- 25.05.2020
- 5.0 Reitingas
- 1158 Peržiūros
- Komentarai
Natūralių ingredientų pagrindu sukurti vaistai padės sumažinti cukraus kiekį kraujyje. Štai keletas geriausiu receptų, kaip normalizuoti cukraus kiekį kraujyje, remiantis paprastais, įrodytais ir prieinamais produktais.
Gydomieji cukraus kiekio mažinimo receptai:
Gydymo receptas pagrįstas pienu ir propolio tinktūra: prieš eidami miegoti dešimt dienų turite išgerti pusę stiklinės šilto pieno su dešimt lašų propolio tinktūros. Tokį gydymo kursą galima atlikti du kartus per metus.
Gydymasis receptas, paremtas kefyru ir cinamonu: dvi savaites ryte pusvalandį prieš valgant būtina išgerti stiklinę kefyro su dviem arbatiniais šaukšteliais malto cinamono.
Avižų nuoviras normalizuoja cukraus kiekį: jums reikia užpilti vieną šaukštą avižų viena stikline vandeniu, užvirkite ir virkite ant vidutinės ugnies 15 minučių. Gautą gėrimą nukoškite ir atvėsinkite, padalinkite į tris dalis ir išgerkite per dieną.
Arbata iš juodųjų serbentų žiedlapių: reikia užpilti saują džiovintų juodųjų serbentų žiedlapių vandeniu, palaukti kol jis šiek tiek atvės. Reguliarus juodųjų serbentų arbatos vartojimas normalizuoja cukraus kiekį kraujyje.
Mėlynių lapų nuoviras: reikia užpilti vieną valgomąjį šaukštą susmulkintų mėlynių lapų dviem stiklinėmis verdančio vandens, vėl užvirti ir keletą valandų leisti nusistovėti. Vartojimas, turėtų būti pusė stiklinė pusvalandis prieš valgį.
Cikorijos pagrindu pagamintas gėrimas: moksliniai tyrimai patvirtino cikorijos sugebėjimą veiksmingai sumažina cukraus kiekį kraujyje, todėl būtų protinga į savo dietą įtraukti cikorijos gėrimą.
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau