Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Balandžio » 13

Ar monokloniniai antikūnai yra gyvatės pagrindu sukurto kovido sudedamoji dalis?

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Plandemijos pradžioje oficiali versija buvo tokia, kad Vuchano koronavirusas (Covid-19) pateko nuo šikšnosparnių Kinijos drėgname turguje. Tačiau paaiškėjo, kad pačiame pirmajame teiginyje virusas iš tikrųjų buvo siejamas su gyvatėmis.

Dr. Bryanas Ardis (Bryan Ardis) interviu Mike'ui Adamsui (Mike Adams), "Sveikatos reindžeriui", kurį žiūrėkite toliau, atskleidė naujus faktus, kurie nėra visiškai nauji, bet apie kuriuos niekada nebuvo plačiai pranešta. Dėl šios priežasties dauguma žmonių net nežino apie gyvatės ryšį.

ĮSPĖJIMAS TEORETIKAMS IR MOKLO TIKRINTOJAMS: Tie, kurie ketina komentuoti daktarą Ardį ir gyvatės nuodų teoriją, turėtų bent jau susipažinti su naujausiais biomokslų pasiekimais. 

2021 m. gruodžio 1 d., kelis mėnesius vaikščiojęs ir įspėjęs apie galimą monokloninių antikūnų, kaip ankstyvojo Fauci gripo gydymo būdo, pavojų, daktaras Ardis gavo iš gydytojo tekstą, kuris iš pradžių atrodė atsitiktinis.

"Jei jums įkandusi žiurkėnas, ar eitumėte į ligoninę ir gautumėte priešnuodžių?" - buvo rašoma tekste.

Dr. Ardis iš tikrųjų pažvelgė į tekstą tik po kelių savaičių, gruodžio 18 d., ir iš pradžių jį atmetė kaip nesusijusį su kovidu. Tačiau įsigilinęs į šį klausimą jis atrado, kad monokloniniai antikūnai gali būti vaistas nuo Vuchano gripo, kuris, atrodo, genetiškai iš tikrųjų kilo iš šikšnosparnių, kurie buvo suklastoti laboratorijoje.

Daugelis žmonių to nepastebėjo, tačiau pirmuosiuose korporatyvinės žiniasklaidos straipsniuose apie SARS-CoV-2 kaip tikėtinas viruso šaltinis buvo nurodytos gyvatės, nes jo koduojami baltymai labiausiai panašūs į gyvatėse randamus baltymus.

"Remiantis viruso kodonų ir jo potencialių gyvūnų šeimininkų kodonų panašumu, "gyvatė yra labiausiai tikėtinas 2019-nCoV laukinių gyvūnų rezervuaras", - 2020 m. pradžioje paskelbtame tyrime apie virusą rašė viena tyrėjų grupė.

Ta pati tyrėjų grupė rašė, kad virusas galėjo patekti iš daugialąsčio kraito (Bungarus multicinctus) arba kininės kobros (Naja atra) ir galėjo susijungti su šikšnosparnių virusu, kad sukeltų naują protrūkį."

2020 m. sausio 22 d. "SciTechDaily" paskelbė straipsnį, kuriame Kinijos virusas vadinamas "gyvatės pneumonija", nors dauguma žmonių ir vėl jo nepastebėjo, kai dėl protrūkio buvo kaltinami šikšnosparniai.

Ar kovidų virusas atsirado iš gyvatės, kuri buvo suklastota naudojant "gain-of-function" splicing?

Atlikus genetinę analizę nustatyta, kad "pirmą kartą... gyvatė yra labiausiai tikėtinas 2019-nCoV laukinių gyvūnų rezervuaras.

"Nauja informacija, gauta atlikus mūsų evoliucinę analizę, yra labai reikšminga veiksmingai 2019-nCoV sukeltos pneumonijos protrūkio kontrolei", - nustatyta toje analizėje.

Taigi, ar funkcijos įgijimo tyrimai paėmė kažką iš gyvatės ir ją papildė? To niekam nebuvo pasakyta, tačiau, pasak Dr. Ardis, atrodo, kad būtent taip ir įvyko.

"Kodonų naudojimo paklaida atspindi rūšies ar genų kilmę, mutacijų modelius ir evoliuciją", - rašoma kitame mokslinių tyrimų dokumente šia tema.

Dr. Ardis jau seniai nerimavo, kad žmonėms, vartojantiems monokloninius ar net polikloninius antikūnus kaip ankstyvą Fauci gripo gydymo priemonę, turėtų kilti ilgalaikių sveikatos sutrikimų pavojus, mat kai kurie iš jų buvo gauti iš kiaulių blužnies vėžinių ląstelių.

Pasirodo, kad ši priemonė, kurią federalinės vyriausybės plačiai smerkė, nors ir gavo skubaus naudojimo leidimą (EUA), iš tiesų gali turėti priešnuodžių savybių, todėl daugeliui ji gerai veikia.

"Skirtingos rūšys turi skirtingą tendenciją, kaip jos sutvarko savo genetinį kodą - štai kas yra kodonai", - toliau per segmentą apie tai, kaip SARS-CoV-2 bent jau negalėjo kilti iš žmonių, aiškino Adamsas.

"Taigi genetiškai tuos pačius tikslus galima pasiekti naudojant daugybę skirtingų kodonų taškų. Taigi tai, ką jūs čia nurodote, yra kodonų naudojimo paklaida, rodanti gyvatę kaip kilmę - noriu pasakyti žmonėms, kad tai yra pirštų atspaudas, nes tos kodonų sekos negali būti kilusios iš žmonių, nes žmogaus DNR koduojama ne taip pat, ji labai nutolusi nuo gyvatės DNR, nes ropliai prieš žinduolius."

Naujausias naujienas apie plandemiją galite rasti svetainėje Pandemic.news.

Šio straipsnio šaltiniai:

Brighteon.com

Healthline.com

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.06.2019 laikas 11:45 Receptai – Patiekalai Žagarėliai. Skanių žagarėlių receptas
Pasigaminkime skanius žagarėlius. Skanių žagarėlių receptas. Iškepę žagarėliai dedami ant popierinės servetėlės, kad susigertų aliejus. Dar šilti žagarėliai pabarstomi cukraus pudra.

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 09:04 Receptai – Patiekalai Ajeras gydo bronchitą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Bronchitas. Ingredientai: Ajerų šaknų miltelių.

Skaityti daugiau

31.08.2018 laikas 09:36 Receptai – Patiekalai Prakaitavimą skatinantys vaistažolių mišiniai
Prakaitavimą skatina liaudies medicinoje, Prakaitavimą skatinantys vaistažolių mišiniai, receptai skatinantis prakaitavimą, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydy...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau