Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Kovo » 18

Jei COVID vakcinos iš tiesų veikia, kaip 400 000 daugiausia skiepytų Pietų Korėjos gyventojų per vieną dieną staiga gavo teigiamą rezultatą?

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Nepaisant to, kad Pietų Korėja yra beveik visiškai "paskiepyta" nuo Wuhan koronaviruso (COVID-19), Pietų Korėjos šalyje per vieną dieną atsirado 400 741 naujas šios ligos "atvejis".

Vyresnysis sveikatos apsaugos pareigūnas Sohn Young-rae teigė, kad šis atvejų šuolis yra "paskutinis didžiausias iššūkis" Pietų Korėjai prieš pasiekiant "bandos imunitetą", kuris esą leistų šaliai grįžti prie normalaus gyvenimo.

"Jei įveiksime šią krizę, priartėsime prie grįžimo į normalią padėtį", - pareiškime paskelbė Sohn.

Pietų Korėjoje anksčiau buvo taikomi vieni griežčiausių apribojimų ir protokolų, skirtų kovai su Fauci gripu, tačiau visi jie, kalbant apie susirgimų skaičių, buvo nesėkmingi. Dėl to daugelis visuomenės narių nusivylė vyriausybės politika.

Tačiau šalyje vis dar galioja 23 val. vakaro komendanto valanda įmonėms, taip pat šešių žmonių susirinkimo riba privačioje teritorijoje. Pietų Korėja buvo viena iš pirmųjų šalių, kurioje Vuchano gripu sergantys pacientai buvo gydomi deguonies terapija.

Naujausiais duomenimis, beveik 86 proc. pietų korėjiečių yra "visiškai pasiskiepiję" nuo Fauci gripo. Tai vienas didžiausių atitikties rodiklių visame pasaulyje.

Jau vien dėl to turėtų būti sukurtas bandos imunitetas, jei tikėtume Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) ir jos rodikliais. Tačiau panašu, kad Pietų Korėjoje, kuri kenčia nuo dar vienos užsikrėtimo "bangos", vyksta visiškai priešingi dalykai.

"Jų pasidavimas vakcinų režimui nesutrukdė jų gyventojams užsikrėsti Kinijos virusu", - apie šį atskleidimą pranešė Shane'as Trejo iš "Big League Politics".

COVID skiepai akivaizdžiai neveikia kaip infekcijos prevencijos priemonė

Dar viena šalis, kurioje, nepaisant visuotinio skiepų laikymosi, užregistruota labai daug atvejų, yra Izraelis, neseniai sumušęs šalies rekordą pagal didžiausią COVID atvejų skaičių.

Per vieną dieną Izraelyje užregistruota daugiau kaip 11 000 naujų kinų ligos atvejų, iš kurių 719 laikomi "sunkiais". Šios šalies pareigūnai tikisi, kad artimiausiomis savaitėmis sunkių atvejų dar padaugės.

"Tikiuosi, kad sergamumas dar padidės, tačiau tikiuosi, kad tai nebus naujas protrūkis", - vietos žiniasklaidai sakė Sveikatos apsaugos ministerijos generalinis direktorius Nachmanas Ašas (Nachman Ash).

Skiepai ir vėl žlunga šalyje, kuri juos plačiai pripažino. Ir vis dėlto valdžios pareigūnai vis dar laikosi prievartinių apribojimų, kuriais baudžia tuos, kurie lieka neskiepyti.

"Pagal neįtikėtinai orvelišką "koronaviruso šviesoforo sistemą" fizinio lavinimo pamokos 7-12 klasių moksleiviams bus atšauktos tol, kol bus pasiektas daugiau kaip 70 proc. vakcinos atitikties lygis", - nurodoma pranešimuose.

Tampa neginčijamai aišku, kad skiepai visame pasaulyje yra visiška nesėkmė, tačiau beveik nė vienas valdžios pareigūnas nesiryžta jų pasmerkti.

Priežastis, žinoma, ta, kad daugelis jų gauna kyšius iš Didžiosios farmacijos, kuri per visą plandemijos laikotarpį pasipelnė dešimtimis milijardų dolerių.

"Akivaizdu, kad vakcinų režimas atsigręžė į praeitį, tačiau nė vienas vyriausybės vadovas nenori kaltinti Didžiosios farmacijos dėl šios visuomenės sveikatos katastrofos", - pranešė Trejo. "Bus tik blogiau, nes šimtai milijonų žmonių yra apimti masinės isterijos propagandos".

"Vakcinų režimas yra ne kas kita, kaip nusikaltimas, o "Big Pharma" ir jos nupirkti pakalikai turi būti pasodinti už grotų už tai, ką jie padarė pasauliui."

Vietoj injekcijų Pietų Korėjai, Izraeliui ir visoms kitoms jas stumiančioms šalims būtų buvę geriau rekomenduoti deguonies terapiją ir galbūt šiek tiek ivermektino.

"Deguonies terapija gydo daugelį negalavimų, - rašė "Natural News" skaitytojas. "Tai yra hiperbarinio deguonies koncepcija gydant odos opas".

Naujausias plandemijos naujienas galite rasti svetainėje Pandemic.news.

Tarp šaltinių yra ir šie:

BigLeaguePolitics.com

Distributednews.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.06.2019 laikas 09:43 Receptai – Patiekalai Pyragėliai su bulvių įdaru
Keptuvėje kepti pyragėliai su bulvių įdaru. Skanaus!

Skaityti daugiau

24.08.2019 laikas 14:06 Receptai – Patiekalai Vafliai pertepti “Rududu”
"Rududu" indelį dedame į puodą su vandeniu ir pakaitiname kol vanduo užvirs. Riešutus smulkiai suskaldome ir sumaišome su pašildytu "Rududu". Imame vaflio lakštą ir tolygiai aptepame "Rududu" kremu, ant viršaus dedame kitą vaflio ...

Skaityti daugiau

21.11.2017 laikas 10:33 Receptai – Patiekalai Arbata nuo laringito (šalavijas, ramunės žiedai)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas. Ingredientai: šalavijas, ramunės žiedai

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau