Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2023 » Sausio » 20

Pasigaminkime kūno šveitiklį savo rankomis

Nusprendžiau pasidalinti receptu, kaip pasigaminti naminį veido ir kūno šveitiklį iš natūralių produktų: aliejaus, druskos/cukraus ir kavos.

Procesas - paprastesnis nei paprastas! Jums reikės cukraus arba druskos ir tokio aliejaus, kokį turite. Aliejus minkština ir maitina odą, o tuo tarpu cukraus arba druskos dalelės ją nušveičia, pašalina nešvarumus ir suragėjusias odos ląsteles. Masažas suaktyvina odos kraujotaką ir taip ji pasiima dar daugiau naudingų medžiagų iš aliejaus.

Druska gali būti įvairaus rupumo, kaip ir cukrus - patrinkite tarp pirštų turimą cukrų ir druską ir nuspręskite, ką naudosite. Aliejų galite naudoti tokį, kokį turite - alyvuogių, saulėgrąžų ar kosmetinį vynuogių kauliukų, simondsijų, kviečių gemalų, migdolų, abrikosų ar kitą.

Jeigu turite probleminę odą, kurią paberia, įlašinkite du lašelius eterinio levandų aliejaus, kuris pasižymi antibakteriniu, odą raminančiu ir gydančiu poveikiu. Jei oda sausa, tiks eterinis rožių aliejus. Riebiai odai naudingas eterinis bergamotės arba arbatmedžio aliejus, sandalmedis padės lyginti raukšles.

Šveičiame tik švarią odą, taip pat geriau, kad ji būtų drėgna ir šilta, taigi nusiprauskite šiltu vandeniu ir mėgstamu prausikliu. Imame šveitiklį pirštais ir masažuojame veidą.

Tiesa, jei cukraus ar druskos dalelės atrodo šiurkštokos, tiesiog sudrėkinkite rankas - vanduo aptirpdys kristalėlius ir jie taps švelnesni. Taip drėkindamos rankas masažuokite veidą, kol ištirps šveitiklio druska ar cukrus. Tokį šveitiklį galima naudoti ir visam kūnui.

Baigę šveitimą, nuskalaukite veidą vandeniu, o aliejaus likučius nuspauskite popierine servetėle. Jei tuo veido procedūrą baigsite, aliejaus likučiai atstos kremą.

kūno šveitiklis, oda, šveitiklis, receptai

Kavos ir medaus šveitiklis

Kavos tirščiai – nuostabus kūno šveitiklis. Dauguma žinote, kad kava pašalina negyvas suragėjusias ląsteles nuo odos paviršiaus. Taigi, geriausia naudoti kavos pupeles, sumaltas beveik į miltelius.

Ingredientai: 1 kupinas šaukštas labai smulkiai sumaltos kavos, 2 šaukšteliai alyvuogių aliejaus, 1/2 šaukštelio medaus.

Sumaišykite kavą, aliejų ir medų. Gautą košę užtepkite ant nuvalyto veido, masažuodamos jį pirštais. Palaikykite vieną minutę, po to nuplaukite šiltu vandeniu.

Paprasti bet naudingi natūralūs šveitikliai tavo odai. Išbandyk ir tu!

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.09.2018 laikas 14:36 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai astmos gydymui

Astma liaudies medicinoje, astma, astmos gydymas, receptai astmai, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 09:41 Receptai – Patiekalai Vienašalė užgina vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Vienašalės užginos, Vandens.

Skaityti daugiau

08.07.2019 laikas 17:23 Receptai – Patiekalai Tortas be kepimo „Plombyras“. Madingiausias tortas iš trupinių!
Tortas be kepimo „Plombyras“ receptas. Labai skanus ir lengvai paruošiamas! Išsamų paruošimą be kepimo „Plombyras“, žiūrėkite žemiau esančiame vaizdo įraše. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau