Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Balandžio » 15

Tyrime nagrinėjama, kokios žolelės geriausiai neutralizuoja karališkosios kobros nuodus

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

2012 m. žurnale "Drug Discoveries & Therapeutics" buvo paskelbtas tyrimas, kuriame buvo vertinamas vaistažolių veiksmingumas gydant gyvatės įkandimus.

Atsižvelgiant į visas aktualiausias naujienas apie gyvatės nuodus ir Vuchano koronavirusą (Covid-19), tyrimo išvados šiuo metu yra labai aktualios.

Tyrėjai nagrinėjo Curcuma antinaia ir Curcuma contravenenum, dvi kurkumino formas, Andrographis paniculata (žaliąją čiurkšlę) ir Tanacetum parthenium (karštligę), kuriuos jie išbandė ir paruošė kaip preparatą nuo Ophiophagus hannah (karališkosios kobros) nuodų intoksikacijos.

ĮSPĖJIMAS TEORETIKAMS IR MOKLO TIKRINTOJAMS: Tie, kurie ketina komentuoti vaistažolių veiksmingumą gydant gyvatės įkandimus ir gyvatės nuodų teoriją, turėtų bent jau susipažinti su naujausiais biomokslų pasiekimais. 

Tada jie ištyrė šį izoliuotą žiurkių pilvaplėvės nervų ir hemidiafragmos preparatą in vitro ir atskleidė jo gebėjimą slopinti nuodų neuromuskulinį perdavimą. Šie augaliniai preparatai veiksmingai panaikino nuodų sukeltą raumenų susitraukimo slopinimą.

"Iš C. contravenenum išskirtas labdano trialdehidas buvo identifikuotas kaip geriausia antagonizuojanti medžiaga mažų mikromolių diapazone", - aiškinama tyrime. "Stipriausio C. contravenenum ekstrakto preparatų bandymai parodė, kad žvakutė su vitepsoliu H15 buvo veiksmingas vaistas nuo O. Hannah nuodų."

"Šis tyrimas išaiškino veikliuosius junginius, lemiančius tradiciškai naudojamų vaistažolių antivenininį aktyvumą, ir pasiūlė tinkamiausią preparatą, kuris ateityje gali padėti sukurti stipriai veikiančius vaistus gyvatės įkandimui gydyti."

Nustatyta, kad natūralūs vaistažolių ekstraktai yra stabilesni už susintetintas versijas

Tyrimais patvirtinta, kad bent trys skirtingos kurkumų rūšys (C. zedoaroides, C. antinaia ir C. contravenenum) kartu su kitais dviem tradiciniais vaistais (A. paniculata ir T. parthenium) gydo ir panaikina karališkosios kobros gyvatės nuodų poveikį.

"Be labdano dialdehido, kuris buvo aptiktas C. zedoaroides ankstesniame mūsų tyrime, labdano laktonas ir labdano trialdehidas, išskirti iš kurkumų rūšių C. antinaia ir C. contravenenum, dabar pasirodė veiksmingi prieš nuodus", - toliau atskleidžiama tyrime.

"Labdano trialdehidas yra geriausia iki šiol žinoma antineurotoksinė medžiaga".

Tačiau viena iš izoliuoto labdano traldehido problemų yra ta, kad jis yra nestabilus. Kita vertus, nustatyta, kad natūrali versija, pagaminta iš augalinio ekstrakto, šią medžiagą kartu su labdano traldehidu palieka stabilią ir veiksmingą.

Didelėmis dozėmis karpažolės ekstraktas gali būti naudojamas kaip gyvatės nuodų intoksikacijos priemonė, nors vienintelis tikrai veiksmingas preparatas yra žvakutė. Šviežiai sumalta šakniastiebio šaknis yra dar vienas stiprus preparatas.

"Šie rezultatai pateikė įrodymų apie kai kurių tradicinių vaistų kaip priešnuodžių naudingumą ir davė užuominų apie vaistų kūrimą ateityje", - rašoma tyrimo išvadose.

"Šiuo metu atliekami tolesni tyrimai, siekiant pakeisti šiame tyrime naudotą antivenino tyrimą in vitro metodu, kai naudojamas vištos žarnynas, o ne laboratorinių gyvūnų audinys."

Beje, žalioji čiurkšlė (Green chiretta) buvo sėkmingai panaudota Tailande gydant Fauci gripą.

Užuot privertusi savo žmones vartoti mirtinus vaistus, tokius kaip remdesiviras, ir būti prijungtiems prie dirbtinės plaučių ventiliacijos aparato, kaip tai darė Jungtinės Valstijos, Tailando vyriausybė suteikė leidimą Andrographis paniculate naudoti kaip vaistą nuo šios ligos.

"Esu skaitęs, kad farmacinės kokybės metileno mėlynasis (methylene blue) yra veiksmingas prieš kovidą, taip pat ir prieš kitus užkratus, pavyzdžiui, maliariją", - rašė "Natural News" komentatorius.

"Necivilizuotas" trečiasis pasaulis gelbsti savo piliečių gyvybes, naudodamasis vaistažolėmis, papildais ir puikiais vaistais, tokiais kaip hidroksichlorochinas ir ivermektinas, o "civilizuotas" pirmasis pasaulis tiesiog žudo savo piliečius, padedamas "Facebook", "Twitter", CDC ir FDA", - rašė kitas.

Dar kažkas sakė, kad jis ar ji vartoja žaliąją chiretą (green chiretta) du kartus per dieną ir daugiau niekuo neserga.

"Andrografis (Andrographis) turi labai gerą saugumo rekordą ir jis plokščiai veikia", - toliau rašė šis asmuo.

Daugiau susijusių naujienų apie kovidą ir gyvatės įkandimo nuodų bombikę rasite svetainėje Pandemic.news.

Šio straipsnio šaltiniai:

ResearchGate.net

Paranormal.lt

NaturalNews.com

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.09.2018 laikas 07:38 Receptai – Patiekalai Vaistažolės aterosklerozės gydymui

Aterosklerozė liaudies medicinoje, vaistažolės aterosklerozės gydymui, aterosklerozė, aterosklerozės gydymas, receptai aterosklerozės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolė...

Skaityti daugiau

12.09.2018 laikas 08:26 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai mėšlungio gydymui

Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Mėšlungis liaudies medicinoje, Mėšlungis, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo mėšlungio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė me...

Skaityti daugiau

10.12.2019 laikas 10:42 Receptai – Patiekalai Įdaryti Kiaušiniai: Chorizo Ir Sūrio Įdaras
Kiaušinius dedame į šaltą vandenį ir kai užvirs verdame ant silpnos ugnies 10 minučių. Virtus kiaušinius paliekame atvėsti šaltame vandenyje. Nulupame chorizo dešros odelę, supjaustome ją smulkiau ir truputį pakepiname keptuvėje ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
02.05.2024 laikas 07:26 „AstraZeneca“ pagaliau pripažino, kad jos vakcina COVID-19 sukelia trombozę su trombocitopenijos sindromu (TTS)
Nors „AstraZeneca“ ir kiti vakcinų gamintojai, prieš išleisdami visuomenei savo vakcinas COVID-19, privertė viso pasaulio vyriausybes pasirašyti nuostolių atlyginimo sąlygas, apsaugančias bendroves nuo atsakomybės, dešimtys šeimų, kurios galiausiai b...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 06:50 Gegužės 2 d. horoskopas: Vandeniai, Jaučiai, Liūtai ir Skorpionai gali jausti jausmų perteklių
Šiandien -  nedidelės įtakos diena, ypač antroji jos pusė. Neturėtumėte pradėti ko nors naujo, vargu ar šios dienos energijos padės jums tai įgyvendinti iki galo. Greičiausiai šiandien sėkmė bus menka. Jei esate linkę į edemas, šiandien galimas šio n...

Skaityti daugiau

01.05.2024 laikas 18:57 Oficialiu tyrimu patvirtinta, kad vitaminas D padeda kovoti su visomis vėžio formomis

Dr. Mercola sako, kad jis primygtinai rekomenduoja kasdien protingai būti saulėje, o viena iš priežasčių yra ta, kad tai padeda natūraliai optimizuoti vitamino D kiekį. Mažas vitamino D kiekis siejamas su padidėjusia vėžio rizika1 , o vitaminas D ...

Skaityti daugiau