Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2022 » Gegužės » 12

Šios natūralios medžiagos NEUTRALIZUOJA kovidų vakcinos spyglių baltymus

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Apskaičiuota, kad nuo Wuhan koronaviruso (Covid-19) jau paskiepyta daugiau kaip 4,5 mlrd. žmonių visame pasaulyje. Tačiau daugelis iš jų dabar kenčia nuo "ilgo" kovido, kuris gali būti dėl nuolatinės žalos, kurią sukelia (viruso vektoriaus) sudėtyje esantys ir (mRNA) skiepuose gaminami spyglių baltymai.

Kovido injekcijų baltymai, dar vadinami S baltymu, daro daug daugiau žalos nei tik prisijungia prie organizmo AKF (angiotenziną konvertuojančio fermento) receptorių ir leidžia virusui įsiskverbti į ląsteles. Pasirodo, covid jab spike baltymai sąveikauja su daugeliu kitų ląstelių audinių, įskaitant plaučius, mitochondrijas ir širdies ir kraujagyslių sistemą.

Ši ataka sukelia įvairiausių sveikatos pažeidimų daugybei sudėtingų ir kompleksinių organizmo sistemų. O naudojant messenger RNR injekcijas ("Pfizer-BioNTech" ir "Moderna"), smailiosios RNR baltymai organizme gaminami dar ilgai po pirmųjų injekcijų.

Dabar jau tikrai žinome, kad smūgių baltymai:

- pažeidžia plaučių ląsteles (įskaitant plaučių alveoles ir plaučių endotelio ląsteles)
- pažeidžia mitochondrijas ir DNR struktūras
- pažeidžia širdies ir kraujagyslių ląsteles
- didina kraujo krešulių susidarymo riziką
- pažeidžia smegenų ląsteles
- skatina uždegimą
- slopina imunitetą
- didina vėžio riziką

2021 m. straipsnyje, paskelbtame bioRxiv preprint talpykloje, nustatyta, kad spyglių baltymai sukelia 1 tipo katalizinių receptorių padidėjimą inkstų ląstelių audinyje, todėl inkstai tampa jautresni Fauci gripui.

Spyglių baltymai taip pat sukelia plonosios žarnos ląstelėse didelį kiekį L-SIGN (kepenims / limfmazgiams būdingų viduląstelinės adhezijos molekulių-3 griebiamųjų neintegrinų) receptorių, kurie gina nuo patogenų. Problema yra ta, kad atsiradus daug adhezijų, plonoji žarna tampa jautresnė virusinei infekcijai.

Panašiai spyglių baltymai sukelia DC-SIGN (dendritinių ląstelių specifinės tarpląstelinės adhezijos molekulės-3, griebiančios neintegriną) receptorių padidėjimą plaučiuose, o tai gali sukelti uždegimo simptomus plaučiuose.

"Be to, spyglių baltymai gali sukelti įvairaus laipsnio organų oksidaciją, dėl kurios daugiau ląstelių miršta anksčiau laiko ir organizmas patenka į hiperoksiduotą būseną, o tai gali dar labiau padidinti vėžio riziką", - praneša "The Epoch Times".

Kitame tyrime, paskelbtame žurnale "Journal of the American Heart Association" (JAHA), nustatyta, kad spyglių baltymai neigiamai veikia plaučių funkciją, nes dėl jų plaučių alveolių ląstelių sienelės sustorėja ir sukietėja. Jie taip pat slopina plaučių ląstelių mitochondrijas, kuriose gaminama energija.

Užsitęsę koviodo simptomai iš tikrųjų gali būti susiję su tuo, kad spyglių baltymai pažeidžia mitochondrijas ir blokuoja energijos gamybą. Dėl to atsiranda kaskada sutrikimų ir sveikatos problemų, kurios skiriasi priklausomai nuo žmogaus.

Bene labiausiai baiminamasi dėl širdies ir kraujagyslių sistemos pažeidimų, kurių riziką smailių baltymai labai padidina. Po jų poveikio labai padidėja kraujo krešulių susidarymo rizika, todėl daugeliui "visiškai paskiepytų" žmonių išsivysto tokios ligos kaip miokarditas ir perikarditas.

Štai kaip apsisaugoti nuo spyglių baltymų žalos

Jei jūs arba kas nors iš jūsų pažįstamų "pasiskiepijote" nuo Wuhan koronaviruso (Covid-19) ir dabar dėl to apgailestaujate, visa viltis dar neprarasta. Moksliškai įrodyta, kad toliau išvardyti vitaminai ir vaistažolės padeda neutralizuoti spyglių baltymus ir jų daromą žalą organizmui.

Pasaulinė sveikatos taryba (WCH) rekomenduoja šiuos imunitetą stiprinančius junginius, kurie gali padėti išstumti vakcinos smaigų baltymus ir kartu pagerinti jų sukeliamus simptomus:

  • Vitaminas C
  • Vitaminas D
  • Omega 3 riebalų rūgštys
  • Kvercetinas
  • Melatoninas
  • Cinkas

N-acetilcisteinas (NAC) yra galinga priešuždegiminė priemonė, kuri dar labiau padeda apsaugoti organizmą nuo smailių baltymų pažeidimų.

Mažai histamino turinčios dietos vartojimas taip pat padės užkirsti kelią imuninei sistemai pernelyg reaguoti ir dar labiau pakenkti organizmui, o tokia situacija vadinama citokinų audra.

Įprasti vaistai, kurie gali padėti pagerinti simptomus, yra šie:

  • Aspirinas
  • Antihistamininiai vaistai
  • Steroidai
  • Kolchicinas
  • Mastinių ląstelių stabilizatoriai
  • Ivermektinas

Aspirinas padeda skystinti kraują, todėl sumažėja trombų ir vis dar baimę keliančio Fauci gripo injekcijos kraujo krešulių, nuo kurių kenčia daugelis žmonių, rizika.

Antihistamininiai vaistai, panašiai kaip NAC, apsaugo nuo pernelyg didelio imuninės sistemos suaktyvėjimo, o kiti padeda sumažinti uždegimą.

Ivermektinas, beje, yra galinga priemonė nuo įvairių sveikatos sutrikimų, įskaitant vėžį. Daugeliui jis taip pat padeda išvalyti organizmą nuo Fauci gripo.

Augalų karalystėje toliau išvardytos medžiagos yra spyglių baltymų inhibitoriai:

  • Savigydos ekstraktas
  • Pušų spyglių ekstraktas
  • Kiaulpienių lapų ekstraktas
  • Rheum emodim

Neemas, kaip ir ivermektinas, yra dar vienas spyglių baltymų inhibitorius.

Kalbant apie spyglių baltymų neutralizatorius, toliau išvardytos vaistažolės ir medžiagos yra neįtikėtinai perspektyvios šalinant injekcijų padarytą žalą:

  • NAC
  • Glutationas
  • pankolių arbata
  • anyžių arbata
  • Pušų spyglių arbata
  • Jonažolė
  • Lithospermum
  • Vitaminas C

"Kai kurios iš šių sudedamųjų dalių, pavyzdžiui, pušų spygliuose esanti šikimo rūgštis, pasižymi antioksidacinėmis savybėmis, kurios gali sumažinti oksiduotų laisvųjų radikalų kiekį organizme ir suteikti detoksikacinį poveikį", - praneša "The Epoch Times".

Daugiau naujausių žinių apie Vuchano koronavirusą (Covid-19) rasite svetainėje Pandemic.news.

P komentaras: tiesa slypi kažkur anapus, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.07.2019 laikas 08:00 Receptai – Patiekalai Varškės tortas su apelsinais
Gaminame namuose. Varškės tortai ne pirmą sezoną yra populiarumo pike ir tai nestebina. Jie lengvi – gabalėlio nebus per daug užbaigiant pačią sočiausią puotą. Paprastai žymiai mažiau kaloringi nei tortai su sviestiniu kremu…O dar...

Skaityti daugiau

03.09.2018 laikas 08:47 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai pigmentinių dėmių blukinimui

Pigmentinių dėmių blukinimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai pigmentinių dėmių blukinimui, receptai pigmentinių dėmių blukinimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaist...

Skaityti daugiau

31.01.2018 laikas 11:26 Receptai – Patiekalai Morkų kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Morka

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.03.2024 laikas 08:48 Kaip pagaląsti tarką: ji bus kaip nauja

Tačiau laikui bėgant tarka pradeda blogiau tarkuoti, jos ašmenys nusitrina. Tačiau neskubėkite tarkos išmesti. Iš tikrųjų virtuvės įrankius galite galąsti patys. Šiam tikslui pravers priemonės, kurias turi kiekviena namų šeimininkė.

...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:29 Senovės ateiviai: žmonių ir "dievų" maišymas

Visuose pasaulio religiniuose tekstuose randame keletą bendrų dalykų, susijusių su senovės būtybių iš dangaus apsilankymais. Graikų ir romėnų imperijų mitologijoje skaitome apie titanus, milžinus, kurie buvo "dievų" ir jų žmogiškų žmonų ...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:19 100 dienų po vandeniu mokslininką atjaunino 20 metų

Į pensiją išėjęs karinio jūrų laivyno naras Džozefas Dituri pateko į laikraščių antraštes, kai 2023 m. kovo 1 d. ėmėsi novatoriško eksperimento. Dituri apskaičiavo, kad 100 dienų, praleistų Atlanto vandenyne maždaug 9 metrų gylyje po vandeniu, gal...

Skaityti daugiau