelkite į Braziliją ir pažvelkite į ateitį. Prezidento J. Bolsonaro šalininkai protestuoja prieš, jų teigimu, beprotiškai nesąžiningus ir korumpuotus rinkimus. WEF favoritas Lula, kuris dar net nepradėjo eiti pareigų, jau ėmėsi įgyvendinti Klauso Švabo vadovėlį ir įšaldė protestuotojų banko sąskaitas, šaltakraujiškai varžydamas žodžio laisvę ir teisę taikiai protestuoti.

Iš pradžių Kanada, dabar Brazilija. Vėliau Jungtinės Valstijos? Ateis, laikas ir Lietuvai. Žmogau atmerk akis.... dabar jau nebėra, kur dingti. Arba, kaip avinas paklusi ir eisi į jų skerdyklą, ar kovosi, kaip už savo teisęs... Jei TU, esi mąstantis žmogus... ir turi sielą, o nesi gyvulys neturintis sielos. Manai, kad tai ne farsas.... atmerk akis. Ateis ir tavo laikas, kai pareikalaus viską. ATSIBUSKITE!

Prancūzų milijardierius Philippe'as Argillier tvirtina turintis keturias duomenų bazes, kurios padės atskleisti 38 asmenis, kontroliuojančius visą pasaulį ir valdančius "šešėlinę vyriausybę". Bilas Geitsas (Bill Gates), kurio pristatinėti nereikia, yra vienas iš tų 38 nerinktų asmenų, kurie kontroliuoja kasdienį 8 mlrd. žmonių gyvenimą.

Pasak Argillier, jis gali įrodyti, kad Bideno administracija vykdo tiesioginius šios šešėlinės vyriausybės nurodymus.

Jei norite žvilgtelėti į šios šešėlinės vyriausybės ateitį, verta atkreipti dėmesį į naujausią Bilo Geitso (Bill Gates) pranešimą. B. Gatesas jau ne kartą vaidino Dievą. Robertas F. Kenedis jau prieš daugelį metų įspėjo mus apie šį B. Geitso psichologijos bruožą.

Pasak Kenedžio jaunesniojo, Pasaulio sveikatos organizacija "vykdo pasaulinius socialinius ir medicininius eksperimentus", vadovaudamasi savo mega donatoriaus Bilo Geitso vizija ir jo "religiniu tikėjimu, kad jis gali panaudoti technologijas (vakcinas ir GMO žemės ūkį), kad taptų visos žmonijos gelbėtoju".

"Gateso strategija nusipirkti PSO [Pasaulio sveikatos organizaciją] ir įsigyti JAV sveikatos apsaugos pareigūnų, tokių kaip Tony Fauci ir Deborah Birx, kontrolę" reiškia, kad "Microsoft" įkūrėjas dabar gali "diktuoti pasaulinę sveikatos politiką, turinčią įtakos 7 mlrd. žmonių, ir kontroliuoti pačias intymiausias mūsų gyvenimo detales", - teigė Kenedis jaunesnysis savo "Instagram" puslapyje.

Vos praėjusią savaitę Gatesas, atlikdamas netikro gelbėtojo vaidmenį, buvo pričiuptas sakantis pasaulio lyderiams, kad atėjo laikas "mirties komisijoms" spręsti, kas turi teisę gyventi ir mirti.

Žinoma, Gateso "mirties komisijos" yra susijusios su globalistinio elito manija dėl depopuliacijos (čia skirtas visiems, nuo tarnautojo iki darbininko) mes esame, pasak jų tik gyvulių banda, o jie Dievai.. Būtent tokį žiaurų, bejausmį pasaulį Gatesas ir šešėlinė Pasaulio ekonomikos forumo vyriausybė yra pasiryžę sukurti kaip savo Didžiojo pertvarkymo dalį. Negalime leisti, kad jų blogio religija taptų nauja norma.

Iš anksto įspėtas yra iš anksto ginkluotas.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.12.2017 laikas 15:51 Receptai – Patiekalai Receptai lieknėjantiems (pupalaiškio, gencijono)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Organizmo valymas. Ingredientai: trapiojo pupalaiškio, melsvojo gencijono, jonažolės žiedų ir lapų, paprastosios kraujažolės žiedų ir lapų, gysločio lapų, apynio spurgų.

Skaityti daugiau

06.10.2019 laikas 20:59 Receptai – Patiekalai Skanus Varškės Ir Uogų Vyniotinis

Pats paprasčiausias kepinys prie arbatos – tai lavašas, o dietiškiausias ir skaniausias variantas – tai vyniotinis iš lavašo su varškės įdaru. Į varškę galima dėti įvairias uogas, vaisius, daržoves, žalumynus, sūrį ...

Skaityti daugiau

05.08.2019 laikas 13:01 Receptai – Patiekalai Varškėčiai be kiaušinių receptas
Turbūt visi vaikučiai mėgsta saldžius varškėčius. Bet ką ten vaikučiai, juos dievina net suaugę! Pradžiuginkite savo šeimą skaniais, sočiais, ir naudingais pusryčiais, paruošę aromatingus varškėčius be kiaušinių. Jie ir jums išeis...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau