Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2022 » Gruodžio » 13

10 geriausių būdų, kaip apsisaugoti nuo Fauci gripo, apie kuriuos galbūt nežinojote

Šiuo metu dauguma natūralios sveikatos šalininkų žino apie natūralių priemonių galią užkirsti kelią ligoms, jas įveikti ir anksti nutraukti. Jie žino, kad vėsiais ir šaltaisiais mėnesiais reikia vartoti daugiau vitamino D3, gilintis į česnaką, cinamoną, vitaminą B12, vitaminą C ir mikroelementus. Nuo pat pandemijos pradžios masė žmonių pradėjo reguliariai plauti rankas, dažnai valyti paviršius ir rankenas antivirusinėmis priemonėmis ir vengti liesti akis, nosį ir burną viešose vietose. Tai tiesiog "pagrindinė mityba", padedanti apsisaugoti nuo visų ligų - nuo peršalimo iki gripo. Tačiau daugelis imuninę sistemą stiprinančių entuziastų daro kur kas daugiau ir reguliariai, ypač tada, kai ligos simptomai pasireiškia pirmieji. Skambinkite pavojaus signalais.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Toliau pateikiama 10 būdų, apie kuriuos dauguma žmonių nežino arba žino, bet dar nepanaudojo, kad užkirstų kelią ligoms. Burnoje atsirado opaligė? Šiek tiek skauda gerklę? Šniurkščiojate ir jaučiate, kad kaklo liaukos šiek tiek patinusios? Galbūt jus kamuoja nedidelis kosulys, bet nežinote, kodėl? Tai požymiai, kad jau susirgote infekcija arba buvote veikiami kai kurių ligų sukėlėjų, pavyzdžiui, sezoninio gripo atmainų arba kelių susilpnintų Covid atmainų. Gali būti, kad susirgote PSO FLU (dar žinomas kaip Pasaulio sveikatos organizacijos platinamas Wuhan laboratorijos virusas).

Ką daryti? Peržiūrėkite keletą saugių, patikimų, sveikų variantų, kaip šarminti organizmą, sustiprinti imunitetą, išnaikinti patogenus, apsivalyti nuo kai kurių svetimų "baltymų" arba tiesiog pamaitinti žarnyną būtent tuo, ko jis nori.

10 geriausių būdų, apie kuriuos galbūt nežinojote, kaip apsisaugoti nuo farmacijos manipuliuojamų ligų sukėlėjų, įskaitant PSO FLU

#1. Jodo (povidono) sinusų skalavimo skystis, burnos skalavimo skystis ir purškalas - sustabdykite Wuchano viruso plitimą. Pauliaus sinusų centras (The St. Paul’s Sinus Centre) pasidalijo įrašu su mokomuoju vaizdo įrašu, kuriame pacientams rodoma, kaip atlikti specifinį nosies skalavimo būdą, skirtą Wuhan viruso plitimui sustabdyti. #1. Jodo (povidono) sinusų skalavimo skystis, burnos skalavimo skystis ir purškalas - sustabdykite Wuhan viruso plitimą. Pauliaus sinusų centras  pasidalijo įrašu su mokomuoju vaizdo įrašu, kuriame pacientams rodoma, kaip atlikti specifinį nosies skalavimo būdą, skirtą Wuhan viruso plitimui sustabdyti. Yra žinoma, kad vietinis antiseptikas, povidono jodas, neleidžia mikroorganizmams daugintis. Daugelis žino apie jį, skirtą žaizdoms gydyti ir odai dezinfekuoti prieš operacijas ir po jų.

Naujas tyrimas atskleidė, kad jis gali būti naudojamas kaip sinusų skalavimo skystis ir gerklės skalavimo skystis, ir net kaip gelio nosies purškalas Kovid-19 gydyti ir anksti sustabdyti ligą. Tyrėjai atskleidžia, kad atskiesta priemonė sumažina viruso koncentraciją seilėse ir gali sumažinti viruso koncentraciją gleivėse... "iki tokio lygio, kad viruso perdavimą sveikatos priežiūros darbuotojams, šeimos ir bendruomenės nariams būtų galima sumažinti iki minimumo, jei ne nutraukti". Įspūdinga. Kodėl apie tai nepranešama per visas naujienas?

#2. Vaistiniai grybai - stiprina imunitetą ir saugo nuo vėžio (kurį gali sukelti smailiojo baltymo krešulio injekcijos).

#3. Raudonėlių aliejus - įrodyta, kad jis naikina nepageidaujamas bakterijas, grybelius, mieles, parazitus ir virusus.

#4. Valgomoji soda (palaiko organizmo pH šarmą žemoje 7-oje vietoje) - taip pat puiki daugiafunkcinė paviršių ir buitinių produktų valymo priemonė.

#5. Melatoninas - mažina koronavirusinės infekcijos tikimybę.

#6. Šalavijas - antibakterinės, priešuždegiminės ir antioksidacinės šalavijo savybės naudojamos naminėms priemonėms, kuriomis gydomi ankstyvieji peršalimo ir gripo simptomai. Šis augalas taip pat gali palengvinti perkrovą ir kvėpavimo takų problemas.

#7. Imbieras - tokie supermaisto produktai kaip imbieras padeda sustiprinti organizmo imuninę sistemą, kad ji galėtų kovoti su bakterijomis, virusais, patogenais ir parazitais.

#8. Kajenas - "žolelių karalius" jau kelis tūkstantmečius vertinamas, nes labai naudingas širdžiai ir kraujotakos sistemai. Be to, kajeno pipiruose esantis beta karotinas apsaugo nuo laisvųjų radikalų daromos žalos ir ją atstato.

#9. Oksitocinas - tiesiogiai stiprina imuninę sistemą ir didina kitų hormonų, kovojančių su infekcijomis, kiekį. Taip pat mažina bendrą stresą organizme, mėgstamas naujų mamų, glaudžiančių savo kūdikį.

#10. Deguonis (Oxygen) - stiprina imuninę sistemą ir gerina ląstelių kvėpavimą.

Melatoninas (Melatonin) gali padėti kovoti su SARS-CoV-2 infekcijomis

Žurnale "PLOS Biology" paskelbtame tyrime Klivlendo klinikos mokslininkai atrado, kad melatoninas puikiai padeda išvengti koronavirusinės infekcijos, dar vadinamos Fauci gripu. Melatoninas yra labai stiprus antioksidantas, jis užkerta kelią oksidacijos sukeltiems ląstelių (mitochondrijų) pažeidimams ir energijos nepakankamumui.

Tyrėjai palygino "COVID-19 pasireiškimus ir patologijas su 64 kitų ligų pasireiškimais ir patologijomis" ir nustatė, kad melatoninas yra labai naudingas gydant kvėpavimo takų ligas, konkrečiai nukreiptas į "autoimunines, plaučių ir neurologines ligas, (kurios) turi didelį tinklo artumą koronaviruso genams ir baltymams". Tuo remdamiesi jie nustatė daugiau kaip 30 "vaistų", teikiančių terapinių vilčių Fauci gripui gydyti, įskaitant melatoniną. Apibendrindami jie teigė: "Mūsų tyrime pateikiama galinga, integracinė tinklinės medicinos strategija, leidžianti prognozuoti su COVID-19 susijusių ligų pasireiškimus ir palengvinti veiksmingo gydymo paiešką."

Taip pat pasidomėkite fermentais ir probiotikais žarnynui. Peržiūrėkite visus nuostabius vietinius vaistus, kuriuos kasdien naudojo Amerikos indėnai.

Žiūrėkite tai:

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.05.2019 laikas 15:16 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai uždegimų mažinimui

Uždegimams mažinti liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai uždegimų mažinimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

...

Skaityti daugiau

06.11.2017 laikas 13:59 Receptai – Patiekalai Anyžių sėklų nuoviras gydo užkimimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: užkimimas. Ingredientai: anyžiaus sėklos, vanduo, medus, konjakas

Skaityti daugiau

23.06.2019 laikas 19:26 Receptai – Patiekalai Bulviniai blynai

Bulvinių blynų receptas. 200 g varškės (skystesnės, pakeliuose) dėkite į dubenėlį, ištrinkite šakute ir atskieskite šlakeliu pieno. Pagardinkite druska ir gerai išmaišykite. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau