Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2023 » Sausio » 19

Kaip atrasti kūrėjo būseną: keturios aukštų vibracijų taisyklės

Mintys savaime nėra materialios - tai mitas. Mąstymas yra niekas be jausmų ir emocijų, atitinkančių mintis...

Ar manote, kad tapsite turtingi ir sutiksite meilę, jei manote, kad jau ją turite ir nusipelnėte, bet jaučiatės apatiški ir gyvenate baimėje bei nuoskaudose? Žinoma, ne.

Kas nori kurti gyvybę savo noru ir materializuoti bet kokio sudėtingumo troškimus, turi tiesiog išmokti išlaikyti stabilią savo, kaip kūrėjo, vibracinę būseną.

Mintys, įsitikinimai, jausmai ir emocijos yra mūsų būsena arba vibracija.

4 aukštos vibracijos taisyklės

1 taisyklė: užsiimkite tuo, kas jus džiugina ir įkvepia Džiaugsmo, harmonijos, pripažinimo būsenos yra pagrindinės aukštų vibracijų mintys ir jausmai.

Veiksmingiausia tai, kas mums teikia džiaugsmą. Jei yra veiklos, kuri nėra labai įdomi, svarbu joje rasti motyvuojančią prasmę. Užduokite sau klausimus: Dėl ko dar tai darau? Kaip tai keičia mano gyvenimą? Kokią vertę pasauliui suteikiu savo darbais?

Beprasmiai ir džiaugsmą teikiantys dalykai atima energiją ir panardina jus į aukos būseną, kuri sukuria atitinkamą realybę.

Mano klientas vakar iš patirties aiškiai suvokė ryšį tarp būsenos ir tikrovės:

"Vakar reikėjo nuveikti tiek daug dalykų, bet jie buvo tokie nedžiuginantys, kad nusprendžiau nė vieno iš jų nedaryti. Vietoj to įsijungiau mėgstamą muziką, šokau namuose, gaminau skanų maistą savo šeimai ir žiūrėjau įkvepiančius filmus. Ką manote? Kitą dieną pusė to, ką reikėjo padaryti, atkrito. Kita pusė išsisprendė savaime. Staiga man paskambino tinkami žmonės ir viskas buvo sutvarkyta.

Aiškiai supratau, kad kai esu laiminga ir rami, viskas man sekasi kuo puikiausiai. Net jei man nepavyksta ko nors padaryti, tai reiškia, kad man to nereikia. Ir atvirkščiai, kai kankinu save ir viską darau per jėgą, nieko gero neišeina.

2 taisyklė: praktikuokite sąmoningą reakciją į įvykius

Žmonės paprastai reaguoja automatiškai. Jei nutinka kas nors blogo, mes nusiviliame. Kai nutinka kas nors gero, džiaugiamės. Nekontroliuojamai įprastos mintys, jausmai ir emocijos formuoja tikrovę, ir taip toliau ratu.

Norėdami ištrūkti iš šio rato, turime išmokti reaguoti sąmoningai, o ne automatiškai.

Svarbu suprasti, kad nėra gerų ar blogų situacijų. Jie tokiais tampa tik tada, kai juos įvertiname. Ką daryti, jei atsisakytume įprasto vertinimo, bet visada suteiktume įvykiams mums palankią vertę?

Pagal traukos dėsnį: aukos reakcija (automatinė) sukuria aukos realybę; kūrėjo reakcija sukuria tai, ko nori kūrėjas. Ką pasirinksite?

Kas būtų, jei taptume savo pačių reakcijų kūrėjais?

Iš karto noriu pasakyti, kad tai visai nelengva užduotis, reikalaujanti laiko ir nuolatinio dėmesio savo mintims ir jausmams.

Pavyzdys: gavote vėluojantį atlyginimą - džiaukitės, nes tai tikrai bus daug pinigų; negalite rasti darbo - vadinasi, jūsų laukia darbas, apie kurį net negalėjote svajoti; susipykote su vyru - vadinasi, labai mylite vienas kitą.

Svarbu ne tik taip galvoti, bet ir tai jausti. Priešingu atveju jis neveiks.

Materializuojasi ne mintys, o būsena.

Tai, kas materializuojasi, yra geriausia ir lengviausia, kas jums prieinama.

Gera žinia yra ta, kad kai norisi verkti ir patirti labai ryškias bei aktyvias emocijas, tai yra gerai, nereikia susilaikyti. Jas lengva paversti materializacijos energija. Įvykius galima interpretuoti savo naudai su ašaromis. Po kurio laiko tikrai pajusite potraukį ir net džiaugsmą.

Kitaip yra su apatija, baime ir apmaudu - šiose būsenose nėra energijos, iš jų negalima sukurti nieko, išskyrus tai, kas jas atitinka. Tokiu atveju reikia įtikinti protą - paaiškinti sau, kas šioje situacijoje yra gerai, kuo nors pasidžiaugti; paaiškinti sau, kad apatija sukels tik apatiją.

Pastaba: tai netaikoma giliam sielvartui ar depresijai, kuriuos turėtų gydyti terapeutas.

3 taisyklė: ieškokite kelio patvirtinimo

Tai yra antrosios taisyklės pasekmė. Kai jau esate sąmoningai pasirinkę, kaip reaguoti į situaciją, stebėkite įvykius.

Pajuskite realybę, kurioje gavote viską, ko norėjote: santykius ir svajonių darbą... Tegul kiekvienas įvykis būna patvirtinimas, kad einate teisingu keliu.

Išmokite pastebėti, dėkoti ir džiaugtis kiekviena smulkmena. Jie sudaro visą jūsų gyvenimą.

Ten, kur sutelkiame dėmesį, energija teka ir materializuojasi.

4 taisyklė: venkite terminų ir konkrečių lūkesčių

Galutiniai terminai visada yra patys trumpiausi, kuriuos pasiekiate vibracijos požiūriu. Rezultatas visada bus geriausias - kartais toks, apie kurį net negalėjote pagalvoti.

Nereikia savęs varžyti terminais ar lūkesčiais. Jei einate aukštų vibracijų keliu, viskas visada vyksta geriausiu jums būdu.

Lūkesčiai mažina jūsų vibraciją, tada ateina nepageidaujami įvykiai - reakcijos... ir taip toliau.

Svarbu išmokti pasitikėti savimi, savo Aukštesniuoju Aš, Visata (Dievu), kad viskas visada gerai. Jei jaučiatės kitaip, vadinasi, įsikišo protas. Tuomet ji turėtų būti įtikinta, kad jos kišimasis yra neveiksmingas ir prives prie grįžimo į aukos padėtį. Leiskite jums būti proto šeimininku, o ne protui šeimininku.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko dalinkitės.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.09.2018 laikas 18:11 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai dermatito gydymui

Dermatitas liaudies medicinoje, dermatitas, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

17.01.2018 laikas 14:12 Receptai – Patiekalai Medaus ir kiaušinių kaukė

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: riebios veido odos. Ingredientai: Baltymai, Medus, Migdolų arba persikų aliejus, Permalti avižiniai dribsniai.

Skaityti daugiau

28.08.2018 laikas 07:21 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai esant radikulito skausmams gydymui

Radikulitas liaudies medicinoje, Radikulitas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo radikulito, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau