Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Istorinės Asmenybės » 2023 » Sausio » 21

Už skiepus pasisakantis Elonas Muskas prisipažįsta, kad antrasis "Covid Booster" vos jo nenužudė

Už skiepus pasisakantis Elonas Muskas prisipažino, kad antrasis Covid-19 stiprinamasis švirkštas vos jo nenužudė

Vėlų penktadienio vakarą Elonas Muskas socialiniame tinkle "Twitter" pasidalijo savo asmenine patirtimi, susijusia su "Covid" injekcijomis, ir paaiškino, kad susidūrė su "dideliu šalutiniu poveikiu".

"Twitter" vadovas keliose žinutėse rašė, kad jautėsi taip, tarsi "mirtų", ir kad jo jaunam pusbroliui, kuris buvo "geriausios sveikatos", pasireiškė miokarditas - širdies raumens uždegimas, kuris po vakcinos įvedimo išplito visame pasaulyje, ypač tarp jaunų vyrų.

"Antrasis sustiprinantis skiepas man sukėlė didelį šalutinį poveikį. Kelias dienas jaučiausi taip, tarsi mirčiau. Tikėkimės, kad nebus jokių negrįžtamų pakitimų, bet nežinau", - tviteryje rašė E. Muskas.

Jis pridūrė: "O mano pusbroliui, kuris yra jaunas ir puikios sveikatos, pasireiškė rimtas miokarditas. Turėjo vykti į ligoninę."

Trečioje žinutėje E. Muskas paaiškino, kad gauti antrąjį stiprintuvą buvo ne jo pasirinkimas, bet reikalavimas apsilankyti "Tesla" padalinyje Berlyne, Vokietijoje.

"Reikėjo apsilankyti "Tesla Giga Berlin". Ne mano pasirinkimas", - sakė jis.

Kitame pranešime E. Muskas paaiškino, kad jam nekilo jokių problemų gaunant pirminę "Johnson & Johnson" vakciną ar pirmąjį mRNA stiprintuvą.

"Aš turėjau OG C19 prieš pasirodant vakcinoms ir tai iš esmės buvo lengvas peršalimas. Paskui turėjau "J&J" vakciną be jokio blogo poveikio, išskyrus tai, kad man trumpam skaudėjo ranką", - rašė jis tviteryje.

"Tesla" įkūrėjas pridūrė: "Pirmasis mRNA stiprintuvas buvo gerai, bet antrasis mane sugniuždė".

Šie įrašai buvo atsakas į "Rasmussen Reports" tviterio žinutę, kurioje pranešama, kad maždaug 12 mln. žmonių, pasiskiepiję vakcina, galėjo patirti "didelį šalutinį poveikį".

E. Muskas anksčiau yra pareiškęs, kad palaiko mRNA vakcinas.

"Kad būtų aišku, aš palaikau vakcinas apskritai ir konkrečiai COVID vakcinas", - 2021 m. tviteryje rašė E. Muskas. "Mokslo duomenys yra vienareikšmiški."

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.09.2019 laikas 12:54 Receptai – Patiekalai Skumbrė per 3 minutes – taip jūs dar negaminote! Labai paprasta, greita ir ekonomiška!
Aš paprasčiausiai nežinau paprastesnio recepto, kaip greitai ir kokybiškai pasigaminti skumbre namuose! Be to, tai yra labai skanu! Tokią žuvį galima gaminti ir per šventes ir kiekvieną dieną! Jūs taip gaminsite visada! Tai labai...

Skaityti daugiau

09.09.2019 laikas 17:35 Receptai – Patiekalai Smėliniai sausainiai su riešutais
Pagaminti skanius sausainius iš smėlinės tešlos gana paprasta. Patiekalo paruošimui reikia nedidelio kiekio ingredientų ir laiko. Tokie sausainiai taps puikia bet kokio stalo puošmena, o svarbiausia – kiekvienas, kuris jų paragaus...

Skaityti daugiau

26.10.2019 laikas 14:16 Receptai – Patiekalai Labai Skanūs Sausainiai Iš Varškės

Skanūs, sluoksniuoti, paprastai pagaminami naminiai sausainiai nė vieno nepaliks abejingu. Greit paruošiami ir be jokių problemų.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau