Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gruodžio » 12

Kongresas: Jackas Dorsey susiduria su 5 metų laisvės atėmimo bausme už melagingų parodymų davimą

Buvusiam "Twitter" vadovui Jackui Dorsey (Jack Dorsey) gresia mažiausiai penkerių metų laisvės atėmimo bausmė už melavimą Kongresui apie "Twitter" praktiką uždrausti konservatyvius ir nepriklausomus balsus.

Šeštadienį kongresmenas Andy Biggsas (Andy Biggs) (AZ) pareiškė, kad netrukus gali būti pradėtas oficialus Dorsey nusikaltimų tyrimas:

"Twitter" bylos atskleidžia, kad buvęs "Twitter" vadovas Jackas Dorsey galėjo duoti melagingus parodymus. Prisiekęs Kongresui jis sakė, kad "Twitter" neuždraudžia šešėlinių konservatorių. Twitter buvo. Jį turėtų tirti @JudiciaryGOP ir @GOPoversight".

Mediarightnews.com praneša: Dabartinis "Twitter" savininkas ir generalinis direktorius Elonas Muskas (Elon Musk) paviešino keletą vidinių "Twitter" darbuotojų pranešimų. Iš pranešimų matyti, kaip buvo žymimos paskyros, dėl to jos tapo mažiau matomos, o kartais - tik konkretus tviteris.

Tokia praktika, kurią "Twitter" neigė, iš tikrųjų šešėlyje buvo uždraustos paskyros arba tviterio žinutės.

2018 m. liudydamas Kongrese Dorsey buvo paklaustas: "Socialinė žiniasklaida yra surežisuota taip, kad cenzūruotų konservatorius, ar tai tiesa apie "Twitter"?".

Dorsey atsakė: "Ne."

"Twitter Files" paskelbta informacija, regis, rodo, kad buvęs "Twitter" generalinis direktorius galėjo meluoti Kongresui, duodamas melagingus parodymus. Taip pat spėliojama, kad Dorsey taip buvo atitrūkęs nuo savo, kaip generalinio direktoriaus, pareigų, kad galbūt net neįsivaizdavo, kas iš tikrųjų vyksta.

Biggsas ragina Atstovų Rūmų teismų komitetą, taip pat GOP priežiūros komitetą giliau pasinerti į tai, ką, atrodo, "Twitter Files" atskleidžia.

Atrodo, kad Dorsey taip pat nustebino "NYPost" istorija, kurioje dalijamasi ieškiniu, kuriame teigiama, kad "Twitter" nesiėmė veiksmų dėl vaikų pornografijos, nes ji nepažeidė politikos. Dorsey paprašė Musko paviešinti visus jo elektroninius laiškus, kad įrodytų, jog tai netiesa.

Kadangi kitą kadenciją Atstovų Rūmus kontroliuos respublikonai, pamatysime, ar šiuo klausimu kas nors bus daroma, ar Bigso raginimai liks be atgarsio. 

Paskutiniu metu, daug tiesos lenda iš "Twitter". Tai galime daryti vieną prielaidą, jei šį bendrovė vykdė tokius nusikaltimas, kodėl negali vykdyti ir kitos soc. tinklų bendrovės? Prisidegdamos ir apmokėdamos žiniasklaidoms tikrinti faktus. O dabar Muskas ragina patraukti Fauci baudžiamojon atsakomybėn už Covid informacijos nuslėpimą.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.11.2019 laikas 21:46 Receptai – Patiekalai Sultingi obuolių varškės blynai pusryčiams. Nepakartojamas skonis!
Šie varškėčiai yra skanesni ir švelnesni nei tradiciniai. Nepakartojamas skonis! Patiekiame su grietine.

Skaityti daugiau

03.07.2019 laikas 18:39 Receptai – Patiekalai Tinginys su graikiniais riešutais

Gaminame. Tinginys su graikiniais riešutais. Į puodą beriame cukrų, kakavą, pilame pieną ir maišant užkaitiname. Nukeliame nuo ugnies ir dedame sviestą, išmaišome. Jeigu sviestas neišsilydė, dar truputėlį pakaitiname, bet neužv...

Skaityti daugiau

19.06.2019 laikas 21:45 Receptai – Patiekalai Chačapuri su sūriu pusryčiams per 15 minučių
Chačapuri su sūriu, tradicinis gruzinų virtuvės patiekalas, jau seniai yra mėgstamas daugelyje šalių. Traški plutelė su gardžiu sūrio įdaru viduje … Taip, tai nuostabu!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau