Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gruodžio » 29

Metų vakcinų pardavėjas: Pasaulio sveikatos organizacijos vadovas sako, kad COVID papildomi skiepai "šalyse naudojami vaikams žudyti"

Šią savaitę pasklido vaizdo įrašas, kuriame nevykęs Pasaulio sveikatos organizacijos vadovas Tedrosas Adhanomas Ghebreyesusas (Tedros Adhanom Ghebreyesus) kalba apie vaikų skiepijimą.

Šiame vaizdo įraše Tedrosas tarptautiniams sveikatos ekspertams sako, kad šalys naudoja COVID stiprinamuosius skiepus vaikams žudyti.

Tedros Ghebreyesus: "Jei ji bus naudojama, geriau sutelkti dėmesį į tas grupes, kurioms gresia sunkios ligos ir mirtis, o ne, kaip matome, kai kurios šalys naudoja stiprinamuosius skiepus, kad nužudytų vaikus, o tai nėra teisinga."

Dėl kažkokių keistų priežasčių melagingų naujienų pagrindinė žiniasklaida apie tai nepranešė. Žiniasklaida visiškai ignoravo šį šokiruojantį pareiškimą.

Kodėl?

Nuo 2020 m. balandžio mėn. buvo aišku, kad vaikai retai, jei išvis kada nors, patirdavo sunkių komplikacijų dėl COVID19 viruso. Vis dėlto "Big Pharma" ir daktaras Fauci stūmė eksperimentines vakcinas sveikiems vaikams visame pasaulyje. Šiandien tūkstančiai vaikų, gavę vakciną, kenčia nuo sunkių širdies sutrikimų.

Ar dėl to

Netikri faktų tikrintojai greitai sureagavo.

Reuters visiškai perrašė Tedroso pareiškimą, kad apgintų vaikų sušaudymą COVID vakcina.

Tai nėra geri žmonės.

Internete buvo neteisingai interpretuotas vaizdo įrašas, kuriame Pasaulio sveikatos organizacijos vadovas Tedrosas Adhanomas Ghebreyesusas kalba apie tai, kad pirmenybė turi būti teikiama skurdesnėms šalims ir labiau pažeidžiamoms gyventojų grupėms, o ne vaikų skiepijimui stiprinamaisiais skiepais.

Kai kurie socialinės žiniasklaidos vartotojai, remdamiesi šiuo klipu, klaidingai teigė, kad jis "pripažino" arba "atskleidė", jog COVID-19 stiprinamieji skiepai naudojami "vaikams žudyti".

Nors internete parodyta scena yra autentiška, vartotojai neteisingai suprato jo žinutę. PSO atstovas spaudai agentūrai "Reuters" sakė, kad šis sakinys buvo kalbos klaida.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
12.06.2019 laikas 21:57 Receptai – Patiekalai Švelnus mėsos pyragas be terlionės su tešla

Tortas yra labai minkštas, švelnus ir sultingas, neužima daug laiko jį paruošti. Išsamų maisto paruošimo procesą žiūrėkite vaizdo įraše

Skaityti daugiau

06.10.2019 laikas 20:59 Receptai – Patiekalai Skanus Varškės Ir Uogų Vyniotinis

Pats paprasčiausias kepinys prie arbatos – tai lavašas, o dietiškiausias ir skaniausias variantas – tai vyniotinis iš lavašo su varškės įdaru. Į varškę galima dėti įvairias uogas, vaisius, daržoves, žalumynus, sūrį ...

Skaityti daugiau

06.12.2017 laikas 19:57 Receptai – Patiekalai Nuoviras skrandžio darbui palengvinti (gyvatžolės, kraujalankės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Skrandis. Ingredientai: paprastosios gyvatžolės šaknų, vaistinės kraujalankės.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau