Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2023 » Sausio » 21

«Per santykių pertrauką mano žmona permiegojo su kitu vyru. Mes vėl kartu, bet aš negaliu jai atleisti»

Esame susituokę septynerius metus ir turime vaiką. Pernai, matyt, prasidėjo krizė. Mes išsiskyrėme. Tačiau padėjau finansiškai ir nepamiršau pasimatyti su sūnumi. Maždaug praėjusių metų rugpjūtį rimtai pasikalbėjome apie tai, kaip turėtume elgtis toliau. Pokalbis baigėsi tuo, kad padaviau skyrybų prašymą. Nes mačiau, kad žmogus nenorėjo keistis, o mes turėjome skirtingas idėjas apie santykius.

Metų pabaigoje bandžiau atkurti mūsų santykius, nes labai ją myliu ir nenorėjau jos prarasti. Vėl pradėjome gyventi kartu. Tą žodį ji tarsi nusprendė pakeisti savo požiūrį į šeimą ir ypač į mane. Tačiau vėliau sužinojau, kad praėjus vos mėnesiui po mūsų pokalbio rugpjūtį ji turėjo, kaip ji tai vadina, romaną.

Žinoma, buvo seksas. Nuo to laiko negaliu apie tai negalvoti. Tai mane tiesiog slegia ir verčia depresuoti. Juk aš pati buvau ištikima mūsų santykiams, nes man neįsivaizduojama intymiai bendrauti su žmogumi, nejaučiant jam jausmų. Prieš žmoną turėjau tik vienus rimtus santykius, kurie baigėsi neištikimybe ir skausmu. Išdavė mane. Jaučiuosi labai blogai dėl šių minčių ir visos šios situacijos.

Ji sako, kad tai buvo tik seksas be jokių jausmų šiam vyrui. Bet aš to nesuprantu. Negaliu su tuo sutikti. Turiu omenyje, kad tai intymumas. Tai daug intymumo. Ir seksas turėjo būti kur kas šaunesnis nei jos ir mano per visus mūsų santykius. Jau beveik metus esu sugniuždytas. Aš ir toliau gyvenu su ja, bet negaliu išmesti viso to iš galvos.

Tomas, 39 metų.

Tomai, pavydas labai pavojingas santykiams. Norint jos atsikratyti, svarbu suprasti jos priežastis.

Jūsų žmonos romanas įvyko po to, kai pateikėte skyrybų prašymą. Taigi jūsų žmona buvo visiškai laisva moteris. Jūs savo ruožtu buvote ištikimas santykiams, kuriuos pats nutraukėte. Kyla klausimas, kodėl?

Galiu tik numanyti, kad skyrybos buvo tam tikra manipuliacija, siekiant priversti jūsų žmoną pasikeisti. Ir iš tikrųjų nei savęs, nei jos nelaikėte laisvais žmonėmis. Bet ji to akivaizdžiai nežinojo ir vadovavosi mintimi, kad dabar yra viena, o jūs nenorite būti su ja. Ar tokioje situacijoje jos romanas gali būti laikomas neištikimybe?

Laimei ar ne, seksas ir intymumas nėra tiesiogiai susiję. Yra intymumas be sekso, kaip ir seksas be intymumo. Priešingu atveju prostitucijos apskritai nebūtų. Taigi nesunku patikėti, kad jūsų žmona galėjo turėti fizinį kontaktą be jausmų.

Kita vertus, net jei jausmai ir buvo, ji vis tiek grįžo pas tave. Pagalvokite, gal yra kažkas gražaus tame, kad nors ji gali jausti jausmus ir kitiems vyrams, stipriausius jausmus ji vis tiek puoselėja jums ir iš visų jų pasirenka jus?

Kalbant apie "kietesnį" seksą, visų pirma, tai tik hipotezė. Antra, net jei tai tiesa, tai reiškia, kad jūsų žmona domisi seksu, o per santuokos metus jūs ne iki galo ištyrėte vienas kitą šiuo požiūriu. Todėl yra daug erdvės maloniems eksperimentams.

Atsako psichologas, seksologas, terapeutas

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.09.2018 laikas 09:59 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai gydant naktinį šlapinimasi

Naktinis šlapinimasis liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai gydant naktinį šlapinimasi, receptai nuo šlapinimosi, liaudiški patarimai gydant ligas, naktinis šlapinimasis, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vais...

Skaityti daugiau

08.09.2019 laikas 10:16 Receptai – Patiekalai Apverstas karamelinis obuolių pyragas
Kepamus obuolius ištraukite iš orkaitės, apibarstykite cinamonu ir ant viršaus supilkite tešlą. Pyragą dėkite atgal į orkaitę ir kepkite 25 – 30 minučių, kol gražiai apskrus.

Skaityti daugiau

26.08.2018 laikas 21:32 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai skrandžio negalavimams gydyti
Skrandžio negalavimai liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai Skrandžio negalavimams gydyti, receptai nuo skrandžio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uo...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau