Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2023 » Sausio » 18

Atrasti proveržio mitybos sprendimai, kurie gali sustabdyti krešėjimą ir atpalaiduoti spyglių baltymus

Šiandien norime pasidalyti dviem svarbiais atradimais apie galimus mitybos sprendimus prieš krešėjimą ir spygliuotųjų baltymų daleles. Pirma, 2021 m. paskelbtas tyrimas per pastarąsias dvi dienas staiga tapo virusiniu, nes kažkas suprato, kad jame parodyta, kaip bromelaino ir acetilcisteino (abu plačiai žinomi maisto papildų pramonėje) derinys gali inaktyvinti spyglių baltymą, pakeisdamas jo morfologiją, todėl jis negali atakuoti organizmo ląstelių.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę. Tai galima galimybė, atstatyti savo sveikatos būklę... po neteisingo pasirinkimo.

Nesu tikras, kas pirmasis pradėjo viešinti šį tyrimą, bet radau jį plačiai paskelbtą Brighteon.social.

Tyrimas pavadintas "Bromelaino ir acetilcisteino (BromAc) derinys sinergiškai inaktyvuoja SARS-CoV-2".

Jis buvo paskelbtas žurnale "Viruses" ir skelbiamas Researchgate.net bei kituose mokslo straipsnių indeksavimo centruose. Visą straipsnio tekstą visuomenė gali rasti nemokamai.

Tyrimo, kurio autorius - Ahmedas Mekkavis (Ahmed Mekkawy) - buvo mokslininkų grupė, o pagrindinis tyrėjas - Ahmedas Mekkavis (Ahmed Mekkawy), autorius, nagrinėjo, kaip bromelainas ir acetilcisteinas, dar žinomas kaip papildas NAC, keičia dygliuotojo baltymo glikoproteinus. Toliau pateiktoje diagramoje pavaizduoti SARS-CoC-2 ląstelių kultūrų drumstumo pokyčiai veikiant skirtingomis BromAc mitybos derinio koncentracijomis: (atkreipkite dėmesį, kad mikrogramai viename mililitre reiškia ppm, taigi tai gana mažos koncentracijos, tačiau vis tiek turinčios išmatuojamą poveikį):

Atrasti proveržio mitybos sprendimai, kurie gali sustabdyti krešėjimą

2 pav. 2. Ląstelių lizės tyrimai parodė acetilcisteino ir bromo-laino derinio (BromAc) in vitro inaktyvavimo potencialą prieš SARS-CoV-2. Ląstelių gyvybingumas buvo matuojamas nudažant ląsteles neutraliuoju raudonuoju, kai optinis tankis (OD) yra tiesiogiai proporcingas gyvybingoms ląstelėms. Mažas OD reiškia, kad dėl viruso replikacijos ląstelės labai lytizuojamos.

Tyrimo išvadose paaiškinama, kaip šis bromelaino ir acetilcisteino derinys pakeičia SARS-CoC-2 glikoproteinų struktūrą, todėl jie negali atakuoti žmogaus ląstelių: (paryškinta papildomai)

Bromelaino ir acetilcisteino derinys, BromAc, sinergiškai slopino dviejų SARS-CoV-2 padermių, išaugintų ant Vero ląstelių, užkrečiamumą. Baltymų patvirtinimas ir jų molekulinės savybės priklauso nuo jų struktūrinio ir geometrinio vientisumo, kuris priklauso ir nuo peptidinių jungčių, ir nuo disulfidinių tiltelių. Acetilcisteinas, kaip geras reduktorius, linkęs mažinti disulfidinius tiltelius ir taip keisti daugelio baltymų molekulines savybes. Ši savybė plačiai panaudota kuriant keletą gydymo būdų (lėtinė obstrukcinė plaučių liga, alerginės kvėpavimo takų ligos, cistinė fibrozė, pseudomiksoma peritonei ir t. t.) [20,23-27]. Pastaruoju metu acetilcisteinas naudojamas kuriant kvėpavimo takų infekcijų, tokių kaip gripas ir COVID-19, gydymo būdus [28-30], kai infekcijai gyvybiškai svarbus smaigalio baltymo vientisumas [12,13]. Hipotetinis veikimo mechanizmas galėtų būti dygliuotojo glikoproteino išskleidimas ir jo disuliacinių ryšių sumažinimas.

Tiesioginis mechaninis poveikis šiam smaigalio baltymui yra kitokia gydymo strategija, palyginti su dauguma esamų antivirusinių vaistų, kurie užkerta kelią viruso patekimui į šeimininko ląsteles, o ne veikia replikacijos mechanizmą. BromAc veikia kaip biocheminė medžiaga, naikinanti sudėtingus glikoproteinus. Bromelaino daugialypė fermentinė kompetencija, kurioje dominuoja gebėjimas suardyti glikozidines jungtis, naudingai papildo acetilcisteino stiprią galią mažinti disulfidinį ryšį.

Buvo ištirtas BromAc poveikis SARS-CoV-2 smaigalio ir apvalkalo baltymams, stabilizuotiems disulfidiniais ryšiais, ir nustatyta, kad jis skatina rekombinantinių smaigalio ir apvalkalo baltymų išsisluoksniavimą, mažindamas disulfidinius stabilizuojančius tiltelius. BromAc taip pat turėjo slopinamąjį poveikį laukinio tipo ir smaigalio mutantams SARS-CoV-2, inaktyvuodamas jų replikacijos gebėjimą in vitro. Taigi BromAc gali būti veiksminga terapinė priemonė ankstyvosios SARS-CoV-2 infekcijos atveju, nepaisant mutacijų, ir netgi gali būti profilaktinė priemonė žmonėms, kuriems yra didelė infekcijos rizika.

Svarbu pažymėti, kad šie bandymai buvo atlikti in vitro ir, kiek man žinoma, nebuvo atlikta jokių klinikinių šio derinio tyrimų su žmonėmis, nes NIH niekada nefinansuos nieko kito, išskyrus "Big Pharma" vaistų ir vakcinų tyrimus. Čia pateiktą informaciją laikykite teoriniu veiksmų keliu, kurį verta toliau tirti.

Vis dėlto, atsižvelgiant į tai, kad bromelainas ir acetilcisteinas šiuo metu plačiai vartojami kaip maisto papildai - ir yra lengvai prieinami bei įperkami - šie sprendimai verti dėmesio kaip nebrangios, mažos rizikos intervencijos, kurios, kaip paaiškėjo, gali padėti išgelbėti gyvybes.

Dr. Bryan Ardis atskleidžia galimą sprendimą, kaip sustabdyti dirbtinai sukeltą fibrinogeno krešėjimą

Vakar prisijungiau prie daktaro Bryano Ardiso laidoje "Ba'al Busters" ir kalbėjau apie sprendimus. Maždaug 30 minučių laidoje daktaras Ardis pristatė trumpą prezentaciją, kurioje parodyta, kaip nustatyta, kad glicirizinas, aktyvioji saldymedžio šaknies sudedamoji dalis, stipriai stabdo nuodų peptido sukeltą fibrinogeno krešėjimą (kuris gali vykti kraujyje).

Visą interviu galite peržiūrėti šioje Brighteon.com nuorodoje.

Kaip nurodžiau interviu, glicirizinas taip pat apsaugo kepenis nuo toksinio poveikio tylenolui (paracetamoliui). Tai viena iš stipriausių molekulių tiek vakarietiškoje vaistažolių medicinoje, tiek tradicinėje kinų medicinoje.

Apie visa tai ir dar daugiau papasakosiu šiandienos "Situation Update" podkaste:

- Daktaras Bryanas Ardis atskleidžia mitybos sprendimą nuo fibrinogeno krešėjimo
- Paskelbtas mokslinis tyrimas atskleidžia mitybos kombinaciją, kuri NEMATO spygliuotųjų baltymų
- WSJ pripažįsta, kad CBDC ateis, nesvarbu, ar esate pasiruošę, ar ne - staiga tai nebėra sąmokslas
- mRNA vakcinų stūmimas į gyvulių bandas yra dar viena globalistų pastanga sunaikinti mėsos tiekimą
- Tiesa apie "grynakraujų" bulių spermą ir gyvulių bandų tvarumą
- Informatorius atskleidė, kad JAV vyriausybė rengia išpuolius prieš Amerikos maisto infrastruktūrą
- Kairieji mano, kad anglių kasyba yra blogai, o iškasenų gavyba "žaliajai" energijai gaminti yra gerai
- Žaliosios energijos infrastruktūrai reikia 15+ mineralų, išgaunamų visame pasaulyje
- Išleista nauja speciali ataskaita su Steve'u Quayle'u ir Mike'u Adamsu: "GRID DOWN - kas dabar?"
- Kolegijos profesorius teigia, kad astrofizika yra rasistinė
- Škotija stumia globalistinę "20 minučių kaimynystės" koncepciją, kurioje esi kalinys
- 90 proc. interneto turinio per kelerius metus sukurs dirbtinis intelektas
- Dirbtinio intelekto sistemų iškilimas pabrėžia, kaip svarbu būti kūrybingu, sąmoningu ŽMOGUMI
- Interviu su Daisy Luther iš "The Organic Prepper" apie laisvą gyvenimą.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.09.2019 laikas 13:33 Receptai – Patiekalai Nuostabūs sekmadienio pusryčiai - sotūs paplotėliai!

Lengvi ir skanūs! Dubenyje sumaišykite visus sausus produktus: cukrų, druską, miltus ir sodą. Atskirai suplakite kiaušinį su pienu mikseriu ir augaliniu aliejumi iki purių putų. Mišinio kiekis turėtų padidėti.

...

Skaityti daugiau

30.08.2019 laikas 21:18 Receptai – Patiekalai Mano vyro mėgstamiausias maistas. Sluoksniuoti paplotėliai ant vandens!

Tu juos įsimylėsi! Nors gamink kiekvieną dieną, neatsibos. Tiesiog šedevras! Aš darau trečia dieną iš eilės ir suvalgoma labai greitai. Tokie sluoksniuoti paplotėliai keptuvėje yra maistingi ir kvapnūs. Trapus ir subtilus skoni...

Skaityti daugiau

04.07.2019 laikas 22:01 Receptai – Patiekalai Sluoksniuotos salotos su obuoliu ir vištiena
Sluoksniuotos salotos receptas. Lengvos, sočios su pikantiška rūgštele – štai tokios salotos gaunasi galutiniame rezultate. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
08.05.2024 laikas 20:37 Kaip Volstrito finansininkas tapo šimtmečio sukčiumi: sėkmingiausio istorijoje vagies Bernio Madoffo istorija
Bernis Madoffas - amerikiečių finansininkas, sukūręs didžiausią istorijoje finansinę piramidę. Per 40 darbo metų jo bendrovė apgavo apie 3 mln. žmonių - ir labai turtingų, ir viduriniosios klasės atstovų. Bendra apgautų indėlininkų finansinių nuostol...

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 13:29 AstraZeneca visame pasaulyje atšaukia Covid vakciną

Bendrovė „AstraZeneca“ visame pasaulyje atšaukia savo „Covid“ vakciną, praėjus keliems mėnesiams po to, kai pripažino, kad ji gali sukelti gyvybei pavojingus sužalojimus.

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 09:30 Italijoje atkastas prestižinis geležies amžiaus nekropolis
Italijoje Kasertos ir Benevento provincijų Archeologijos, vaizduojamojo meno ir kraštovaizdžio direktorato misija atkasė geležies amžiaus nekropolio liekanas, kurios mokslininkus nustebino savo dydžiu ir prabanga....

Skaityti daugiau