Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Technologijos, Mokslas » 2023 » Sausio » 10

WEF skelbia, kad žmonės, norintys gyventi, turi tapti baterijomis dirbtiniam intelektui

Nepaisant to, kuo mus bando įtikinti didžioji žiniasklaida, Pasaulio ekonomikos forumas nesistengia žmonijai sutvarkyti pasaulio. Jie bando išspręsti problemas, skirtas nedidelei pasaulio gyventojų mažumai. O kad tai padarytų, jie bando jus palaužti. Galbūt norėsite pradėti kreipti didesnį dėmesį.

Pavyzdžiui, ar žinojote, kad WEF patarėjas Billas Gatesas (Bill Gates) yra užpatentavęs technologiją, naudojančią žmones energijai panaudoti?

Jei tai nepakankamai neramina, B. Geitsas turi dar vieną patentą, kuris suteikia jam "išskirtines teises" "kompiuterizuoti" žmogaus kūną. Tai ne pokštas. Gatesas pateikė paraišką - ir jam buvo suteiktas - patentas, suteikiantis išskirtines teises į jūsų kūną.

Šiuo metu stebime sparčią dirbtinio intelekto (DI) pažangą, o daugelis technologijų ekspertų prognozuoja, kad 2023 m. bus tie metai, kai mašinų mokymosi pažanga taps eksponentiška. Nors ateities nuspėti neįmanoma, tačiau plačiai tikimasi, kad dėl dirbtinio intelekto daug tradicinių profesijų, jei ne dauguma, taps nereikalingos.

Perteklinės žmonijos sąvoka - tai tema, kurią WEF propaguoja jau kelis dešimtmečius. Todėl neturėtų stebinti, kad jie labai susijaudinę dėl spartaus dirbtinio intelekto augimo ir pradėjo propaguoti idėją, kad žmonės bus pavaldūs mašinoms.

Pasak WEF, kai galiausiai bus įdiegta 6G technologija, kuri pakeis 5G, "nereikalingi ir nenaudingi" žmonės turėtų būti naudojami kaip energijos šaltinis kompiuteriams ir dirbtinio intelekto mašinoms maitinti.

Mokslinis dienraštis "Science Daily"

"Vienas iš perspektyviausių 6G telekomunikacijų proveržių - galimybė naudoti regimosios šviesos ryšį (VLC), kuris yra tarsi bevielė šviesolaidžio versija, kai informacijai perduoti naudojami šviesos blyksniai. Dabar viena komanda paskelbė, kad išrado nebrangų, naujovišką būdą, kaip surinkti VLC energijos atliekas, panaudojant žmogaus kūną kaip anteną. Šią atliekinę energiją galima perdirbti, kad būtų galima maitinti daugybę dėvimų prietaisų ar net, galbūt, didesnę elektroniką."

Iš esmės žmonės tarnautų kaip antenos "iššvaistytai" energijai, kuri būtų nukreipta į dirbtinai išmanias mašinas.

 Atrodo, kad Pasaulio ekonomikos forumas pagaliau rado, kaip panaudoti žmones, kuriuos laiko "nenaudingais" ir "nereikalingais".

Jei žmonės nori toliau gyventi, pasak WEF, jie turės tapti energiją gaminančiais vergais technokratiniam elitui ir jo dirbtiniam intelektui.

Pagrindinis WEF patarėjas Yuval Noah Harari reklamuoja savo naująją knygą ir neseniai duodamas interviu pripažino tai, ką daugelis žmonių jau seniai įtarė.

Pasak Harari, kuris yra dešinioji Klauso Švabo ranka, didysis XXI a. politinis klausimas yra "Kam mums reikia tiek daug žmonių?".

Jis taip pat sakė, kad vadinamieji "paprasti žmonės" pagrįstai baiminasi ateities, kurioje jie taps "nereikalingi".

Tokie nuogąstavimai yra pagrįsti, pasak Harario, kuris kalbėjo elito vardu ir patvirtino: "Didžioji dauguma jūsų mums tiesiog nereikalingi".

Harari pastabos, keliančios didelį nerimą, yra kol kas griežčiausias įspėjimas, kad Klauso Švabo WEF ketina ištuštinti pasaulį.

Elito noras radikaliai depopulizuoti pasaulį yra vieša Davoso valdžios koridorių paslaptis. Jiems taip patogu mąstyti apie masines žudynes ir pavergimą, kad jie gali juoktis mums į akis.

Šie Davoso komentarai kelia didžiulį nerimą, nes, kai jie pateikiami kartu su kitų WEF patarėjų ir susijusių asmenų, tokių kaip Billas Gatesas, komentarais, tampa aišku, kad jie galvoja apie pavergimą ir depopuliaciją.

Baisiausia, kad jie net nebando slėpti savo planų. Hararis net prasitarė apie elito planus pavergti tuos, kurie išgyvens didžiąją depopuliaciją.

Romos imperijoje buvo duonos ir cirko. Klauso Švabo herojus Karlas Marksas sakė, kad religija yra liaudies opiumas. Tačiau šiandienos elitas sukūrė mirtinai pavojingą formulę, kaip išlaikyti nuolatinę apatinę klasę laimingą. Vaizdo žaidimai ir narkotikai.

Nesuklyskite, pasaulinis elitas nori, kad būtumėte pavergti. Pirmas žingsnis šiame procese - tai jūsų apsvaigimas nuo narkotikų.

Filmo "Idiokratija" kūrėjai buvo teisūs - dar 2006 m.

Žinoma, tai komedija. Bet, kaip sakė Šekspyro Karalius Lyras, "juokas yra tiesa".

Pasaulinis elitas jau dešimtmečius kvailina mases. Puikus to pavyzdys - Billo Gateso ir Baracko Obamos sumanyta bendroji mokymo programa.

Praėjus trylikai metų po to, kai B. Obamos administracija pradėjo versti šalies mokyklas taikyti Bendruosius pagrindus, mokinių rezultatai yra žemesni, nei anksčiau manyta, kad įmanoma, o matematikos ir skaitymo rezultatų vidurkis stulbinamai sumažėjo.

Mokytojai jau kelerius metus skelbia rezultatus, įrodančius, kad prieštaringai vertinamas mokymo metodas yra nesėkmingas ir gerokai mažiau veiksmingas nei tradiciniai mokymo metodai.

Dabar Pionierių instituto atliktas naujas tarptautinis tyrimas juos patvirtina. Balandžio pabaigoje paskelbtame tyrime atskleidžiama, kad nuo 2013 m., kai buvo visiškai įteisinti Bendrieji pagrindai, labai sumažėjo matematikos ir skaitymo rezultatai. Tai įvyko po dešimtmečius trukusio nuoseklaus augimo abiejose kategorijose.

Tuo tarpu Vakarų pasaulį užplūdo vaistai - tiek farmaciniai, tiek nelegalūs. Kovido pandemijos atsakas įrodo, kad vyriausybę užvaldė didžioji farmacija. Ir vieša paslaptis, kad pagrindinę žiniasklaidą kontroliuoja CŽV ir Didžiosios farmacijos išlaidos reklamai.

Tarsi Didžiosios farmacijos vaidmuo mūsų visuomenėje būtų nepakankamai blogas, mūsų gatvėse taip pat gausu nelegalių narkotikų, o užuot kovojusios su nuodais, už epidemiją bent iš dalies atsakingos mūsų pačių trijų raidžių agentūros.

Dabar mūsų visuomenėje siautėja metamfetaminas, fentanilis ir kiti opioidai, naikinantys žmones ir laikantys juos ant kelių.

Narkotikai, švietimo standartai, paklusnūs piliečiai, kuriuos baugina užraktai... Tai tobula audra ir, pasirodo, kaip reikiant dera prie globalistinio elito planų pavergti žmoniją.

Žiūrėkite:

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.11.2017 laikas 11:32 Receptai – Patiekalai Arbata mažinantį karščiavimą (blindė, šalpusnis, raudonėlis)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: blindės žievė, šalpusnio lapai, raudonėlis.

Skaityti daugiau

28.07.2019 laikas 12:35 Receptai – Patiekalai Stulbinančios spurgos iš stebuklingos tešlos! Minkštos, lengvos ir beprotiškai skanios!
Gaminame namuose. Spurgų receptas. Išsamią informacija apie paruošimą žiūrėkite vaizdo įraše.

Skaityti daugiau

18.09.2018 laikas 08:00 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo gripo
Gripas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo gripo, gripas, gripo gydymas, gripo receptai, vaistažolės gripui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis u...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau