Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2023 » Liepos » 2

Bideno režimas svarsto pavojingą planą, pagal kurį būtų užblokuota saulė, siekiant "greitai" atvėsinti Žemę

J. Bideno režimas yra pasirengęs leisti mirti milijonams žmonių ir gyvūnų, jei tai leistų atvėsinti Žemę keliais laipsniais.

Bideno režimas svarsto pavojingą planą

Credit: New York Times

Dienraštis "Daily Mail" atskleidė, kad penktadienį režimo pareigūnai paskelbė ataskaitą, kurioje siūloma užblokuoti saulės šviesą, kad Žemė greitai atvėstų. Šis procesas vadinamas saulės spinduliuotės modifikacija (SRM) arba saulės geoinžinerija.

Siaubingoje ataskaitoje pažymimi keli būdai, kuriais Režimas galėtų siekti saulės geoinžinerijos, ir visi jie turi didelę katastrofos tikimybę.

Kaip rašo "The Daily Mail", vienas iš būdų būtų gerokai padidinti aerozolių kiekį stratosferoje, kurie atspindėtų saulės spindulius nuo planetos. Gruodžio mėnesį "Gateway Pundit" atskleidė, kad bendrovė "Make Sunsets" iš Meksikos sėkmingai paleido meteorologinius balionus, kurie į atmosferą galėjo išleisti sieros dalelių.

Ataskaitoje keliamos ir kitos idėjos, pavyzdžiui, didinti debesuotumą virš vandenynų arba mažinti cirro debesų, kurie atspindi Saulės spinduliuotę atgal į Žemę, kiekį, kaip pažymėjo "Daily Mail". George'as Sorosas panašią idėją pasiūlė dar vasario mėn.

Ataskaitoje šlovingai teigiama, kad "SRM suteikia galimybę gerokai atvėsinti planetą per kelerius metus".

Bideno režimas ataskaitą pavadino daug žadančia ir teigė, kad šios praktikos tyrimai "leistų priimti geriau pagrįstus sprendimus dėl galimos rizikos ir naudos" blokuojant Saulę".

Kaip anksčiau rašė "Gateway Pundit", tokio pobūdžio tyrimai neduoda jokios naudos. Tačiau Saulės geoinžinerijos pavojai yra dideli ir gali sukelti daugybę mirčių.

Vienas tyrimas rodo, kad tokia inžinerija gali kelti pavojų laukinei gamtai. Įdiegus šią technologiją ir nesugebėjus jos palaikyti, rūšys visame pasaulyje nesugebėtų susidoroti su besikeičiančiomis sąlygomis, todėl masiškai išnyktų.

Saulės geoinžinerija taip pat gali sukelti visuotinį badą. Pasak interneto svetainės DowntoEarth, žmogaus sukurtų debesų išleidimas į atmosferą, pavyzdžiui, virš Arkties, turėtų katastrofiškų pasekmių. Dėl to sutriktų musonai Azijoje ir padažnėtų sausros, ypač Afrikoje, todėl kiltų pavojus dviejų milijardų žmonių maisto ir vandens šaltiniams.

Dar baisesnė tiesa yra ta, kad saulės geoinžinerija yra palyginti pigi technologija. Viena šalis galėtų pati visiškai finansuoti ir įgyvendinti šią technologiją.

Tik pabandykite įsivaizduoti, kad tokią galią turi, pavyzdžiui, Kinija. Komunistinė diktatūra nedvejodama panaudotų šią technologiją kaip ginklą savo geopolitiniams tikslams pasiekti, jei prireiktų, ir kaip savigynos mechanizmą.

Kadangi viena šalis galėtų pakeisti klimatą ir potencialiai nužudyti milijonus žmonių, tai gali sukelti Trečiąjį pasaulinį karą. Naujas pasaulinis karas, kuriame būtų apsikeista branduoliniais ginklais, užbaigtų gyvybę Žemėje, kurią saulės geoinžinerija praleidžia.

Vis dėlto režimas yra taip atsidavęs visuotinio atšilimo kultui, kad flirtuoja su šios mirtinai pavojingos technologijos įgyvendinimu.

Planet-today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.06.2019 laikas 22:07 Receptai – Patiekalai Nuo tokių pyragaičių nestorėjama. Užsirašykite receptą – ir skanu, ir nekenkia!

Šaldytuve liko neišgerta kefyro stiklinė, o jūs nežinote, ką su ja daryti? Pasigaminkite šiuos skanius pyragėlius! Be to šie pyragėliai paruošiami neįtikėtinai greitai, nereikia mielių, nereikia sugaišti laiko pasigaminti tešlą...

Skaityti daugiau

18.09.2019 laikas 06:56 Receptai – Patiekalai Klasikinis tiramisu receptas

Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Trynius su 3 v.š. cukraus, kaitindami garų vonelėje, gerai išsukite el. maišytuvu. Įpilkite vanilės ekstraktą, sudėkite maskarponės sūrį ir gerai išmaišykite.

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 09:41 Receptai – Patiekalai Vienašalė užgina vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Vienašalės užginos, Vandens.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.04.2024 laikas 21:39 Finansinis horoskopas 2024 m. balandžio 29 d. - gegužės 5 d. savaitei
Visą savaitę lėtoji planeta - Plutonas yra stacionarumo fazėje, pereinančioje į retro judėjimą, kuris sustiprina transformacijos procesus pasaulio bendruomenėje

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau