Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 12

Klauso Schwabo WEF planuoja cenzūruoti internetą naudodamas dirbtinį intelektą

Klauso Schwabo Pasaulio ekonomikos forumas (WEF) paskelbė apie planus moderuoti internetą naudojant dirbtinį intelektą, kuris identifikuotų "dezinformaciją", kenksmingą turinį ar bet ką kitą, kas, Klauso Schwabo nuomone, turėtų būti cenzūruojama.

Pagal pasiūlymą dėl interneto cenzūros reikės, kad "teminiai ekspertai" pateiktų dirbtinio intelekto mokymo rinkinius, kad jis galėtų išmokti atpažinti ir pažymėti arba apriboti turinį, kuris, WEF nuomone, yra "pavojingas".

WEF trečiadienį paskelbė straipsnį, kuriame išdėstė planą, kaip įveikti dažnus "vaikų išnaudojimo, ekstremizmo, dezinformacijos, neapykantos kalbos ir sukčiavimo" internete atvejus, su kuriais, pasak straipsnio autoriaus "ActiveFence Trusty & Safety" viceprezidento Inbalo Goldbergerio (Inbal Goldberger), organizacijos teigimu, negali susitvarkyti žmonių "pasitikėjimo ir saugumo komandos".

Sistema veikia pasitelkdama "žmogaus kuruojamą, daugiakalbę, ne iš platformos gaunamą informaciją", įvestį, teikiamą iš ekspertų šaltinių, kad sukurtų "mokymosi rinkinius" dirbtinio intelekto mašinai.

"Papildžius šį pažangesnį automatinį aptikimą žmogaus kompetencija, kad būtų peržiūrėti kraštiniai atvejai ir nustatyti klaidingai teigiami bei neigiami rezultatai, o tada šias išvadas pateikus atgal į mokymo rinkinius, galėsime sukurti dirbtinį intelektą su integruotu žmogiškuoju intelektu", - teigė Goldbergeris.

DailyCaller pranešimas: Goldbergerio teigimu, pasitikėjimo ir saugos komandos gali padėti dirbtiniam intelektui spręsti anomalius atvejus, kad jis galėtų aptikti turinio niuansus, kurių automatinė sistema gali nepastebėti arba neteisingai interpretuoti.

"Žmogus moderatorius, kuris yra Europos baltųjų viršenybės ekspertas, nebūtinai galės atpažinti žalingą turinį Indijoje arba dezinformacinius pasakojimus Kenijoje", - aiškino ji. Laikui bėgant ir dirbtiniam intelektui praktikuojantis su daugiau mokymosi rinkinių, jis pradeda atpažinti, kokį turinį moderatorių komandos laikytų įžeidžiančiu, ir pasiekia "beveik tobulą aptikimą" masiniu mastu,

Goldberger teigė, kad ši sistema apsaugos nuo "vis pažangesnių veikėjų, unikaliais būdais piktnaudžiaujančių platformomis".

Interneto žiniasklaidos platformų, tokių kaip "Facebook" ir "Twitter", pasitikėjimo ir saugumo komandos turi "niuansuotą dezinformacijos kampanijų supratimą", kurį taiko turinio moderavimui, sakė Goldbergeris.

Tai apima bendradarbiavimą su vyriausybinėmis organizacijomis, pavyzdžiui, siekiant filtruoti turinį, kuriame skleidžiamas pasakojimas apie COVID-19. Ligų kontrolės ir prevencijos centras patarė didžiosioms technologijų bendrovėms, kokio tipo turinį jų svetainėse žymėti kaip dezinformaciją.

Socialinės žiniasklaidos bendrovės taip pat taikėsi į konservatyvų turinį, įskaitant pranešimus, kuriuose neigiamai vaizduojami abortai ir transseksualų aktyvizmas arba kurie prieštarauja vyraujančiam supratimui apie klimato kaitą, juos ženklindamos kaip "dezinformaciją" arba visiškai blokuodamos.

WEF dokumente nenurodoma, kaip būtų sprendžiama dėl AI mokymo grupės narių, kaip jie būtų atskaitingi ir ar šalys galėtų vykdyti AI kontrolę.

WEF susirinkimuose dalyvaujantys elitiniai verslo vadovai yra pateikę pasiūlymų, kuriais plečiama įmonių vykdoma žmonių gyvenimo kontrolė. Paskutiniame WEF metiniame aukščiausiojo lygio susitikime kovo mėn. Kinijos tarptautinės technologijų bendrovės "Alibaba Group" vadovas pasigyrė apie sistemą, skirtą stebėti individualius anglies pėdsakus, atsirandančius dėl valgymo, kelionių ir panašaus elgesio.

"Ateitį kuriame mes, galinga bendruomenė, tokia kaip jūs, esanti šioje salėje", - WEF įkūrėjas ir pirmininkas Klausas Švabas (Klaus Schwab) sakė daugiau kaip 2 500 pasaulio verslo ir politikos elito atstovų.

P komentaras: užsienis rašo, todel tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.11.2017 laikas 13:45 Receptai – Patiekalai Juodasis ridikas nuo kosulio

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: juodasis ridikas, medus.

Skaityti daugiau

10.12.2019 laikas 10:42 Receptai – Patiekalai Įdaryti Kiaušiniai: Chorizo Ir Sūrio Įdaras
Kiaušinius dedame į šaltą vandenį ir kai užvirs verdame ant silpnos ugnies 10 minučių. Virtus kiaušinius paliekame atvėsti šaltame vandenyje. Nulupame chorizo dešros odelę, supjaustome ją smulkiau ir truputį pakepiname keptuvėje ...

Skaityti daugiau

10.06.2019 laikas 08:20 Receptai – Patiekalai Šokoladiniai keksiukai. Šokoladinių keksiukų receptas

Pasigaminkime namuose, naminius keksiukus. Šokoladinių keksiukų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau