Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gruodžio » 18

Įrodymai įrodo, kad Justinas Trudeau yra Kubos diktatoriaus Fidelio Castro sūnus

Joe Roganas (Joe Rogan) savo milijoninę auditoriją supažindino su sąmokslu, kuris tik stiprėja ir kasmet atsiranda vis daugiau įrodymų, kad ir kaip liberalusis elitas reikalautų liautis apie tai kalbėti. Ar kaukę dėvintis, kojines mėgstantis, dainuojantis ir šokantis Kanados ministras pirmininkas Justinas Trudeau (Justin Trudeau) iš tikrųjų yra komunistų diktatoriaus Fidelio Castro sūnus (Fidel Castro)?

Nors Justinas Trudeau žinomas kaip buvusio Kanados liberalaus ministro pirmininko Pierre'o Trudeau sūnus, lyginant Pierre'o, Justino ir Fidelio Castro atvaizdus, galima daryti prielaidą, kad istorija gali būti ir kitokia.

Pasak Džo Rogano (Joe Rogan), bendras F. Kastro ir F. Trudeau panašumas yra "visiškai laukinis", todėl Kanados ministras pirmininkas turėtų kuo greičiau atlikti "23andMe" genetinį testą. Roganas neklysta. Panašumas neįtikėtinas. Tačiau Trudeau ir Castro "triušio duobė" yra daug gilesnė, nei jis supranta.

Be didelio fizinio panašumo, gandus apie Kubą taip pat patvirtina istoriniai faktai. ŽIŪRĖKITE:

Nors Justino Trudeau gimtinė Otavoje yra toli nuo Havanos, jo motina Margaret Trudeau (Margaret Trudeau) lankėsi Kuboje devyni mėnesiai prieš Justinui gimstant ir yra nuotraukų, kuriose ji bendrauja su Fideliu Castro. Dešinėje - senasis Pierre'as Trudeau, apsimetantis, kad jam nekelia problemų jo jauna ir patraukli žmona, kabanti ant Kubos diktatoriaus rankos.

Margaret Trudeau ir Fidelis Castro Havanoje, Kuboje
Margaret Trudeau ir Fidelis Castro Havanoje, Kuboje, devyni mėnesiai iki Justino gimimo.

Nepamirškite, kad F. Castro buvo tarptautinių kairiųjų didvyris XX a. septintajame dešimtmetyje. Kanados laikraštis "The Globe and Mail" patvirtina, kad Pierre'as ir Margaret Trudeau artimai draugavo su Fideliu Castro.

"Pjero Trudo (Pierre Trudeau) ir Fidelio Kastro (Fidel Castro) keliai pirmą kartą susikirto 1970 m.", - rašo "Globe", o paskui paaiškina, kad Trudeauzai taip puikiai praleido laiką Karibų jūros saloje, kad "tarp aršiojo liberalo Pjero Trudo ir marksisto revoliucionieriaus Fidelio Kastro užsimezgė ilgaamžė draugystė".

Ir nors faktų tikrintojams patinka paneigti teiginius, kad Trudeau buvo Havanoje likus devyniems mėnesiams iki Justino gimimo, yra keletas nepatogių faktų, į kuriuos faktų tikrintojai atsisako atsižvelgti.

Tuo metu Trudeausai išvyko atostogauti į Karibų jūros regioną, pranešama apie apsilankymus įvairiose Karibų jūros salose. Nors Kubos oficialiame maršrute nėra, neįsivaizduojama, kad jie būtų lankęsi kaimyninėse salose ir nusprendę neaplankyti savo gero draugo Havanoje, kai buvo kaimynystėje.

Taigi, kas iš tikrųjų įvyko Havanoje 1970 m., likus devyniems mėnesiams iki Justino Trudeau gimimo namuose Ottowoje?

Šių metų pradžioje Tuckeris Carlsonas (Tucker Carlson) supažindino savo žiūrovus su sąmokslu, pareikšdamas, kad Trudeau "tikrai" yra buvusio Kubos prezidento Fidelio Castro vaikaitis, ir tuo pat metu supažindindamas žiūrovus su ilga ir seksualinio pobūdžio "draugyste", kurią Kubos diktatorius palaikė su Trudeau motina Margaret Trudeau.

Peržiūrėjus 2017 m. CBS naujienų laidos segmentą, žiūrovams buvo pateikta seksualinės įtampos tarp Margaret Trudeau ir Fidelio Castro analizė, kurioje Margaret cituojama apibūdinusi Fidelį kaip "seksualiausią kada nors sutiktą vyrą", o paskui prisipažinusi, kad visą kelionę į Kubą praleido flirtuodama su komunistiniu despotu.

Nepamirškite, kad ši kelionė į Kubą įvyko vienais metais anksčiau, nei gimė Justinas, kuris visai nepanašus į savo tėvą Pierre'ą.

Nors oficialaus įrašo nėra, yra įrašas, kad Margaret lankėsi Kuboje po sūnaus Justino gimimo, kur ją ant asfalto pasitiko Fidelis.

Šeimos susitikimas?

Margaret Trudeau taip pat grįžo į Kubą netrukus po Justino gimimo.

Margaret Trudeau taip pat grįžo į Kubą netrukus po Justino gimimo. 

Margaret Trudeau nėra svetima, kai kalbama apie sekso skandalus su įtakingais ir aukšto rango vyrais.

Prieš šokiruodama Kanadą ir ištekėdama už pareigas einančio Kanados ministro pirmininko, Margaret septintajame dešimtmetyje garsėjo rizikingu elgesiu.

Žinoma kaip "gėlių vaikų" judėjimo plakato mergaitė septintojo dešimtmečio pradžioje, ji priėmė seksualinę revoliuciją ir niekino tradicinius santuokos įžadus kaip archajiškus, sunaikino ant Pjero sienos kabėjusį meno kūrinį, nes jis šlovino "protą, o ne aistrą".

Prisipažinusi narkomanė, Margaret, pasinaudodama savo diplomatiniu imunitetu, keliaudama gabeno A klasės narkotikus vyro bagaže ir skandalingai apsirengusi pasirodydavo "Studio 54". Jos nuogos nuotraukos iki šiol plačiai publikuojamos internete.

Aprašydama 1974 m. romaną su Tedu Kenedžiu (Ted Kennedy), Margaret Trudeau savo memuaruose rašė apie akimirką, kai per valstybinius pietus Niujorke susipažino su JAV senatoriumi:

"Tą vakarą pajutau tokią trauką jam, kad negalėjome stovėti net per porą metrų vienas nuo kito. Pjerui tai buvo nejauku".

Ar Pjeras turėjo prisiminimų apie tai, kas įvyko Havanoje prieš kelerius metus?

Po to Margaret susitikinėjo su "Rolling Stones" gitaristu Ronnie Woodu (Ronnie Wood), paskui perėjo pas Micką Jaggerį (Mick Jagger) ir 1977 m. su "Stounų" lyderiu pabėgo į Niujorką.

Margaret Trudeau su grupe
Margaret Trudeau su grupe "Rolling Stones" ir šokiruota britų bulvarinių laikraščių reakcija į skandalą.

Skandalas reiškė jos audringos santuokos su Pierre'u Trudeau pabaigą. Liberalusis politikas kovojo su ja teismuose, išsikovojo vienintelę vaikų globą ir atsisakė mokėti sutuoktinio išlaikymą.

Ar Pierre'as Trudeau augino Fidelio Castro sūnų?

Pagrindinės Kanados visuomenės srovės atstovai rimtai neabejojo Justino Trudeau tėvyste, tačiau Kuboje paaiškėjusi nauja stulbinanti informacija gali tai pakeisti.

68 metų Fidelio Castro Diaz-Balart, vyriausio iš teisėtų Fidelio Castro vaikų, ranka rašytas savižudybės raštelis, atrodo, patvirtina Kuboje jau seniai sklandančius gandus, kad Fidelis Castro yra Justino Trudeau tėvas.

Aukšto rango vyriausybinio branduolinės energetikos mokslininko, dar vadinto "Fidelito", arba Mažuoju Fideliu, nes buvo labai panašus į savo tėvą, mirtis pribloškė tautą, tačiau būtent jo "sprogstamasis" atsisveikinimo raštelis sukėlė kalbas Havanoje.

Skundų gausos akivaizdoje, iš laiško galima spręsti, kad Fidelito pyko ant savo mirusio tėvo, revoliucionieriaus Kubos diktatoriaus. Fidelito rašė, kad jo tėvas Fidelis Kastro "visada nepalankiai lygino mane su Justinu" ir "nuvertino mano pasiekimus, palyginti su jo sėkme Kanadoje".

"Bet ką man reikėjo daryti? Aš esu kubietis. Mano brolis yra kanadietis. Jei jis būtų gimęs ir augęs Kuboje, būtų amžinai gyvenęs mūsų tėvo šešėlyje, kaip ir aš".

Kaltinantys įrodymai, jei tai tiesa. Tačiau dėl to, kad didžioji žiniasklaida slopina viską, kas kelia grėsmę liberaliajam valdžios elitui, pranešimas apie savižudybę lieka nepatvirtintas. Tačiau pasirodo ir daugiau šokiruojančių pranešimų iš Trudeau klano vidaus.

Šių metų pradžioje "News Punch" paskelbė naujieną, kad Trudeau pusbrolis Kyle'as Kemperis (Kyle Kemper) pripažino, jog Justinas yra pasaulinio elito "pėstininkas", tarnaujantis Naujajai pasaulio tvarkai. Pasak Kemperio, Justinas pats nerašo savo kalbų ar tviterio žinučių, o vykdo scenarijus, kuriuos jam rašo globalistiniai valdovai.

Trudeau "kalba ne iš širdies", - sakė jo pusbrolis ir pridūrė, kad "šantažas yra labai galingas įrankis".

Paklaustas, kodėl Justinas pasiryžęs išduoti Kanados tautą, jo brolis atsakė, kad jis tėra Naujosios pasaulio tvarkos marionetė ir vykdo nurodymus tiesiogiai iš tokių grupių kaip Užsienio santykių taryba ir Pasaulio ekonomikos forumas.

Ar globalistų elitas pasirinko Justiną, kad jis atliktų Naujosios pasaulio tvarkos frontmeno vaidmenį?

Dėl savo praeities jis būtų idealus kandidatas.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
24.10.2019 laikas 10:11 Receptai – Patiekalai 3 Sveikų Košių Receptai
Košė yra lengvai pagaminamas patiekalas, tinkantis ir pusryčiams, ir vakarienei. Nors šis patiekalas daugeliui gerai pažįstamas ir mėgstamas, visgi apie košes dar yra ko pasimokyti – specialistų teigimu, net ir tokio sveiko maisto...

Skaityti daugiau

15.01.2020 laikas 19:45 Receptai – Patiekalai Naujas Receptas: Vaisių Ir Riešutų Duona
Kol kepa pyragas, paruoškite užpilą. Dubenėlyje išmaišykite cukraus pudrą su vanilės ekstraktu, tarkuota apelsino žievele ir apelsinų sultimis. Užipilą tolygiai paskirstykite ant iškepto pyrago viršaus ir pabarstykite kepintomis p...

Skaityti daugiau

17.09.2018 laikas 10:25 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai išutimų gydymui
Išutimai liaudies medicinoje, išutimai, išutimo gydymas, išutimo receptai, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau