Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Vasario » 27

JAMA tyrimas rodo, kad ivermektinas yra labai veiksmingas kovojant su kovidu; vakcinos - nelabai

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Nauju tyrimu nustatyta, kad "arklių dehelmintas", kurio FDA nori, kad nevargtumėte nuo Vuchano koronaviruso (Covid-19), yra labai veiksmingas - ir saugus - nuo kinų gripo.

JAMA (Journal of the American Medical Association) straipsnyje atskleidžiama, kad ivermektinas iš tikrųjų geriau nei Donaldo Trumpo operacija "Warp Speed" sustabdo ligos progresavimą.

Malaizijoje atliktame atvirame atsitiktinių imčių tyrime dalyvavo apie 250 pacientų, kurie gavo arba ivermektiną, arba "standartinę priežiūrą", t. y. mirtinas injekcijas ir vaistų kokteilius. Trumpai tariant, ivermektinas nugalėjo dideliu skirtumu.

Tačiau tyrimo autoriai, norėdami išlikti politiškai korektiški, savo santraukoje rašė priešingai, teigdami, kad jų išvados "nepagrindžia ivermektino naudojimo COVID-19 sergantiems pacientams".

"Netikėkite tuo, - perspėja Stivas Kiršas (Steve Kirsch). "Jei norite tiesos, perskaitykite dokumentą. Jei norite būti suklaidinti, tiesiog perskaitykite santrauką".

Taigi, ką iš tikrųjų rodo tyrimas? Remiantis išsamia Pjero Korio (Pierre Kory) analize, ivermektinas sumažina mirties tikimybę maždaug 72 procentais, taigi jis yra bent tris kartus veiksmingesnis už skiepą.

"Vakcinos veiksmingumas realiame pasaulyje yra gana mažas, - aiškina Kiršas. "Jei pasiskiepijote, tai sumažino jūsų mirties tikimybę tik 24 proc. Tačiau tyrime NEBUVO nagrinėjamas visų priežasčių mirtingumas nuo vakcinos (jame dalyvavo tik tie žmonės, kurie išgyveno po skiepijimo), todėl nedidelis absoliutus rizikos sumažėjimas, kurį gaunate dėl 24 % sumažėjusios santykinės rizikos (maždaug 24 % iš 0,25 % = 0,06 % naudos), yra mažesnis už absoliučią mirties nuo vakcinos riziką (apie 0,2 %)."

Pasirinkimas aiškus: Ivermektinas yra laimėtojas
Tuo tarpu ivermektinas parodė ryškią naudą, o rizikos pobūdį Kiršas apibūdina kaip "nereikšmingą". Kitaip tariant, ivermektino rizikos ir naudos santykis yra neįtikėtinas.

"Ivermektinas turi 3 kartus didesnį efektą (naudą) ir yra daugiau nei 100 000 kartų mažiau rizikingas mirties rizikos atžvilgiu, nuo jo niekas nenumiršta (palyginti su daugiau nei 200 000 žmonių nuo vakcinos)", - sako Kiršas. "Taigi tai aiškus pasirinkimas. Tai vienintelis racionalus pasirinkimas."

"Jei norime sumažinti mirčių skaičių, ivermektinas yra tinkamas būdas. Visiškai venkite vakcinos."

Kiršas taip pat atkreipė dėmesį, kad pats tyrimas turi daugiau nei 431 000 peržiūrų, tačiau išvardyti tik du komentarai. Tai, anot jo, reiškia, kad beveik visi komentarai prieštaravo pasakojimui, todėl buvo cenzūruoti ir nepateko į viešąją erdvę.

Mažai tikėtina, kad kas nors iš Amerikos valdžios atstovų tiek vietos, tiek nacionaliniu lygmeniu artimiausiu metu pradės rekomenduoti ivermektiną. Po velnių, dauguma amerikiečių net negali gauti šio preparato, nebent vietinėje pašarų parduotuvėje rastų gyvulinės pastos.

Tačiau mokslas yra aiškus: ivermektinas tikrai kovoja su Fauci gripu, ir tai daro saugiai, nesukeldamas žalingo šalutinio poveikio. Kita vertus, "vakcina" žudo.

"Uždrausti ivermektiną kaip veiksmingą ir saugų KOVIDO gydymą vien dėl to, kad stumiama neveiksminga ir pavojinga vakcina, yra nusikaltimas žmonijai ir masinė žmogžudystė", - rašė vienas iš Kiršo skaitytojų.

"Mano testas buvo teigiamas, dieną prieš tai jaučiausi šiek tiek prastai, iškart išgėriau Ivermektino, ir jau dabar mano būklė nuostabiai pagerėjo."

Kitas rašė, kad skiepai yra dideli pinigai ir korumpuotiems politikams, ir Didžiajai farmacijai. Tai bene svarbiausia priežastis, kodėl ivermektinas uždraustas: nes žmonės rinktųsi jį, o ne injekcijas, todėl sumažėtų pelnas ir akcijų kainos.

"Kita naujiena, vanduo yra šlapias", - pajuokavo kažkas kitas apie JAMA tyrimo atskleidimą apie ivermektiną. "Jūs kada nors vartojote ivermektiną? Nuo jo jautiesi kaip Ironmanas. Tuo tarpu tikri geležiniai žmonės, išgėrę vakcinos, sutrinka kaip bulvių maišas."

Naujausias naujienas apie plandemiją rasite svetainėje Pandemic.news.

Šio straipsnio šaltiniai:

TheNewAmerican.com

NaturalNews.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
17.09.2018 laikas 08:27 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kraujospūdžio gydymui

Kraujospūdis liaudies medicinoje, kraujospūdis, kraujospūdžio gydymas, kraujospūdžio receptai, vaistažolės kraujospūdžiui, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydy...

Skaityti daugiau

24.06.2019 laikas 14:49 Receptai – Patiekalai Bandelės iš vaikystės! Tas pats skonis ir kvapas!

Būtent tokias bandeles gamino mano močiutė. Magiškas kvapas buvo... Net ir dabar jaučiu jį, per nuotrauką ... Sudėkite bandeles su varške ant kepimo skardos, sutepkite tryniu, kurį pasilikome ir kepame orkaitėje, kuri yra įkait...

Skaityti daugiau

15.11.2019 laikas 18:18 Receptai – Patiekalai Virtuvė. Orkaitėje kepti varškėčiai su razinomis
Razinas užmerkiame šiltame vandenyje ir palaikome kor išmirks. Į dubenį dedame varškę, cukrų arba medų, miltus, kepimo miltelius, mušame kiaušinį. Viską išminkome ir pertriname blenderiu. Dedame nusausintas razinas, išmaišome....

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau