Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2023 » Sausio » 7

Airija: Po to, kai paaiškėjo, kad vyriausybė perkėlė migrantus į vietos mokyklą, kilo protestai

Šimtai žmonių protestavo Dublino priemiestyje po to, kai paaiškėjo, kad Airijos vyriausybė per Kalėdų atostogas į vietos mokyklą perkėlė migrantus... nepranešusi tėvams.

Antradienio vakarą tėvai ir kiti asmenys susirinko prie įėjimo į vietos mokyklą Drimnage, kai paaiškėjo, kad Airijos vyriausybė mokyklą pertvarkė į laikiną migrantų prieglaudą.

Brietbart praneša: Airijos vyriausybė ėmėsi perkelti daugybę migrantų į nenaudojamus pastatus, dažnai apie tokius sprendimus nepranešdama vietos gyventojams.

Atrodo, kad toks sprendimas perkelti migrantus į vietovę nepranešus vietiniams gyventojams buvo priimtas praėjusių metų pabaigoje, kai Gript Media pranešė apie Drimnagh mieste vykusius protestus, kai paaiškėjo, kad užsieniečiai buvo apgyvendinti pastatuose, kuriuose yra Dievo Motinos gerojo patarėjo kūdikių mokykla ir Dievo Motinos gailestingumo vidurinė mokykla.

Antradienio vakare, po to, kai tėvai, kaip pranešama, tikino matę, kaip į pastatą įėjo nežinomas skaičius migrantų, kilo aliarmas, nors vėliau paaiškėjo, kad tai buvo valytojai, kurie ruošė patalpas migrantų atvykimui nežinia kada ateityje.

Iš tikrųjų migrantai gyveno mokykloje, kol ji buvo uždaryta per Naujuosius metus, ir išsikraustė iš jos prieš prasidedant naujam mokslo laikotarpiui.

Po to šioje vietoje buvo surengti mažiausiai du protestai - vienas antradienį, kitas trečiadienį, o per pastarąjį protestą demonstrantai užblokavo vietinį kelią, matyt, tikėdamiesi išreikšti savo nuomonę.

Įvykiai Drimnage atkartoja įvykius Dublino rytinėje sienoje praėjusių metų pabaigoje, kai vyriausybė papiktino vietos gyventojus, perkėlusi šimtus migrantų vyrų į nenaudojamą biurų pastatą šioje vietovėje.

Kadangi, kaip pranešama, rajono gyventojai nebuvo iš anksto informuoti apie perkėlimą, rajone greitai įsiplieskė protestai, o demonstrantai ėmėsi blokuoti kelius, bandydami priversti vyriausybę atšaukti savo sprendimą.

Kaip trečiadienį pranešė laikraštis "Irish Times", Airijos vyriausybės pareigūnai mano, kad dabartinė padėtis yra "netvari", nes šalies atvirų sienų požiūris į atvykėlius reiškia, kad jie neturi kur apgyvendinti daugelio būsimų pabėgėlių.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.09.2020 laikas 10:24 Receptai – Patiekalai Varškės pyragas be kiaušinių
Viena mano draugė paklausė, o kodėl tu šį varškės pyragą gamini be kiaušinių, juk vist tiek veganišku jis dėl to netaps, nes yra naudojama varškė. Galiu tik pasakyti, kad jis tiesiog čia nereikalingas, net be jo gaunasi viskas pui...

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 15:35 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo viduriavimo

Viduriavimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo viduriavimo, receptai nuo viduriavimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

19.06.2019 laikas 16:53 Receptai – Patiekalai Orkaitėje keptos bulvės

Recepte nurodyti prieskoniai ir prieskoninės žolelės, tačiau šitaip kepant bulves galite naudoti bet kokius savo mėgstamus prieskonius arba paprasčiausiai vien druską.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau