Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gruodžio » 23

Comex: Nuo 2022 m. pradžios iš saugyklų dingsta sidabras

Dabartinės Comex, pasaulinės išvestinių finansinių priemonių rinkos, leidžiančios prekiauti aukso ir sidabro ateities sandoriais, tendencijos rodo, kad sidabras iš saugyklų išsiurbiamas nuo metų pradžios.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Niujorke įsikūrusi brangiųjų metalų prekiautoja SchiffGold savo interneto svetainėje rašė, kad nuo metų pradžios sidabro nutekėjimas buvo ne ką mažiau įspūdingas. Nuo sausio 1 d. užregistruota 48,5 mln. uncijų. Tai sudaro daugiau kaip 50 proc. praėjusių metų gruodžio 31 d. buvusio 82 mln. uncijų likučio.

Taip pat yra požymių, kad atsargos gali būti daug mažesnės, nei skelbiama. Gruodžio 16 d. duomenimis, metalas buvo pristatytas tik pagal 77,6 proc. pristatymo termino kontraktų.

"Kitas keistas duomenų rodiklis yra grynųjų naujų sutarčių skaičius po pirmosios pozicijos. Kai kuriais mėnesiais, pavyzdžiui, praėjusių metų liepą, grynieji nauji kontraktai visą mėnesį buvo neigiami. Tačiau, nors šį mėnesį jis vis dar teigiamas, jis pakilo, o paskui grįžo atgal žemyn. Tai reiškia, kad atsiskaitymai grynaisiais pinigais vyksta gerokai vėliau, nei sudarytas kontraktas", - aiškinama SchiffGold interneto svetainėje.

Dėl žlungančių bankų ir kriptovaliutų įmonių, taip pat dėl Vuchano koronaviruso (COVID-19) pandemijos išmoktų pamokų daug žmonių griebiasi ne tik ateities sandorių, bet ir fizinio aukso. O remiantis "Comex" nustatytais duomenimis, atsargos yra daug plonesnės, nei rodo duomenys.

"Galbūt pasiekėme metalo, kurį galima pristatyti dabartinėmis kainomis, dugną. Būtent todėl sidabre lieka tiek daug neįvykdytų sutarčių ir todėl taip pat matome grynųjų naujų sutarčių kritimą tokiu vėlyvu pristatymo laikotarpiu. Paprasčiausiai nėra laisvo metalo, todėl jis nėra pristatomas", - pažymima SchiffGold interneto svetainėje.

Tauriųjų metalų įmonė mato perspektyvų įsigyti platinos 2023 m.

Endeavor Metals Group, pirmojo lygio (Tier 1) JAV monetų kalyklos lydinių ir numizmatinių monetų prekiautoja, neseniai paskelbė tinklaraščio įrašą, kuriame giria platinos pirkimo ateinančiais metais privalumus. Floridoje įsikūrusios bendrovės tinklaraščio įraše, pavadintame "Endeavor Metals Group Explains Why You Should Invest in Platinum in 2023" ("Endeavor Metals Group paaiškina, kodėl 2023 m. turėtumėte investuoti į platiną"), išsamiai išdėstyti investavimo į platiną artimiausioje ateityje argumentai.

"Pirma, platina yra retesnė už auksą, o tai reiškia, kad ateityje ji gali būti vertingesnė. Antra, platina naudojama įvairiose pramonės šakose, įskaitant juvelyriką, automobilių pramonę ir elektroniką. Ši įvairovė suteikia platinai stabilumo, kurio trūksta kitiems tauriesiems metalams. Trečia, šiuo metu platina parduodama pigiau nei auksas. Analitikai mano, kad artimiausiais metais platinos kaina gali gerokai išaugti, nes visame pasaulyje didės šio metalo paklausa", - teigiama pranešime.

Tinklaraščio įraše taip pat aptarti trys pagrindiniai būdai, kuriais suinteresuotos šalys gali papildyti savo portfelį platina.

"Viena iš galimybių - įsigyti fizinių platinos luitų arba monetų. Šios monetos paprastai gaminamos iš 99,95 proc. grynos platinos ir jas galima įsigyti iš tauriųjų metalų prekiautojų arba internetinių mažmenininkų. Kita svarstytina galimybė - investuoti į platinos ETF. Šie fondai investuoja į "Comex" luitus, kurie investuotojui neprieinami. Galiausiai galite investuoti ir į platiną išgaunančių ar gaminančių bendrovių akcijas. Šios bendrovės paprastai įsikūrusios Pietų Afrikoje, Rusijoje arba Kanadoje. Investavimas į platinos kasyklas paprastai yra rizikingesnis dėl sandorio šalies rizikos".

Daugiau naujienų apie tauriuosius metalus rasite svetainėje Metals.news.

Žiūrėkite toliau pateiktą vaizdo įrašą, kuriame kalbama apie tai, kaip tauriesiems metalams sekėsi 2022 m., palyginti su kriptovaliutomis.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.11.2019 laikas 09:05 Receptai – Patiekalai Varškės Keksas Prie Arbatos

Kiaušinius suplakame su cukrumi, įdedame vaniliną, ištirpdytą sviestą ir gerai išmaišome. Įdedame sodą, paskui varškę ir suplakame iki vientisos masės. Tada įdedame miltus ir dar kartą gerai išplakame.

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 21:12 Receptai – Patiekalai Naminis kondensuotas pienas per 15 minučių

Ar vis dar perkate kondensuotą pieną parduotuvėse? Sužinojęs apie šį receptą nustojau tai daryti. Gaunasi labai skanus, o ruošiau tik 15 minučių. Be to, jis labai panašus į sovietinį sutirštintą pieną, kurio, deja, tokio parduo...

Skaityti daugiau

06.11.2017 laikas 14:12 Receptai – Patiekalai Obuolių nuoviras gydo užkimimą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: užkimimas. Ingredientai: obuoliai, vanduo.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau